Αναζητήστε με λέξεις-κλειδιά το blogΠέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

Top 10 Κάστρα του Κόσμου

Είμαι ερωτευμένος με μεσαιωνικούς χρόνους, με ιππότες είναι, πριγκίπισσα, ιππότη, δίκαιη ομιλία, μάχες, και ιδιαίτερα με μνημειώδη κάστρα. Έχω δει πολλά κάστρα στο διαδίκτυο, και έχω προσπαθήσει να κάνει μια λίστα με τα αγαπημένα μου κάστρα. Έτσι, έχω τελικά ήρθε στο δικό πρώτη δεκάδα κάστρα μου από τον κόσμο. Θα ήθελα να ακούσω τα σχόλιά σας και τις προτάσεις σας σχετικά με τους πύργους? Ίσως υπάρχει ένα κάστρο που έχω Μετάβαση στην αναζήτησή μου.

Κάστρο Neuschwanstein

Βασιλικό παλάτι στις βαυαρικές Αλπεις της Γερμανίας, το πιο διάσημο από τα τρία βασιλικά ανάκτορα χτίστηκε για Λουδοβίκου του δεύτερου της Βαυαρίας, μερικές φορές αναφέρεται ως Mad βασιλιά Λουδοβίκου, που μεγάλωσε κοντά στο Hohenschwangau Κάστρο. Και το αγαπημένο μου και το πιο όμορφο από όλα!
top 10 castles of the world01 Top 10 Castles of the World

Παλάτι των Βερσαλλιών

Το παλάτι των Βερσαλλιών ήταν η επίσημη κατοικία των βασιλέων της Γαλλίας του 1682 μέχρι το 1790. Ήταν αρχικά ένα κυνηγετικό περίπτερο, χτισμένο το 1624, από τον Louis XIII. Ήταν αυξήθηκε κατά αρχίζει Louis XIV το 1669. Τη χρησιμοποίησε ως μια μικρή καταθέσει ως ένα μυστικό καταφύγιο για τις ερωτικές ερωτική της ζωή του με την όμορφη Louise de la Valliere και έχτισε ένα πάρκο παραμύθι γύρω από αυτό. Jules Hardouin Mansart, κύριος αρχιτέκτονας του βασιλιά, επέστησε την σχέδια για μεγέθυνση τι στροφή όλο και περισσότερο σε ένα παλάτι από τις Χίλιες και Μία Νύχτες. Η βεράντα που παραβλέπεται από τους κήπους αφαιρέθηκε για να ανοίξει ο δρόμος για την υπέροχη αίθουσα των κατόπτρων, του Galarie γκλασε de. Είναι εδώ από την οποία ο βασιλιάς εκπεμπόμενη ισχύς του και όπου η μοίρα της Ευρώπης αποφασίστηκε πάνω από έναν αιώνα. Η γαλλική κλασική αρχιτεκτονική έχει συμπληρωθεί με μεγάλους κήπους.
top 10 castles of the world02 Top 10 Castles of the World

Chenonceau

Chenonceaux, μικρή γεωργική κοινότητα στο διαμέρισμα Indre-et-Loire στη βορειοδυτική Γαλλία, 18 μίλια ανατολικά της Tours. Βρίσκεται στον ποταμό Cher. Chenonceaux είναι περισσότερο γνωστή ως η τοποθεσία του 16ου αιώνα Chateau de Chenonceaux, το οποίο βρίσκεται στη βόρεια όχθη του ποταμού.
Το 1515 ο Thomas Bohier, συλλέκτης των εσόδων για τον βασιλιά Φραγκίσκου Α ', ξεκίνησε η κατασκευή του Chateau de Chenonceaux. Ημιτελής κατά τη στιγμή του θανάτου του, η κατασκευή του πύργου ολοκληρώθηκε από τη σύζυγο και το γιο Bohier του. Το 1535, όμως, Francis πήρα το κτήμα στην πληρωμή των χρεών. Ο βασιλιάς Henry II, ο γιος του Φραγκίσκου Α ', έδωσε το chateaux στην Diane de Poitiers, Duchesse de Valentinois, ο οποίος παρέτεινε την δομή από μια γέφυρα σε όλη την Cher. Αικατερίνη των Μεδίκων, χήρα του Ερρίκου Β, ανάγκασε Diane de Poitiers στην πράξη την chateaux σε αυτήν. Αικατερίνη των Μεδίκων κατασκευάστηκε η γκαλερί πάνω από τη γέφυρα και τους στάβλους γνωστή ως Batiment-des-Dames. Το κάστρο έγινε η αγαπημένη κατοικία της, και ήταν εκεί που ο γιος της ο Francis ΙΙ και η Μαρία, βασίλισσα της Σκωτίας, παντρεύτηκαν το 1560.
top 10 castles of the world03 Top 10 Castles of the World

