Αναζητήστε με λέξεις-κλειδιά το blogΔευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ‘Ε’ μερος 1
ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ‘Ε’

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
Τρίτη 7 Μαρτίου 1995 Αρ. Φύλλου 25.645
(Λάρισα)
Μία “αλλιώτικη” συνέντευξη με τον ερευνητή ΓΙΑΝΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ που μιλά για έναν Έλληνα… Βασιλέα απόγονο των Παλαιολόγων που θα κατακτήσει τον κόσμο..
Άγνωστες δυνάμεις προστατεύουν τον Ελληνισμό
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ “Ε” ΠΟΥ ΑΘΕΑΤΗ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ;
Του Δημήτρη Βάλλα
"...Το μέλλον του Ελληνισμού, προδιαγράφεται λαμπρό καθώς πριν περάσει ο αιώνας η Τουρκία θα αυτοδιαλυθεί. Ακόμα τα Σκόπια θα γίνουν επαρχία ης Ελλάδος...""...Θα μας διώξουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου όμως Γερμανοί, Γάλλοι και Άγγλοι σύντομα θα έχουν μία κρίσιμη αναμέτρηση. Βέβαια για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει πρώτα ν’ αλλάξει το πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό του Ελλαδικού κρατιδίου, ακόμα και με πόλεμο ή με μία μεγάλη καταστροφή γιατί είναι το αίμα που κινεί την ιστορία..."


