Αναζητήστε με λέξεις-κλειδιά το blogΤρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Έκανε τατουάζ στο πέος του και του έμεινε μόνιμη στύση


Έναν πρωτότυπο τρόπο να «διακοσμήσει» το κορμί του αποτίνοντας ταυτόχρονα… φόρο τιμής στην κοπέλα του βρήκε ένας 21χρονος Ιρανός, ο οποίος θεώρησε καλή ιδέα να κάνει τατουάζ στο πέος του το περσικό ρητό «καλή τύχη στα ταξίδια σου» καθώς και...το γράμμα «Μ», αρχικό του επιθέτου της συντρόφου του. Το ‘πε και το ‘κανε λοιπόν ο φίλος μας, και ως ενθύμιο του έμεινε να τον συντροφεύει στα «ταξίδια» του, μία κατάσταση μόνιμης… ημι-στύσης! Αφού λοιπόν ταλαιπωρήθηκε από τον πόνο για λίγες εβδομάδες, στη συνέχεια αυτός αποχώρησε δίνοντας τη θέση του στην 24/7 στύση.


Ο νεαρός πάντως μπορεί να έχει ακόμα φυσιολογικές επαφές και αρνήθηκε να ακολουθήσει θεραπεία, σαν κάθε γνήσιος θαλασσόλυκος που κάποιος θα του ζητούσε να ξεφουσκώσει τα πανιά του. Όσο για τα αίτια που δημιούργησαν το πρόβλημα (αν και για τον ίδιο μάλλον μόνο πρόβλημα δεν είναι); Ο καλλιτέχνης που του έκανε το τατουάζ, τρύπησε το πέος με τις βελόνες του πιο βαθιά από όσο έπρεπε, προκαλώντας μια δυσλειτουργία στα νεύρα της περιοχής με επακόλουθο τη μόνιμη στύση.

«Βασιζόμενοι στη συγκεκριμένη και μοναδική περίπτωση, πρέπει να αποθαρρύνουμε τους ενδιαφερομένους από το να κάνουν τατουάζ στα πέη τους», δήλωσαν Ιρανοί γιατροί.

Εξαρτάται από το πώς το βλέπει κανείς, γιατρέ μου!
http://www.24wresenimerwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...