Το Chateau του Chambord

Chambord, Chateau, πάρκο, και το χωριό του διαμερίσματος Loire-et-Cher στην κεντρική Γαλλία. Το κάστρο του Chambord ήταν ένα καταφύγιο για τους Γάλλους βασιλείς, ειδικά Louis XIV ήταν υπό την αιγίδα του ότι Monsieur Γάλλος θεατρικός Μολιέρου de Pourceaugnac και Le αστοί Gentilhomme πρώτη φορά που παράγεται εκεί.
top 10 castles of the world04 Top 10 Castles of the World

Linderhof

Ludwig II χτίστηκε αυτό το απομονωμένο κυνηγετικό περίπτερο, ήταν γνωστό ως το Hut Kings. Ludwig αποφάσισε ότι αυτό θα αποτελέσει ένα νέο Βερσαλλιών. Είχε προγραμματιστεί ως μια μικρή βίλα, αλλά είχε γίνει ένα υπέροχο ροκοκό παλάτι στο περίτεχνο γαλλικό στιλ. Linderhof είναι το μικρότερο των τριών βασιλικών κάστρα, και η μόνη η οποία ήταν τελείως έτοιμο. (1878).
top 10 castles of the world05 Top 10 Castles of the World

Πύργος του Λονδίνου

Κάστρο κτίριο ήταν ένα ουσιαστικό μέρος της από τη νορμανδική κατάκτηση? Όταν ο Δούκας Γουλιέλμος της Νορμανδίας εισέβαλε στην Αγγλία το 1066 την πρώτη του προσφυγή μετά την προσγείωση ήταν να δημιουργηθεί μια castle.After στέψη του στο Αβαείο του Ουέστμινστερ την ημέρα των Χριστουγέννων 1066, William διέταξε την κατασκευή ενός κάστρου στο Λονδίνο για την θριαμβευτική είσοδο του. nitially ο Πύργος είχε αποτελούνταν από ένα μικρό περίβλημα ενσωματωμένη στη νοτιο-ανατολική γωνιά της ρωμαϊκής τείχη της πόλης, αλλά από τα τέλη της 1070s, με την αρχική ολοκλήρωση του Λευκού Πύργου, που είχε γίνει το πιο τρομακτικό από όλα. Τίποτα δεν είχε δει σαν αυτό στην Αγγλία πριν. Χτίστηκε από τον Norman χτιστών και Αγγλικά (αγγλοσαξονικό) εργασίας συνταχθεί από την ύπαιθρο. Είχε ως στόχο να προστατεύσει τη διαδρομή του ποταμού από τη δανική επίθεση, αλλά επίσης και πιο σημαντικό να κυριαρχούν στην πόλη σωματικά και visually.The Λευκό Πύργο ήταν προστατεύεται στα ανατολικά και νότια από την παλιά ρωμαϊκά τείχη της πόλης (ένα πλήρες τμήμα ύψος μπορεί να δει μόνο από Tower Hill σταθμό του μετρό), ενώ βόρεια και δυτικά ήταν προστατεύεται από τάφρους όσο 750μ (25ft) ευρεία και 3.40m (lift) βαθιά και χωματουργικά με ένα ξύλινο τείχος στην κορυφή. Είναι σημαντικό για μας σήμερα να θυμόμαστε ότι οι λειτουργίες του Πύργου από το 1070s μέχρι τα τέλη του 19ου αιώνα ιδρύθηκαν από τους ιδρυτές της, Norman. Ο Πύργος ποτέ δεν ήταν κατά κύριο λόγο προορίζονται για την προστασία του Λονδίνου από εξωτερικές εισβολή, αν και, βέβαια, θα μπορούσε να το πράξει εάν είναι απαραίτητο. Εξάλλου, δεν είχε ποτέ στόχο να είναι η κύρια κατοικία των βασιλιάδων και των βασιλισσών της Αγγλίας, αν και πολλοί έκαναν στην πραγματικότητα περνούν περιόδους του χρόνου εκεί. Ο πρωταρχικός του στόχος ήταν πάντα να προσφέρει μια βάση για την εξουσία βασιλική στο City του Λονδίνου και ένα φρούριο στην οποία η βασιλική οικογένεια θα μπορούσε να υποχωρήσει σε περιόδους πολιτικής αναταραχής.
top 10 castles of the world06 Top 10 Castles of the World