    Ένας ξερακιανός με ανακατεμένα άσπρα μαλλιά και γένια, ομιλητής, γεμάτος νεύρο και πάθος είχε από νωρίς καθηλώσει το ακροατήριό του στο “Χατζηγιάννειο” πρίν λίγες ημέρες, που τον άκουγε με προσοχή για πολλές ώρες.
    Ο ξερακιανός ομιλητής, ακούραστος και παρά το περασμένο της ώρας, συνέχιζε από το βήμα να δίνει απαντήσεις και να εξηγεί τις απορίες.
    Ήταν περασμένες 12 το βράδυ και για πρώτη φορά ίσως στο “Χατζηγιάννειο” μία διάλεξη είχε τόση διάρκεια.
    Ενδιαφέροντα, αλλά και παράξενα τα όσα ελέχθησαν, ξεπερνούσαν ίσως κάθε όριο φαντασίας ενός κανονικού, καθημερινού ανθρώπου, όμως παρόλα αυτά φαίνοταν να έχουν και μια μυστήρια σχέση με την πραγματικότητα.
    Η διάλεξη είχε οργανωθεί από την “Ελληνική Λέσχη Αφυπνίσεως” “ΕΛ.Λ.Α.” που πρόεδρός της είναι ο γνωστός Λαρισαίος καθηγητής των ΤΕΙ κ. Κοσμάς Μαρκάτος και ο ψηλός ξερακιανός ομιλητής με τα ανακατεμένα άσπρα μαλλιά και γένια, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ερευνητές αυτού του χώρου και αυτοδίδακτος ιστορικός με μεγάλο συγγραφικό έργο, ο Γιάννης Φουράκης.
    Γνωστός για τα βιβλία του “Σιωνιστικές Συνωμοσίες”, “Εβραίοι οι πλαστογράφοι της Ελληνικής Ιστορίας”, “Η πρώτη σύγκρουση Ελλήνων - Εβραίων”, “Τα προμηνύματα των Δελφών” αλλά και γιά άλλα άρθρα του, ο Γιάννης Φουράκης προκαλεί σάλο στο πανελλήνιο όταν τον Ιούλιο του 1974 καταγγέλλει στην εφημερίδα “Αλήθεια” των Χανίων τις τεκτονικές στοές της Κρήτης για την κατασκοπεία σε βάρος της Ελλάδος που είχε σαν αποτέλεσμα και ην κατάρριψη ενός μεταγωγικού αεροσκάφους της Ελληνικής Αεροπορίας που μετέφερε από τα Χανιά στην Κύπρο άνδρες των ΛΟΚ , που σκοτώθηκαν τελικά όλοι.
    Θεωρείται υπεύθυνος για την διάρρηξη της Στοάς του Ηρακλείου και επακολουθούν δίκες εις βάρος του… Παράξενος άνθρωπος και ανήσυχο πνεύμα ο Γιάννης Φουράκης μιλάει σήμερα στην “Ε.τ.Δ.” για την ομάδα των “Ε” που κυβερνά τον κόσμο και την οποία αποτελούν “Έλληνες” και κάνει λόγο και για έναν βασιλιά Έλληνα που μυήθηκε στον Μυστρά και είναι έτοιμος να αναλάβει την πολιτική και στρατιωτική καθοδήγηση των Ελλήνων που θα μεγαλουργήσουν…
Είναι η μοναδική συνέντευξη που σπάζοντας κάθε όριο προσωπικού… ωραρίου ελήφθη στις…4 τα ξημερώματα…!
Η ΟΜΑΔΑ “Ε” ΚΑΙ ΜΙΑ… ΒΟΜΒΑ
Ξημερώματα λοιπόν, οι απορίες πολλές και η συνέντευξη να κινείται στα όρια ακόμα και του… υπερβατικού!
Ακούραστος και παρά το περασμένο της ώρας ο κ. Φουράκης αρχίζει με μία… “βόμβα”!
“Θα σου ρίξω αμέσως μία βόμβα πολιτική για την παρέμβαση της ομάδος “Ε” στις εκλογές του 1993. Αυτοί παρενέβησαν στους εγκεφάλους των ηλεκτρονικών υπολογιστών το Υπουργείου Εσωτερικών και αλλοίωσαν το αποτέλεσμα των εκλογών υπέρ του ΠΑΣΟΚ.
Τώρα το γιατί είναι μια άλλη ιστορία”.
Κύριε Φουράκη, ας αρχίσουμε από τα πιό εύκολα. Ο Ελληνισμός σήμερα κινδυνεύει;
“Δεν κινδυνεύει και βρίσκεται σε φάση αναγέννησης και ανασυγκρότησης, πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι”.
Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Αυτή η αισιοδοξία που οφείλεται;
Οφείλεται σε υπερφυσικές παρεμβάσεις μπορούμε να πούμε, αλλά κυρίως στο ότι οι Έλληνες από τις πολλές …“σφαλιάρες” και “κλωτσιές” που έχουν δεχθεί και δέχονται άρχισαν να αυτοαφυπνίζονται. Αυτό τους αναγκάζει -και ειδικά τον απόδημο Ελληνισμό - να βρίσκεται σε μία οργανωτική ανασυγκρότηση. Ήδη οι Έλληνες στς ΗΠΑ κυριαρχούν σε όλα τα επιστημονικά επίπεδα.
Όλα τα κέντρα ερευνών και όλα τα σοβαρά προγράμματα ελέγχονται από Έλληνες. Το πρόγραμμα “Πόλεμος των Άστρων” για παράδειγμα, έχει γενικό πρόεδρο τον Έλληνα μαθηματικό κ. Τσίπη.
Υπάρχει ένα κοινοβούλιο του απόδημου Ελληνισμού και αναζητείται αρχηγός που για μένα έχει βρεθεί. Είναι ο Βασιλέας και βέβαια δεν εννοώ τον Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ.
Η τελετή μύησής του έγινε στον Μιστρά το 1991 με την συμμετοχή πολλών παραγόντων και με γνωστή παγκοσμίως Ελληνίδα στον ρόλο της ιέρειας. Αυτός θα είναι ο Βασιλεύς των Ελλήνων που θα ηγηθεί των πολιτικών και στρατιωτικών δυνάμεων που θα συγκεντρώσει ο Ελληνισμός. Είναι απόγονος των Παλαιολόγων και σήμερα έχει την ηλικία περίπου 24 χρόνων.
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιάκωβος της Αμερικής σε μια τηλεοπτική του συνέντευξη στις 27 Οκτωβρίου 1991 είχε πεί τελειώνοντας ότι “ο Ελληνισμός και οι Έλληνες θαυματουργούν γιατί τους φωτίζει το φώς του Απόλλωνα…” Όλοι μείναμε έκπληκτοι μόλις το ακούσαμε…
ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΙ ΝΑΟΙ
Τι σημαίνει δηλαδή αυτό… Τί εννοούσε;
Αυτό συμπίπτει με το πνεύμα των Ελλήνων, των “Ε” της Οικουμένης γιατί οι Ναοί λειτουργούν κανονικά. Όπως οι Ναοί τω Δελφών, της Ελευσίνας, της Δωδώνης κλπ με τα ιερατείο τους κάπου στην ζούγκλα του Αμαζονίου.
Στον ευρύτερο Ελληνικό χώρο λειτουργεί Ναός του Απόλλωνα με τελετουργίες και ιεραρχία στα Μέγαρα, στο Βελιγράδι…
Τι σημαίνει δηλαδή αυτό ότι λειτουργούν οι αρχαίοι Ναοί;
Σημαίνει ότι έχουμε μία αναβίωση του αρχαίου Ελληνικού πνεύματος και ενεργοποίηση μέσω των τελετουργιών και των μυστηρίων και φυσικών δυνάμεων. Για παράδειγμα έχουμε την πτώση του αεροσκάφους τύπου “AWACS” που δεν ανακοινώθηκε γιατί μας είπαν ότι έπεσε ένα Ολλανδικό F-16 που απογειώθηκε από το Άκτιο.
Αυτό έπεσε έξω από το Βελιγράδι και το έριξε η ομάδα “Ε”.
Για την πτώση του αεροπλάνου αλλά και για να μην βομβαρδίσουν οι δυτικοί τους Σέρβους στην Κράινα και στο Σαράγιεβο, ειδοποίησα την γαλλική κυβέρνηση μέσω του Υπουργού Αμύνης. Τους είπα ότι οι Σέρβοι έχουν την δυνατότητα να βομβαρδίσουν το Παρίσι, χωρίς να χρησιμοποιήσουν κλασσικά-συμβατικά όπλα.
Οι Σέρβοι φαίνεται να γνωρίζουν πολλά μυστικά όπλα μέσω του Τέσλα, ενός μεγάλου Σέρβου επιστήμονα που διέπρεψε στην Αμερική.
Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΟΜΑΔΑ “Ε”
Αυτή η περίφημη ομάδα “Ε” ποια είναι;
Είναι μία από τις ομάδες που κυβερνά τον κόσμο και παρεμβαίνει ενεργά στην διαμόρφωση της παγκόσμιας πολιτικής, αλλά που μέχρι τώρα δεν είχε καμία παρέμβας στον Ελλαδικό χώρο.
Σ’ αυτήν μετέχουν Έλληνες σημαίνοντες και άλλοι που είναι επίσης “Έλληνες” αλλά όχι με την έννοια του υπηκόου ή του ιθαγενή ή του πολίτη της Ελλάδος. Για παράδειγμα ο Ιουλιανός ο “Παραβάτης”, ήταν ο μεγαλύτερος Έλληνας, αλλά η καταγωγή του ήταν Γαλατική.
Η ομάδα αυτή μας ευνοεί και μπαίνει πλέον ενεργητικά στο παιχνίδι υπέρ της Ελλάδος
Γιατί τώρα δηλαδή, που βρισκόταν τόσα χρόνια;
Αυτή η ομάδα τόσα χρόνια έχει υποστεί μία σειρά τρομακτικών επιθέσεων και έπρεπε να βρίσκεται στην αφάνεια για να αναδιοργανωθεί. Προσπάθησαν το 1974 να τους εξουδετερώσουν και στον Ελλαδικό χώρο. Εξουδετερώθηκε λοιπόν τότε το συγκρότημα Ανδρεάδη που άνηκε στην ομάδα αυτή, όπως άνηκε και όλη η περιουσία του Μποδοσάκη και του Ωνάση.
Ας πάμε λίγο πάλι στον βασιλιά που αναφέρατε. Τι θα κάνει αυτός;
Στο Μυστρά έγινε η συνέλευση, του δόθηκε το χρίσμα ας πούμε, ενώ η τελική του στέψη θα γίνει στην Παναγία των Βλαχερνών στην Κωνσταντινούπολη που είναι ενεργός Ναός του τρισυπόστατου Θεού.
Αυτός θα αναλάβει την διοίκηση των Πανελλήνων με προοπτικές να κατακτήσει πνευματικά και πολιτικά τον κόσμο.
Μάλιστα λοιπόν, αποκτάμε και Βασιλιά… Μετά τι κάνουμε;
Θα αναβιώσουν όλα τα αρχέτυπα… Θα αναβιώσει η αρχαία Ελληνική θρησκεία με όλους τους επιμέρους Θεούς και όλες τις επιμέρους δοξασίες. Σας είπα ότι ήδη λειτουργούν σε διάφορα σημεία του Ελλαδικού χώρου, μη εξαιρουμένου και του Ολύμπου, αρχαίοι ναοί.
Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αυτοί που άρχισαν να δέχονται μία μύηση στα μυστήρια αυτά εκτός από τον Τρίτση , ήταν ο Πασάς, ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος, ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Χριστίνα Ωνάση, Σήμερα στον Ελλαδικό χώρο από τους γνωστούς και επώνυμους πρέπει να είναι ένας ή δύο που έχουν περάσει στα μικρά μυστήρια. Από την ηγεσία, υπάρχει η τακτική ότι δεν πρέπει να υπάρξει σύγκρουση με την Ορθοδοξία, που πρέπει να χρησιμοποιηθεί σαν σύμμαχος.
Δηλαδή θα καταργηθεί η Ορθοδοξία;
Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά… Γιατί βλέπουμε σήμερα ηγούμενο από μοναστήρι να δίνει συνέντευξη και να λέει ότι συνομιλεί με τους Θεούς του Ολύμπου, την Αθηνά, τον Δία, κλπ. Βέβαια με ην Χριστιανική λογική και ηθική δεν λέγονται τέτοια πράγματα. Κάτι άλλο συμβαίνει. Θα βρεθούμε στις παραμονές του 336 π.Χ. Θα γίνει πόλεμος, σφαγή, καταστροφή και έπειτα θα έχουμε την ανάταση. Όπως τότε που ο Φίλιππος σάρωσε τις Ελληνικές πολιτείες και έπειτα ξεκίνησε ο Αλέξανδρος.
Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
Μια που είπαμε για Αλέξανδρο, πιστεύετε ότι έχει βρεθεί ο τάφος του πραγματικά;
Είμαι σίγουρος ότι το πτώμα του, η μούμια, βρίσκεται στην Σίβα. Η NASA το έχει ήδη φωτογραφήσει από δορυφόρο, αλλά έγινε παρέμβαση της ομάδας “Ε” να μην αποκαλυφθεί ακόμα, γιατί δεν ήλθε το πλήρωμα του χρόνου.
Δεν είναι τυχαίο που οι γεωγραφικές συντεταγμένες της Σίβα συμπίπτουν με αυτές της Σαμοθράκης όπου βρισκόταν η Ολυμπιάδα, η μητέρα του Μ. Αλεξάνδρου.
Πάλι αυτή η ομάδα… Πως λειτουργούν λοιπόν, πόσοι είναι;…
Το ανώτερό της κλιμάκιο απαρτίζεται από 12 άτομα, και τα άλλα ηγετικά της κλιμάκια απαρτίζονται από ομάδες των 3, των 5, και των 7. Η ομάδα των 5 μπορεί να κινηθεί χωρίς μεταφορικά μέσα σε όλη την υδρόγειο. Όπως ο γέρων Παΐσιος στο Άγιον Όρος.
Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΩΝ
Η Θεσσαλία κύριε Φουράκη, προβλέπεται να διαδραματίσει κανένα ρόλο σ’ όλα αυτά;
Η Θεσσαλία θα αποτελέσει ξανά το γεωγραφικό και πολιτικό κέντρο του Ελληνισμού όσον αφορά στις εκστρατείες και την πορεία προς Ανατολάς. Ο Ελληνικός στρατός θα σταματήσει στις Σάρδεις περίπου 80 χιλιόμετρα Βόρεια της Άγκυρας, όπου θα συσταθεί μία πολιτική Ομοσπονδία Κούρδων, Ελλήνων, Αρμενίων, Ιρακινών, Σύρων και Παλαιστινίων.
ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ
Η ομάδα “Ε” έδειξε καμιά φορά την δύναμή της παρεμβαίνοντας στα διεθνή πράγματα;
Βεβαίως, στην μάχη του Κόλπου το 1990, όπου έγινε επίδειξη μιας άγνωστης δύναμης. Αυτό έγραψα και πριν από χρόνια στο βιβλίο μου “Τα Προμηνύματα των Δελφών” όπως και το ότι θα διαλυθεί η Σοβιετική Ένωση.
Η ομάδα “Ε” ακόμα έριξε και το Τσάλεντζερ, το διαστημόπλοιο που οδήγησε στην διακοπή του προγράμματος “Πόλεμος των Άστρων”.
Στον Κόλπο η “Ε” αναμετρήθηκε με τις δυτικές δυνάμεις καταστρέφοντας ουσιαστικά τους Αμερικάνους με το “Σύνδρομο του Κόλπου” μία ασθένεια που χτύπησε τους στρατιώτες, τα παιδιά και τις γυναίκες τους , ενεργοποιώντας άγνωστες δυνάμεις. Αυτές τις δυνάμεις τις ενεργοποίησαν οι σοφοί του Ισλάμ, οι Σούφι που είναι και οι μόνοι που μελετούν τα αρχαία κείμενα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του Ιωάννη Φουράκη στο Περιοδικό MYSTIC VIEW
 τεύχος 14/ Οκτώβριος 2000