Λιντς, Kent

Leeds Castle, αναγνωρισμένη ως η πιο ρομαντική κάστρο της Αγγλίας, βρίσκεται στη νοτιοανατολική Αγγλία, χτισμένη σε δύο γειτονικά νησί στο ποτάμι Len.Leeds Κάστρο ήταν αρχικά ένα αρχοντικό της οικογένειας Saxon βασιλική πιθανόν ήδη από την εποχή του Έθελμπερτ IV (856-860). Το πρώτο κάστρο ήταν ένα περίβλημα πρόχωμα του οποίου η ξύλινη Palisade μετατράπηκε σε πέτρα και διαθέτει δύο πύργους κατά μήκος της περιμέτρου. Αυτό είναι τώρα εξαφανίστηκε. Ίχνη καμάρες σε ένα θησαυροφυλάκιο πιστεύεται ότι είναι Norman βρέθηκαν στις αρχές αυτού του αιώνα. Γύρω στο 1119 ο Robert Crevecoeur ξεκίνησε να χτίσει ένα πέτρινο κάστρο στην περιοχή, για την ίδρυση Donjon του, όπου ο Gloriette είναι τώρα. Stephen, κόμης του Μπλουά, και τον εξάδελφό του την αυτοκράτειρα Matilda αμφισβήτησε το στέμμα της Αγγλίας. Το 1139 Matilda εισέβαλε στην Αγγλία με τη βοήθεια του αδελφού του Ρόμπερτ, Κόμης του Γκλόστερ, που κατείχαν το κάστρο του Λιντς, αλλά Kent ήταν πιστοί στο βασιλιά Stephen και μετά από μια σύντομη πολιορκία πήρε τον έλεγχο του castle.The κάστρο πέρασε στην κατοχή του Edward I (1278). Έχει ανακατασκευαστεί ένα μεγάλο μέρος του κάστρου ως είχε κατά την έναρξη της βασιλείας του, και διευρυμένη αυτό, παρέχοντας ένα εξωτερικό γύρο κουρτίνα πέτρα στην άκρη του μεγαλύτερου νησιού, με κυλινδρικό ανοιχτή υποστήριξη συνοδευτικών πύργους και μια πλατεία-σχέδιο νερό-πύλη για την νοτιο-ανατολικά. Το gatehouse στο νότιο-δυτικά, ένα ενιαίο πύργο διάτρητο από ένα τοξωτό πέρασμα ήταν improved.Henry VIII, το πιο διάσημο από όλα τους ιδιοκτήτες του Leeds Κάστρα, δαπανήθηκαν μεγάλα ποσά για τη διεύρυνση και καλλωπιστικό όλο το φάσμα των κτιρίων. Παράλληλα, διατήρησε προσεκτικά τις άμυνες του κάστρου, γιατί πολλές φορές είχε την ευκαιρία να εισβολή φόβο είτε από τη Γαλλία ή το ισπανικό. Ο βασιλιάς ανέθεσε το έργο της μετατροπής σε μεγάλο φίλο του Sir Henry Guidford.Leeds έχει συνεχή κατοίκηση και ξαναχτίστηκε έκτοτε. Οι περισσότεροι από το κάστρο σήμερα είναι το αποτέλεσμα του δέκατου ένατου αιώνα, την ανοικοδόμηση και την προσθήκη.
top 10 castles of the world07 Top 10 Castles of the World