    Ο γνωστός συγγραφέας Ιωάννης Φουράκης, επί τη ευκαιρία της εκδόσεως του τελευταίου βιβλίου του, έδωσε στον συνεργάτη του περιοδικού μας Αντώνη Χρ. Σιαφαρίκα την συνέντευξη που ακολουθεί, αναφερόμενος στα ιδεολογικά του πιστεύω και στις απόψεις του σχετικά με τον Ελληνισμό από το μακρινό παρελθόν μέχρι σήμερα.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ - Ο ιχνηλάτης του παρελθόντος
-Κύριε Φουράκη, πρόσφατα κυκλοφόρησε το όγδοο βιβλίο σας. Ο τίτλος του - Ιχνηλάτησις εις τον Λαβύρινθον του Παρελθόντος Μέλλοντος- σίγουρα είναι αρκετά πρωτότυπος , αλλά και αινιγματικός. Θα θέλατε να μας διευκρινίσετε τι
εννοείτε με αυτόν, αλλά και με τον υπέρτιτλο «με... της μνήμης τον μίτον»;

- Ο τίτλος μπορεί να είναι πρωτότυπος αλλά νομίζω όχι και αινιγματικός. Όπως ήδη έχω επαρκώς εξηγήσει στις σχετικές σελίδες του βιβλίου μου τούτου, το παρελθόν είναι συνυφασμένο με το μέλλον, και το παρόν είναι η γέφυρα και των
δύο. Θέλω να πιστεύω, ότι ο τίτλος δηλώνει και σηματοδοτεί σαφώς όλο το περιεχόμενο του βιβλίου, όπου ιχνηλατούνται μερικά ενδεικτικά μόνον από τα καταγεγραμμένα στην Ελληνική Μυθολογία γεγονότα και φαινόμενα που
πραγματοποιήθηκαν στο απώτατο παρελθόν.
Όπως και στα τρία αμέσως προηγούμενα βιβλία μου, έτσι και στο παρόν παρουσιάζω και ερμηνεύω μερικά σκόρπια και ενδεικτικά εδάφια της Ελληνικής Γραμματείας, με αντικειμενικό σκοπό να ερεθισθεί ο αναγνώστης, προκειμένου
να καταφύγει στις αναφερόμενες πηγές και να αρχίσει την αναζήτηση των υπολοίπων. Με τον τρόπο αυτό πιστεύω ότι συμβάλλω στην αναγκαία μελέτη της γραμματολογίας των Ελλήνων και δη της Μυθολογίας και Τραγωδιών με στόχο την εθνο-αυτογνωσία. Με άλλα λόγια, στην αναζήτηση, τον εντοπισμό και την συλλογή των στοιχείων που συνθέτουν τη βιολογική, πνευματο-νοητική, πολιτισμικο-θρησκευτική, και ιστορική ταυτότητα των Ελλήνων, αλλά και την
αποκάθαρσή τους κυρίως από τα εβραιο-χριστιανικά και δυτικοευρωπαϊκά διάσπαρτα στοιχεία που τη διαστρεβλώνουν και τη συσκοτίζουν.

-Εκτός αυτών στα τελευταία βιβλία σας διαπιστώνει κανείς μια στροφή προς τη θεωρία της έλευσης της ζωής από το διάστημα. Πού οφείλεται η στροφή σας αυτή;

-Η στροφή μου από τα πολιτικά και κομματικά πράγματα και από τα στεγνά ιστορικά έγινε όταν πλέον είχα διαχωρίσει την οντολογική και πνευματο-νοηματική διαφορετικότητα των Ελλήνων. Δηλαδή, όταν επεσήμανα ότι προήλθαν και προέρχονται από το Σύμπαν, έτσι, ήταν και είναι παιδιά του θεού των θεών. Τότε άρχισα την ανίχνευση των δυνάμεων, των επιρροών και των επιδράσεων των άστρων. Το έντονο τούτο ενδιαφέρον μου και η καταβύθισή μου στον λαβύρινθο της μυθολογίας μας, συνέβη μετά από το πρώτο προσκύνημά μου στο ναό των Δελφών το 1985. Τότε συνέβη σε μένα ένα αφύσικο και «παράλογο» με την τρέχουσα λογική έννοια φαινόμενο-εμπειρία, το οποίο άλλαξε την πορεία μου και αντί να πορεύομαι επί του πλανήτη και της ύλης, πορεύομαι πλέον στους ουράνιους ευαγείς αιθέρες, και για το λόγο αυτόν αυτοχαρακτηρίζομαι αιθεροβάμων»

- Έχετε μία κλίση στην δημιουργία νέων λέξεων, και τα βιβλία σας είναι γεμάτα με νεολογισμούς. Στο παρόν βιβλίο σας χρησιμοποιείτε την λέξη «(Ο)ΑΝΘΡΩΠΟΓΟΝΙΑ» καθώς και την σχεδόν όμοια «Ο(Α)ΝΘΡΩΠΟΓΟΝΙΑ». Τι εννοείτε με τους όρους αυτούς;

- Με τον όρο (Ο)ΑΝΘΡΩΠΟΓΟΝΙΑ εννοώ την σειρά των διαδικασιών κατά τις οποίες ένα «ΟΝ» εξελίσσεται σε «ΑΝΘΡΩΠΟΣ».
Αντίθετα, ή μάλλον αντίστροφα, με τον όρο Ο(Α)ΝΘΡΩΠΟΓΟΝΙΑ εννοώ τις διαδικασίες που μετατρέπουν έναν «άνθρωπο» σε μη έλλογο «ον». Με τον πρώτο όρο, δηλαδή, εννοώ μία σειρά εξελικτικών διαδικασιών που υψώνουν τον άνθρωπο προς τη βαθμίδα του Λόγου, με τον δεύτερο, εννοώ την αντίστροφη πορεία, αυτήν προς την βαθμίδα του μη Λόγου.

- Στον πρόλογο του βιβλίου σας δηλώνετε ρητά ότι είσαστε αρνητής της «Ενωμένης Ευρώπης», της Ο.Ν.Ε. της «Παγκόσμιας Τάξεως», αλλά και της Παγκοσμιοποίησης». Που οφείλεται αυτή σας η θέση;

- Στον πρόλογό μου δηλώνω ότι η αδηφάγος παγκοσμιοποίηση, έχει κάνει εμένα, όπως και τον καθένα μας, να είναι πλέον ένας αυτό-αρνητής της φυσικής του προσωπικότητας και της και της φυλετικο-εθνικής και πολιτισμικο-ιστορικής του ταυτότητος, ένα μαζικοποιημένο άτομο της Ενωμένης Ευρώπης και της Παγκόσμιας Τάξης. Ένα «ζόμπι», αν θέλετε, που δεν μπορεί πλέον να ονειρεύεται και να ορά το «Αεί των προγόνων του Ελλήνων Οικουμενικό Όραμα»

- Σε ποιο οικουμενικό όραμα αναφέρεστε; Μπορείτε να μας μιλήσετε λίγο γι' αυτό; Eίναι το ίδιο με το «Αναγενετικό Πυραιθέριο Όραμα» που αναφέρετε σε άλλες σελίδες του βιβλίου;

- Ναι, είναι ακριβώς το ίδιο. Είναι εκείνο το Όραμα, το οποίο, αν και οι επερχόμενες γενεές το έχουν σαν καθοδηγητή τους, θα μπορέσουν να κατακρημνίσουν τον κόσμο της υλικής ψευδοευημερίας και να επαναοικοδομήσουν εκείνον της εχέφρονης πνευματικής γαλήνης του Ελληνικού Πνεύματος. Αλλά η Αναγένεσις της οικουμενικότητας του Ελληνικού Πνεύματος στηρίζεται στην άναρχη και ελεύθερη διάχυση και ροή του στην οικουμένη και όχι στην «παγκοσμιοποίηση», δηλαδή στην προγραμματισμένη και επιδιωκόμενη ισοπέδωση των παραδόσεων, των αρχών, των αξιών και των οραμάτων των λαών της οικουμένης. Είναι επομένως το αντίθετο της ισοπέδωσης, την οποία επιδιώκουν οι εχθροί του Ελληνισμού.

- Πιστεύετε στην «έλευση των Ελλήνων στην Ελλάδα… εκ του Σύμπαντος» και πιο συγκεκριμένα «εκ του Γαλαξία της Ανδρομέδας και διαμέσου του Αστερισμού του Κυνός». Που στηρίζετε τον ισχυρισμό σας αυτόν και σε ποιο χρονολογικό πλαίσιο τοποθετείτε την έλευση αυτή;

- Δεν πιστεύω απλώς, αλλά είμαι απολύτως βέβαιος πως οι Έλληνες ήρθαν στον πλανήτη μας και δη επί του γεωφυσικού αυτού τόπου που ονομάστηκε Έλ-λα, δηλαδή Θεών Καθέδρα, από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας, διαμέσου του Αστερισμού του Κυνός. Αυτονόητο Δε είναι ότι όταν ήρθαν δεν είχαν την δομή ούτε την μορφή του ανθρώπου όπως τον γνωρίζουμε σήμερα. Ήρθαν ως φωτοχημικά ιόντα (πρωτόνια, φωτόνια και νετρίνα) και επί του πλανήτη μας
απέκτησαν σάρκα και οστά.
Με την προσεκτική μελέτη και την επίμονη προσπάθεια συνδυαστικής ανάλυσης, ερμηνείας και κατανοήσεως του μύθου του Κατακλυσμού του Δευκαλίωνος και κυρίως του χώρου και τρόπου ποιήσεως – και όχι γεννήσεως - του Έλληνος, του Αμφικτύωνος και της Πρωτογένειας, γίνονται σαφέστατες τόσο οι αιτίες και οι συμπαντικές – ουράνιες συνθήκες και διαδικασίες που επέβαλαν και την επί του πλανήτη μας αποστολή των Υιών των Θεών (= Άστρων) Ελλήνων όσο και ο
στόχος της αποστολής τους. Οι Έλληνες, ως τα μοναδικά έμψυχα και πνευματοφόρα όντα, ήλθαν ή έστω άρχισαν να έρχονται επί του πλανήτη μας και δη επί της Έλ-λα μετά την κατά τον Πλάτωνα ανατροπής του σύμπαντος και της
πορείας του Ήλιου.
Η Δε έλευση, όπως και καταστροφή, πραγματοποιήθηκαν πρίν από 25-26 χιλιάδες χρόνια. Άρα το χρονολογικό πλαίσιο (δεχόμενοι τον συμβατικό χρόνο και όπως αυτός μετράται με τα επιβεβλημένα και καθιερωμένα μέτρα και σταθμά)
τοποθετείται πριν από 20 με 25 χιλιετίες. Την περίοδο φυσικά αυτή υπήρχαν επί του πλανήτη μας οι Προέλληνες και Πρωτοέλληνες Πελασγοί, Απιδανείς, Κερκωπίδες, Παληνιδείς και Κύδωνες. Περί όλων αυτών σχετικές επισημάνσεις,
αναλύσεις και ερμηνείες μπορεί κάποιος να αναζητήσει στις σελίδες του τελευταίου βιβλίου μου, αλλά και των δύο προηγούμενων (Προμηνύματα των Δελφών και Μείξις – Ανακύκλησις Μυθολογίας και Ιστορίας).

- Ισχυρίζεστε ότι μετά την έλευσή τους στον πλανήτη μας οι Έλληνες διέπραξαν μια σειρά «βιολογικών και πνευματο-νοητικών διαδικασιών» που επέφεραν τη μεταλλαγή και την μέθεξη επί των «χθονίων και επιχθονίων» (=γηγενών και αυτοχθόνων) κατοίκων του Ελλαδικού χώρου, οι οποίοι από βροτοί έγιναν φθαρτοί, εν συνεχεία μέροπες και μετέπειτα αγαθοί, και ακολούθως ευγενείς. Πως εννοείτε τις μεταλλάξεις αυτές;

- Αναφέρομαι σε σαφώς βιολογικές μεταλλάξεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με τις αστροφυσικές αλλαγές και μεταβολές που δηλώνονται και προσδιορίζονται –και με τις αιτίες, τους τρόπους και τις συνέπειες γενέσεως- από την βίωση και τους άθλους του Θησέα, του Περσέα και του Ηρακλή. Το θέμα αυτό θίγω εκτενέστερα στο προηγούμενο βιβλίο μου «Μείξις και Ανακύκλησις Μυθολογίας και Ιστορίας».
Μία μικρή και σαφώς σηματοδοτική αναφορά περί των πραγματοποιηθέντων βιολογικών μεταλλάξεων, και δη στην «Ακτή» δηλαδή στην Αττική, είναι και η ακόλουθη:
όπως μας λέει ο Απολλόδωρος στην Μυθολογική Βιβλιοθήκη του, όταν κατά τον καταποντισμό του Ωγύγη, οι πολιτείες των Αθηνών και της Ελευσίνος, οι οποίες ευρίσκοντο στις όχθες της Κηφισίδος Λίμνης, δηλαδή της Κωπαίδος, βυθίστηκαν, οι θεές Αθηνά και Δήμητρα, καθώς και οι θεοί Ήφαιστος και Διόνυσος, ήλθαν και εγκαταστάθηκαν στην Ακτή (Αττική), όπου ζούσαν και βασίλευαν οι Κερκωπίδες.
Οι τελευταίοι, ως γνωστόν, από τη μέση και πάνω είχαν την μορφή ανθρώπου και από τη μέση και κάτω φιδιού και όχι δράκου, όπως από λάθος μερικοί μεταφραστές και ερμηνευτές γράφουν. Οι Κερκωπίδες ήσαν διφυείς, ήτοι αρσενικοί και θηλυκοί, δεν είχαν δηλαδή σπέρμα. Ο Αριστοτέλης, μας λέει πολλές φορές ότι ο άνθρωπος είναι «πρότερος του σπέρματος». Από τους πρότερους του σπέρματος ήταν και οι Κερκωπίδες.
Όταν, λοιπόν, η Αθηνά και ο Ήφαιστος βρέθηκαν στην Αθήνα, ο δεύτερος θέλησε να συνουσιασθεί με την πρώτη. Αυτή, παρθένα ούσα, δεν δέχτηκε, και τότε ο Ήφαιστος εκσπερμάτωσε «εις τον μηρόν αυτής». (Είναι ενδιαφέρον ότι κατά τη
βιολογία στο μηρό εστιάζεται το πρωτόπλασμα). Η Αθηνά, με μια τούφα από τα μαλλιά της σκούπισε από το μηρό της το σπέρμα του Ηφαίστου και τοποθέτησε τον γόνο «εις κύστην», δηλαδή, σε σωλήνα. Τον δε σωλήνα «ετοποθέτησε εις
Πάνδρωσον», δηλαδή σε ψυγείο, για να ποιήσει (και όχι να γεννήσει) τον Εριχθόνιο αθάνατο, κρυφά βέβαια από τους άλλους θεούς. Δηλαδή, εποίησε εκ του γόνου του Ηφαίστου τον πρώτον εκ σπέρματος άνθρωπο στην Αττική, ο
οποίος υπήρξε πατέρας του Πανδίωνος και αυτός πατέρας του Ερεχθέως και Βούτη.