Blois

Δεσπόζει του Λίγηρα ποταμού, το Βασιλικό Κάστρο του Blois δεν είναι μόνο ένα από τα πιο σημαντικά μνημεία της Αναγέννησης στη Γαλλία, αλλά και μια λαμπρή εικόνα της εξέλιξης της γαλλικής αρχιτεκτονικής από τον Μεσαίωνα μέχρι τον 17ο century.About τα μέσα του 10ου αιώνα , το όνομα του Thibaud I καταγράφεται Κόμη του Μπλουά, ήταν ο ιδρυτής της οικογένειας, ο οποίος παρέμεινε στην εξουσία μέχρι το 1230. Blois έγινε η πιο σημαντική πόλη της περιοχής. Το πρώτο πέτρινο κάστρο χτίστηκε για την προστασία της πόλης χρονολογείται από την περίοδο αυτή. Μια ανεξάρτητη προμαχώνας που περιβάλλεται από το κάστρο, και ακολούθησε τη γραμμή του ακρωτηρίου με την οποία κατασκευάστηκε. Οι πολυάριθμες μεσαιωνικά ερείπια εξακολουθεί να υφίσταται. Το καλύτερα διατηρημένο μεσαιωνικό πύργο βρίσκεται σε μια βεράντα με θέα στη Loire.While η γαλλο-αγγλο ήταν (από το όνομα του Εκατό Χρόνια Πολέμου) μαίνονταν στην πραγματικότητα, ένα γεγονός έλαβε χώρα που καθόρισαν το μέλλον της επαρχίας Blois, το αρχαίο φρούριο έγινε ένα βασιλικό κάστρο. Στο τέλος του 14ου. αιώνα, ο νομός της Blois πωλήθηκε στον πρίγκιπα Λουδοβίκου της Ορλεάνης, γιος του βασιλιά της Γαλλίας Charles V. Ζούσε στο κάστρο για 25 χρόνια προσελκύει ένα μικρό γήπεδο των μελετητών και των ποιητών. Ο εγγονός του, ο Louis XII έγινε βασιλιάς της Γαλλίας το 1498 και αποφάσισε να κινηθεί προς Μπλουά, με αυτόν τον τρόπο, η μικρή πόλη έγινε μια βασιλική πόλη και η πρωτεύουσα του Kingdom.Under Louis XII και Φραγκίσκος Α 'στην πόλη της Blois αυξήθηκε σημαντικά. Αλλά μετά την καταστροφή της Παβίας το 1525, Francis ποτέ δεν επέστρεψε στην Blois και των διαδόχων του καταβάλλεται μόνο σύντομες επισκέψεις στην πόλη. Σύμφωνα με τα γαλλικά και γοτθική παράδοση, είναι τα αρχικά και τα εμβλήματα των ιδιοκτητών του τόπου, σκαλισμένα σε πέτρα: fleur de lis για τα σημεία βασιλιά και ερμίνα για τη βασίλισσα, Anne de Bretagne. Το έφιππο άγαλμα του βασιλιά κορώνες από την κεντρική είσοδο του κάστρου. Το έμβλημα του βασιλιά, η σαλαμάνδρα, είναι ανάγλυφες έντεκα φορές σε ψηλό ανάγλυφο στην πρόσοψη του Φραγκίσκου Α '. Η σκάλα, η οποία ήταν στο κέντρο της πρόσοψης πριν Gaston δ "Ορλεάνης άρχισε να τροποποιήσει το κάστρο είναι ένα αριστούργημα. Όταν η Italianate ευθεία πτήσεις της σκάλες εμφανίστηκε στην κοιλάδα του Λίγηρα, μετά τη Γοτθική περίοδο, το σχήμα του σκάλα σε ένα προεξέχον οκταγωνικό κλουβί θεωρήθηκε μάλλον συνηθισμένο. Η σκάλα, με τρεις ορόφους του μπαλκόνι με θέα την Δικαστηρίου της τιμής, είναι απολύτως κατάλληλη για την εμφάνιση όλο και πιο πολυτελή τελετές.
top 10 castles of the world08 Top 10 Castles of the World

Nymphenburg

Ο πρώην θερινή κατοικία των ηγεμόνων της Βαυαρίας, βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της πόλης, στη μέση του ένα από τα πιο όμορφα πάρκα του Μονάχου. Πέντε γενιές Wittelsbach κυβερνήτες είχαν εμπλακεί στην κατασκευή αυτού του κάστρου μπαρόκ.
Το κτίριο του Nymphenburg Castle άρχισε κατά τη βασιλεία του εκλέκτορα Ferdinand Μαρία: ενθουσιαστούν με την γέννηση του γιου και διαδόχου του, Max Emanuel, που είχε το κεντρικό τμήμα που κατασκευάζονται για τη γυναίκα του στο στυλ ενός ιταλικού βίλα (Agostino Barelli, 1664 - 74). Σε περίπου 1700, Max Emanuel ανέθεσε Enrico Zuccali και Antonio Viscardi να επεκταθεί το κάστρο με την προσθήκη γκαλερί και pavilions.The κεντρικό τμήμα οφείλει σήμερα την εμφάνισή του στις προσπάθειες του Josef Effner, ο οποίος το 1715, σχεδίασε το παραστάδες, τοξωτά παράθυρα και προτομές που τώρα χάρη το εξωτερικό. Λίγα χρόνια αργότερα, το νότιο τμήμα του κάστρου προστέθηκε για να χρησιμεύσει ως στάβλοι δικαστήριο. Ως αντιστάθμισμα, η Orangerie προστέθηκε στο north.Central ενότητα: Stone Hall (Steinerner Saal? 1755 - 1757) με τοιχογραφίες ανώτατο όριο κατά JB και F Zimmermann (Αφιέρωμα στη Θεά Χώρα)? Το ροκοκό γυψομάρμαρο βασίζεται σε σχέδια από Cuvillies.
top 10 castles of the world09 Top 10 Castles of the World

Mont Στ. Μιχαήλ

Le Mont-Saint-Michel, βραχώδης, κωνικοί νησάκι στη βορειοδυτική Γαλλία, στον Κόλπο του Saint-Malo, που συνδέονται με ένα υπερυψωμένο μονοπάτι με την ηπειρωτική χώρα. Το νησάκι, φημίζεται για την Benedictine αβαείο του, έχει μικρά σπίτια και καταστήματα στο χαμηλότερο επίπεδό του. Πάνω απ 'αυτές τις σταθεί η μοναστική κτίρια, πολλά από τα οποία χρονολογούνται από τον 13ο αιώνα και θεωρούνται εξαιρετικά παραδείγματα γοτθικής αρχιτεκτονικής. Το σύνολο του νησάκι στέφεται από την εκκλησία μονή, περίπου 73 τ.μ. (περίπου 240 πόδια) πάνω από τη θάλασσα level.The πρώτο παρεκκλήσι σε αυτό το site ιδρύθηκε το 708 από τον Aubert, Επίσκοπος της Avranches, μετά από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ έχει εμφανιστεί σε αυτόν σε ένα όνειρο . Ο Αρχάγγελος Michel εμφανίστηκε εδώ το έτος 708. Η Μονή παίρνει το όνομα του Mont Saint Michel. Η ρητορική, εγκαινιάστηκε το 709 ήταν εξυπηρετείται από μια κοινότητα κανόνια. Επέζησε προφανώς τις επιδρομές Norman, αλλά η τήρηση του κανόνα που έγινε πολύ χαλαρή. Σε 966 Richard I, δούκας της Νορμανδίας, εκεί εγκατεστημένο το Βενεδικτίνων μοναχών από το St Wandrille Abbeyunder την κατεύθυνση της Abbot Maynard, ο οποίος ξεκίνησε την αναπαραστάσεις του ναού και άλλα κτίρια. Ο ναός κάηκε το 922 και ξαναχτίστηκε σε μεγαλύτερη κλίμακα από τον Ηγούμενο Hildebert II από το 1023, κατά το χρόνο της μοναστικής μεταρρυθμίσεων στη Νορμανδία που πραγματοποιούνται από τον Richard II και το William των Volpiano. Mont-Saint-Michel χτίστηκε σε μια ισχυρή ροκ ότι τα μέτρα 84 μέτρα ύψος. Είναι καθαρό γρανίτη και είναι τόσο σκληρά, που έχει αντισταθεί στο πέρασμα του time.Mont Saint Michel χτίστηκε ως ένα μεσαιωνικό κάστρο. Έχει δύο μεγάλους πύργους να υπερασπιστεί την είσοδο του κάστρου. Στ. Μιχαήλ είναι μια εγγύηση για την ελευθερία και, επομένως, αυτό το ιερό, επίσης, έγινε σύμβολο των συμμαχικών προσγείωση στη Νορμανδία κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.
top 10 castles of the world10 Top 10 Castles of the World

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...