-Αποκαλείτε τους Κύδωνες, τους κατοίκους της Κρήτης, «Ιερόν Γένος ελθών εκ της Ανδρομέδας, και προ του κατακλυσμού του Δευκαλίωνος και της του Έλληνος Γενέσεως». Κατά πόσο η έλευση των Κυδώνων προηγείται της έλευσης των Ελλήνων;

-Οι Κύδωνες είναι διαφορετικής βιοσυστατικής συνθέσεως και προελεύσεως από τους Ετεοκρήτες, οι οποίοι, κατά τον Στράβωνα, την περίοδο του Τρωικού Πολέμου δεν είχαν ακόμη αναμειχθεί με τους Έλληνες. Οι Κύδωνες ήταν κάτοικοι
της δυτικής Κρήτης πολύ πριν έλθουν σ αυτήν ο Μίνως και οι αδελφοί του. Οι τελευταίοι δεν ήταν αυτόχθονες της Κρήτης. Ηταν γιοί του βασιλιά της Θεσσαλίας Τεκτάμου, ο οποίος ήταν γιός του Έλληνος. Ο Μίνως, λοιπόν, και οι
αδελφοί του υιοθετήθηκαν από τον βασιλιά της Κρήτης Αστερίωνα. Η υιοθεσία αυτή δηλώνει και προσδιορίζει την ελληνοποίηση των Ετεοκρητών, των οποίων οι ιερείς και κατηχητές ήταν οι περί των ρευμάτων του Ιάρδανου κατοικούντες Κύδωνες, όχι όμως του ποταμού, αλλά του Γαλαξία του μεταξύ του δικού μας και της Ανδρομέδας. Αναλύσεις περί του ποίοι ήταν οι Κύδωνες υπάρχουν και στο βιβλίο μου «Τα προμηνύματα των Δελφών».

-Στο καινούριο σας βιβλίο λέτε για τους «Έψιλον» ότι ήταν και είναι γόνοι θεών, ημιθέων και ηρώων. Διευκρινίζετε όμως ότι δεν ήταν και δεν είναι όμοιοι με εμάς τους αποκαλούμενους ανθρώπους- αλλά μόνο παρόμοιοί μας.
Είχαν και έχουν το φαινότυπό μας, όχι όμως και το γονότυπό μας. Θα θέλατε να μας πείτε κάτι πάνω σ αυτό;

-Νομίζω ότι στις σχετικές περιγραφές και αναφορές στο βιβλίο μου είμαι κατανοητός μέχρι του επιτρεπομένου σημείου. Το γιατί έχουν διαφορετικό γονότυπο από εμάς του αυτοαποκαλούμενους «ανθρώπους», δύνανται να το
εντοπίσουν μόνον εκείνοι που έχουν εισαχθεί στα Μικρά Μυστήρια των Ελλήνων. Αυτονόητο είναι ότι δεν γνωρίζω περισσότερα, αλλά και αν γνώριζα δεν θα έλεγα, διότι πολλοί είναι εκείνοι οι αυτοπροσδιοριζόμενοι συγγραφείς οι
οποίοι προσπάθησαν και προσπαθούν, άλλοι για να αυτοπροβληθούν και να κερδίσουν χρήματα, και άλλοι, κατόπιν εντολών και οδηγιών των Σιωνιστών, να ευτελίσουν τους «Έψιλον» και το από αυτούς πυροδοτούμενο Όραμα της
Αναγενέσεως του Ελληνισμού και της Ελλάδας και να προκαλέσουν σύγχυση και αμφιβολίες σε όσους πορεύονται και θέλουν να πορευθούν την Σισύφιο ατραπό που οδηγεί στο Ναό των Ελλήνων.

-Αναφερθήκατε στο «Ναό των Έψιλον». Τι εννοείτε με αυτό;

-Τον Ναό των Έψιλον τον εννοώ σαν έναν επιχθόνιο αλλά και εξωχθόνιο Χρόνο-Χώρο στον οποίο μπορούν να εισέλθουν μόνοι οι Υιοί του Διός. Ποιοι είναι αυτοί, τους ορίζει ο Δίων ο Χρυσόστομος στους καταγεγραμμένους απ
αυτόν Διαλόγους του Διογένους και του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Στους Διαλόγους αυτούς, ο δεύτερος λέει στον πρώτο: «Δεν νομίζεις ότι και για τους απογόνους του Δία υπάρχει ένα σημάδι της ψυχής, απ το οποίο θα τους αναγνωρίσουν όσοι ξέρουν να κρίνουν αν είναι απόγονοί του ή όχι;».

-Μπορείτε να διευκρινίσετε τη σχέση που έχουν οι Έλληνες με τους «Έψιλον»;

- Οι Έλληνες, ως φωτοχημικές ενώσεις (ως ι-όντα ή όντα) προέρχονται από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας από τον οποίον προέρχονται και οι Έψιλον. Και οι πρώτοι και οι δεύτεροι διήλθαν και διέρχονται από τον Αστερισμό του Κυνός,
δηλαδή του Σειρίου, μας το αποτυπώνει σαφώς και προδήλως και ο μυημένος στα Μυστήρια των Ελλήνων ποιητής Νίκος Γκάτσος στο μυσταγωγικό ποίημά του με τίτλο «Τα Παιδιά από τον Σείριο», το οποίο μελοποίησε ο Μάνος Χατζηδάκις.
Θα πρέπει να διευκρινίσω εδώ ότι με το όνομα «Έλλην» δηλώνουμε και προσδιορίζουμε όχι εθνικότητα ή φυλετική ιδιότητα, αλλά θρησκευτικο-πνευματική. Ο Έλλην δεν είναι άνθρωπος, ούτε με κεφαλαίο «Α» ούτε με πεζό. Ο Έλλην είναι οντότητα με διαφορετική έλευση και προέλευση επί του πλανήτη μας. Ήταν, είναι και θα είναι οικουμενικός φορέας και απόστολος θείων διδαχών, ενοπών (κραυγών) και ιοτήτων (ιότης: βούληση, θέληση). Για το λόγο αυτό ο «Έλλην» δεν είναι ούτε ιθαγενής ούτε υπήκοος της με τη νομική οντότητα- πολιτείας ή χώρας που λέγεται Ελλάδα. Ιθαγενής και υπήκοος αυτής της πολιτείας ή χώρας είναι ο Γραικός, διότι ο Δευκαλίων, ο οποίος με οδηγίες του Δία εποίησε τον Έλληνα, τον Αμφικτύωνα και την Πρωτογένεια, ήταν γιος του βασιλιά της Θεσσαλίας Γραικού, ο δε Γραικός ήταν γιός του Πελασγού.
Κατά την ανθρωπολογία και την εθνολογία, λοιπόν, οι κάτοικοι της Ελλάδας, ως ιθαγενείς και ως υπήκοοι αυτής, θα πρέπει να προσδιορίζονται ως Γραικοί. Οι Έλληνες, όπως προαναφέραμε, ήταν, είναι και θα είναι Υιοί Θεών, και ως εκ
τούτου, απόστολοι των γονέων τους επί του πλανήτη μας. Την ιδιότητά τους αυτή ανεγνώρισε και διακήρυξε και ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός, ο οποίος, και κατά τον Ευαγγελιστή Ιωάννη, όταν ο Ανδρέας και ο Φίλιππος του ανακοίνωσαν
ότι ήρθαν κάποιοι να τον επισκεφθούν, ο μέχρι τότε αυτοκαλούμενος και αποκαλούμενος «υιός του Θεού» αναφώνησε: «ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του ανθρώπου». Δηλαδή, ο Χριστός ενώπιον των Ελλήνων, αυτοπροσδιορίζεται
υιός του ανθρώπου και όχι του Θεού, καθότι αναγνωρίζει σαφώς ότι οι Υιοί του Θεού ήταν οι Ελληνες που τον επισκέφθηκαν.

-Κάπου που στο βιβλίο σας αναφέρεστε στο «μύθο της χρυσής αμνάδος» του Πλάτωνος. Ποιος είναι ο μύθος αυτός;

- Ο σωστός τίτλος είναι «Ο μύθος των θείων ποιμένων», όπως επιγράφεται το τέταρτο κεφάλαιο του έργου του Πλάτωνος Πολιτικός. Ο μύθος αυτός (γνωστός ως η βασιλεία του Κρόνου) αναφέρεται στην ανατροπή του Σύμπαντος και την ανατροπή της περιφοράς του Ηλίου, η οποία πραγματοποιήθηκε, ή θα πρέπει να πραγματοποιήθηκε, πριν από 25 χιλιάδες έτη περίπου, και η οποία, κατά τις εκτιμήσεις μου, θα επαναπραγματοποιηθεί κατά τον παρόντα ή τον επόμενο
αιώνα. Κατά την ανατροπή αυτή δημιουργήθηκε και ο αστερισμός του Κριού και εισήλθε στον Ζωδιακό Κύκλο. Η δημιουργία του αστερισμού αυτού ορίζεται από τον Πλάτωνα στην φιλονικία μεταξύ Ατρέα και Θυέστη κατά την οποίαν ο
δεύτερος έγινε ο αστερισμός του Κριού, όπως ο Κένταυρος Χείρων έγινε ο αστερισμός του Τοξότη. Κατά την ίδια περίοδο ήλθε και εγκαταστάθηκε στο ηλιακό μας σύστημα και η Σελήνη.
Περί όλων αυτών, σηματοδοτικές αναφορές γίνονται στις σελίδες του βιβλίου μου τούτου.

- Κύριε Φουράκη, πώς γίνεται και στο βιβλίο σας που κατά κύριο θέμα του έχει την Αρχαία Ελλάδα, να αναφέρεσθε με ένα ολόκληρο κεφάλαιο (το δεύτερο) στο σύγχρονο θέμα της μολύνσεως της διατροφικής αλυσίδας;

- Όπως διευκρινίζω στον επίλογο του δευτέρου κεφαλαίου του βιβλίου μου, το κεφάλαιο τούτο, το οποίο δεν είναι ολοκληρωμένο, μου το ενέπνευσαν και μου υπέβαλαν την ιδέα να το γράψω ο στρατηγός κος Γεράσιμος
Καλογεράκης και η κα Χριστίνα Παπαδά, και αυτό έγινε η αιτία να αφήσω έξω δύο άλλα προγραμματισμένα και σχεδόν ολοκληρωμένα κεφάλαια, που θέμα τους είχαν την διαπιστωμένη πολυδιάστατη, πολύμορον (μόρος: θάνατος) και
πολύστοχον εκστρατεία «ευτελισμού του δια των Έψιλον εκπεμπομένου Αναγενετικού των Ελλήνων Πυραιθερίου Οράματος». Όμως δεν είναι τόσο άσχετο, απ ότι εκ πρώτης όψεως φαίνεται με τους σημερινούς απογόνους των αρχαίων Ελλήνων που ήταν δημιούργημα των Θεαγεννημένων Έψιλον, ούτε και με τον επί εβδομήκοντα εννέα ημερονύκτια ανήλεο βομβαρδισμό της επουράνιας Σερβίας κατά την Άνοιξη του 1999 μ.Χ.

-Πως δηλαδή συσχετίζονται όλα αυτά;

-Αμέσως μετά τη διακοπή, ή καλύτερα αναστολή, των ανελέητων τούτων βομβαρδισμών, τα ΜΜΕ με ειδήσεις, ανακοινώσεις, αναλύσεις και ερμηνείες αποκάλυψαν το «διεθνές σκάνδαλο» ότι τα τρόφιμα και τα ποτά που παρήγαγαν
εταιρείες της Ολλανδίας και του Βελγίου ήταν δηλητηριασμένα με διοξινούχες ουσίες. Η αποκάλυψη του σκανδάλου αυτού την συγκεκριμένη εκείνη περίοδο αποδόθηκε από τα ΜΜΕ κυρίως στον μεταξύ ΗΠΑ και Ενωμένης Ευρώπης εμπορικό πόλεμο. Η δηλητηρίαση αυτή, όπως και η με «θανατηφόρες και καρκινογόνες (και όχι μόνο) χημικές ουσίες εμπορίου των τροφίμων και ποτών» ερμηνεύτηκε «φυσική», διότι είπαν, οι ουσίες αυτές χρησιμοποιήθηκαν προκειμένου οι ευρωπαϊκές τροφοπαραγωγικές εταιρείες να μειώσουν το κόστος παραγωγής τους και με αυτό τον τρόπο να γίνουν, αφενός ανταγωνιστικές των ομοιοπαραγωγών τους στις ΗΠΑ, αφετέρου να αυξήσουν τα κέρδη τους.
Η μόλυνση της τροφικής αλυσίδας, αλλά και τα αλλεπάλληλα πλήγματα κατά της Σερβίας με πυρυτιομοριοφόρες, τιτανιομοριοφόρες και γραφιτομοριοφόρες βόμβες, οφείλεται στην προσπάθεια των υποχθονίων ανθρωπόμορφων όντων να κυριαρχήσουν επί του πλανήτη αφανίζοντας τους Έλληνες και τους Πελασγογόνους μεταλλάσσοντας τον βιολογικό τους κώδικα και εξομοιώνοντας αυτόν με τον δικό τους ο οποίος στηρίζεται στις χημικές ενώσεις του
πυριτίου, ενώ των Ελλήνων και των Πελασγογόνων στηρίζεται σε αυτές του άνθρακα. Όσο για τους υποχθόνιους, νομίζω ότι στις σχετικές σελίδες του νέου βιβλίου μου προσδιορίζω σαφώς ποιοι είναι αυτοί. Αρκεί μόνο να αναφέρω εδώ ότι η γεωργο-κτηνοτροφική παραγωγή της Κρήτης, όπως και της υπόλοιπης Ελλάδος, εξαρτάται πλέον από τους εισαγόμενους από το Ισραήλ και την Ολλανδία υβριδιακούς σπόρους καθώς και τα εξ αυτών επίσης εισαγόμενα
λιπάσματα και φυτοφάρμακα.

-Πάνω σε αυτό το θέμα, έχετε εσείς να προτείνετε κάτι;

-Για τους λόγους που εν συντομία αναφέρθηκαν παραπάνω, κάνω έκκληση στους Έλληνες, κυρίως στους γεωργούς και τους κατοικούντες στην επαρχία, όπως αρχίσουν και εντατικοποιήσουν την καλλιέργεια, παραγωγή και αποθήκευση φυσικών σπόρων κηπευτικών, δημητριακών και φυτών καθώς και γεωργικών εργαλείων που δεν χρειάζονται πετρέλαιο και ηλεκτρικό ρεύμα για να χρησιμοποιηθούν. Την έκκληση αυτή υποβάλλω καθότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι τα γνωστά και «άγνωστα» μισελληνικά ιερατεία και κέντρα έχουν προγραμματίσει και εφαρμόζουν ήδη, όχι μόνον την αφορίαν της ελληνικής γης, λόγω αδυναμίας παραγωγής των υβριδιακών σπόρων, αλλά και την «κρυστάλλωση» των εύφορων ελληνικών πεδιάδων και μάλιστα της Μακεδονίας.
-Στο βιβλίο σας μιλάτε για μια «έντονη εσωτερική ροπή» που σας «υποδεικνύει συνεχώς την επιτάχυνση της εκ του επιχθονίου κόσμου τούτου αναχωρήσεώς» σας και τη μετάβασή σας. Πώς γίνεται να είστε πεισμένος περί της εκ του Γαλαξία της Ανδρομέδας προέλευσης των Ελλήνων, υιών των θεών, αλλά να αγνοείτε τη δική σας;

- Πράγματι, ως επιχθόνιο ον νιώθω έντονη την ροπή της εκ της χθονός αναχωρήσεώς μου. Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι ενώ η ροπή αυτή ορίζει και καθορίζει όλα τα επί της χθονός βήματά μου, δεν γνωρίζω τον Χρόνο-Χώρο, ήτοι τον αστερισμό ή το άστρο όπου τελικά θα μεταβώ. Η μετάβασή μου αυτή στο άγνωστο ελπίζω να είναι πολύ σύντομη, φυσικά με τα επιχθόνια χρονο-χωρικά περιθώρια.

- Κύριε Φουράκη, χαρακτηρίζεται ο ίδιος το βιβλίο σας «αυτοκατηγορητήριο της αυτοκαταδίκης» σας και «αίτησιν συγχωρήσεώς» σας. Τι εννοείτε με τις δηλώσεις αυτές και από ποιους ζητάτε συγνώμη;

-Αυτοκατηγορούμαι, αυτοδικάζομαι και αυτοκαταδικάζομαι διότι πράγματι ήμουν και συνεχίζω να είμαι αφελής, ήτοι «μωρός», ονειροπόλος και δεν έχω τη δυνατότητα και τα περιθώρια να αποφεύγω τις αλλεπάλληλες παγίδες που μου
έχουν στήσει και μου στήνουν οι διάφοροι υποτιθέμενοι φίλοι και συνεργάτες μου. Είναι γνωστό ότι από τους σύγχρονους ερευνητές και συγγραφείς είμαι ενδεχομένως ο μοναδικός που αποτελεί συνεχή στόχο λασπολογικών επιθέσεων που στηρίζονται στη γκεμπελική εντολή: «Λέγε, λέγε ψέματα, κάτι θα μείνει στο τέλος». Φυσικά αυτές οι επιθέσεις με ενδυναμώνουν, καθότι μου αναπτύσσουν την πεποίθηση ότι με το έργο μου αλλά και τον καθημερινό προσωπικό και οικογενειακό βίο υπηρετώ σωστά την Αναγένεση του Ελληνισμού και την απελευθέρωση της Ελλάδος από την βάρβαρη και σκοταδιστική τυραννία των εχθρών της.

- Και μια τελευταία ερώτηση. Θέτετε το ερώτημα αν ο Ήλιος που βλέπουμε, που μας ζωογονεί, φωτίζει και θερμαίνει, είναι «ο αληθινός ή κάποιου άλλου είδωλο». Τι υπονοείτε με αυτό;

- Κατά τις δικές μου αναλύσεις και ερμηνείες της Ιστορίας και της Μυθολογίας, καθώς και των συνοπτικών πρακτικών της Κοσμογονίας, Θεογονίας και ανθρωπογονίας. Όπως η Σελήνη είναι ξένο σώμα του όλου πλανητικού μας συστήματος έτσι και ο Ήλιος του αυτού συστήματος είναι κάποιο κάτοπτρο κάποιου αληθινού και επακριβέστερα του αληθινού Ηλίου, ήτοι του Υπερίωνος.
Το γιατί όμως αυτός ο Ψευτοήλιος είναι κάτοπτρο του αληθινού, είναι ένα θέμα το οποίο, για να γίνει κάπως κατανοητό, θα πρέπει να αναλύσουμε και να ερμηνεύσουμε πολλές εκατοντάδες σχετικές αναφορές της Ελληνικής Μυθολογίας και δη δεκάδες γνωστές και κυρίως άγνωστες παρατηρήσεις, επισημάνσεις και διαπιστώσεις της επιστήμης της Αστροφυσικής. Μη έχοντας τη σχετική δυνατότητα αφού και οι σελίδες του περιοδικού σας είναι περιορισμένες, σας
επισημαίνω απλώς τον στίχο του Αριστοφάνη (Ειρήνη 405), τον οποίον έχω αντιγράψει και καταχωρήσει στην 7ην σελίδα του νέου βιβλίου μου:
«Η Σελήνη και ο πανούργος Ήλιος σας επιβουλεύονται από πολύ καιρό. Προδίδουν και οι δυο την Ελλάδα στους βαρβάρους».

Στις αναγνώστριες και τους αναγνώστες σας που ενδιαφέρονται για το περί του Ηλίου ερώτημα συστήνω επιπλέον να μελετήσουν τις πρώτες 20 τουλάχιστον σελίδες εκ των 233 των τελευταίων Κειμένων του Βόλου. Δηλαδή των κειμένων τα οποία κατά διαστήματα με έδρα τον Bόλο κυκλοφορεί η Οργάνωση Ελληνικής Αποκαταστάσεως (ΟΕΑ) και διά των οποίων αποκαλύπτονται και περιγράφονται πολλές και σημαντικές άγνωστες και απόκρυφες γνώσεις.

-Σας ευχαριστώ για την ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαμε.

-Κι εγώ σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να επικοινωνήσω με τους αναγνώστες του περιοδικού σας.
Δημοσιεύθηκε στο Περιοδικό MYSTIC VIEW τεύχος 14/ Οκτώβριος 2000
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ
ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΙΩΑΝΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΪΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

    Ο Γιάννης Φουράκης, είναι ένας συγγραφέας αρκετά γνωστός στο αναγνωστικό κοινό που ασχολείται με την προαιώνια αντίθεση Ελληνισμού - Σιωνισμού, και όχι μόνο.
    Μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο "Απολλώνιο Φως", θίγει μια σειρά από ζητήματα, η προσέγγιση των οποίων εκφεύγει των γνωστών ιστορικών και επιστημονικών οριοθετήσεων, παρέχοντας μια άλλη προσέγγιση σε αυτά (λιγότερο ή περισσότερο έγκυρη, αυτό είναι ένα θέμα περί του οποίου θα αποφανθούν οι επαΐοντες, επιστήμονες
και ιστορικοί).
    Ομολογουμένως, μέσα από αυτή εκ των βαθέων συνέντευξή του, ο Γιάννης Φουράκης δίδει μια άλλη διάσταση στη θεώρηση περί της καταγωγής των Ελλήνων, καθώς και σε όσα ζητήματα άπτονται του θεμελιώδους αυτού ερωτήματος, αποδίδοντας στο γένος των Ελλήνων μία σημαίνουσα θέση, προσδίδοντάς του μία Θεϊκή Καταγωγή.
    Κάτω από αυτό το πρίσμα, ανεξαρτήτως των όποιων σοβαρών ενστάσεων και πέρα από το εάν συμφωνεί ή όχι κανείς με τις συγκεκριμένες απόψεις, αποτελούν οπωσδήποτε αντικείμενο προβληματισμού, παρέχοντας το έναυσμα για μια περαιτέρω έρευνα, για μία βαθύτερη αναζήτηση.

-Ποιο υπήρξε το ερέθισμα για να ασχοληθείτε με τη συγγραφή βιβλίων με επίκεντρο τον Ελληνισμό;

    Το πρώτο ερέθισμα, δια να οδηγηθώ εις την σταδιακή έρευνα και μερική εντόπισιν των τον όρον Ελληνισμός συγκροτούντων θείων στοιχείων, μου προεκλήθη τα έτη 1974-78. Τότε δηλαδή, όπου, δια λογαριασμό του περιοδικού "Κρήτη" ήρχισα μια κάποια δημοσιογραφική έρευνα, με στόχο τον εντοπισμό των κέντρων και προσώπων, τα οποία προσπαθούσαν να δημιουργήσουν το αποκλειθέν "αυτονομιστικό κίνημα της Κρήτης".
Τα στοιχεία και τα συμπεράσματα, της έρευνάς μου τούτης, εδημοσιεύθησαν εις το ανωτέρω περιοδικό και εν συνεχεία και εις το εκδιδόμενο από τον αείμνηστο Πέτρο Βάβαλη, με τίτλο "Μεσογειακή Αλληλεγγύη". Ακολούθως, τα πλείστα εξ' αυτών, τα κατεχώρησα και εις το υπό τον τίτλον "Σιωνιστικές Συνομωσίες" πρώτο μου βιβλίο.
    Εδώ, ίσως, υπό μορφή παρενθέσεως, θα πρέπει να τονίσω ότι : Το βιβλίο μου αυτό ίσως να μην είχε εκδοθή και κυκλοφορήση ποτέ εάν δεν υπήρχε ο εκδότης Γεράσιμος Λογοθέτης, ο οποίος "ρισκάροντας" πολλά, δια την περίοδο εκείνη, ετόλμησε να αναλάβη την έκδοσίν του.
    Όταν, κατά την έρευνά μου τούτη, επεσήμανα και διαπίστωσα ότι πίσω από το "κίνημα" τούτο βρίσκονταν εβραϊκά κέντρα και συγκεκριμένοι εβραίοι πράκτορες, ήρχισα να αναζητώ τους αντικειμενικούς στόχους και τα αίτια της δημιουργίας και πορείας του "κινήματος" τούτου.
    Η αναζήτησις, καταγραφή και ανάλυσις των πρώτων και δευτέρων, με οδήγησε εις την κατ' αρχάς επιδερμική (=δημοσιογραφική) μελέτη της σύγχρονης πολιτικής Ιστορίας της Ελλάδος.
    Την Δευτέρα την μελέτησα πλέον συστηματικά και επισταμένα και διότι: Το 1968, ενώ βρισκόμουν κρατούμενος, της τότε στρατιωτικής κυβερνήσεως, εις τις φυλακές Αβέρωφ, εδιάβασα, δια πρώτη φορά Ιστορία. Διάβασα το υπό τον τίτλο "Νεωτέρα Πολιτική Ιστορία της Ελλάδος", έργο του κ. Σπυρίδωνος Μαρκεζίνη. Κατά το διάβασμα του έργου τούτου, το οποίο μου είχε δανίσει ο συγκρατούμενός μου κύριος Χαράλαμπος Πρωτόπαππας, πρωτοδιάβασα και επισήμανα τις εις αυτό αναφερόμενα, εις βάρος της Ελλάδος και του Ελληνισμού δολιοφθορικές, υπονομευτικές και διαβρωτικές ενέργειες των Μασόνων και Εβραίων.
    Οι επισημάνσεις μου αυτές μου θύμισαν την περί Εβραίων παρατήρησιν, την οποίαν μου είχε κάνει το 1963 ο αείμνηστος Σοφοκλής Βενιζέλος. Θυμήθηκα ότι εις μία έντονη μεταξύ μας συζήτησιν, περί του εναντίον της δημοκρατικής εξελίξεως της Ελλάδος ρόλου των Αμερικανών, των Άγγλων και κυρίως των Ανακτόρων, μου είπε: "Φουράκη είσαι πολύ νέος και δεν μπορείς να έχεις τις γνώσεις, την πείρα και τις εμπειρίες δια το ποιοι και διατί πολέμησαν και πολεμούν, υπονόμευσαν και υπονομεύουν τον Ελληνισμό και την Ελλάδα. Εκείνοι όπου με κάθε μέσο και τρόπο υπονομεύουν την Ελλάδα δεν είναι οι Αμερικάνοι και οι Άγγλοι, ούτε οι Ρώσοι και οι Κομμουνιστές, ούτε φυσικά τα Ανάκτορα. Αυτοί είναι μόνο οι Εβραίοι...".
    Ή εις εμένα, ή εις τον τοίχο είπε τα ανωτέρω ο Αείμνηστος Σοφοκλής Βενιζέλος ήταν το ίδιο. Εγώ τότε δεν γνώριζα τίποτα περί Εβραίων και κυρίως περί του διαχρονικού των ρόλου, εις βάρος του Ελληνισμού και της Ελλάδος.
Όταν, όπως προανέφερα, το 1975 ήρχισα, δια λογαριασμό του περιοδικού "Κρήτη", την έρευνα περί του "αυτονομιστικού κινήματος" της ιδιαιτέρας μου πατρίδος και εντόπισα τον εις αυτό το ρόλο του Σιωνισμού και συγκεκριμένων Εβραίων, είχα πλέον μερικές βασικές γνώσεις περί των εις βάρος των Ελλήνων και της Ελλάδος πολυχρόνιων ενεργειών του Εβραίων. Δεν γνώριζα όμως αρκετά στοιχεία δια τον στόχον δημιουργίας και αναπτύξεως αυτών των αιτιών
και διαδικασιών.
    Το πρώτο και βασικό, λοιπόν, ερέθισμα, "δια να ασχοληθώ με την συγγραφή βιβλίων με επίκεντρο τον Ελληνισμό", ήτο το αναφερθέν. Έκτοτε, πλέον, διαπιστώνοντας, τόσο ο εκδότης του "Σιωνιστικές Συνομωσίες" όσο και εγώ την απρόσμενη κυκλοφοριακή επιτυχία του πρώτου μου τούτου βιβλίου, αποφασίσαμε, από κοινού, να συνεχίσω την συγγραφή. Ύστερα από εντατική και συστηματική πλέον, μελέτη εκατοντάδων βιβλίων, έγραψα εις δύο ημιτόμους το με τίτλο: "Εβραίοι: Οι πλαστογράφοι της Ελληνικής Ιστορίας". Ακολούθησε το: "Η Πρώτη Σύγκρουσις Ελλήνων - Εβραίων" και από το 1985 άρχισα να μελετώ συστηματικά πλέον όλη την περισωζόμενη γραμματεία των Προγόνων μας. Από την μελέτη αυτή οδηγήθηκα να ασχολούμαι αποκλειστικώς σχεδόν με την προέλευσιν των Ελ-λήνων, και την ποίησιν και πορείαν του Ελληνισμού.
    Εν εκ των αποτελεσμάτων, της μελέτης τούτης, ήτο και η συγγραφή και η έκδοσις των έργων μου "(ΠΡΟ)ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ", "ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ", και "ΜΕΙΞΙΣ-ΑΝΑΚΥΚΛΗΣΙΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ+ΙΣΤΟΡΙΑΣ".
Ο ΕΛ-ΛΗΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΗΪΝΟΣ
-Τι περιεχόμενο αποδίδετε στους όρους Ελληνισμός και Ελληνικότητα;

    Ενώ ο πυρήνας και η εσωτερική ουσία και των δύο έχουν τα αυτά ακριβώς ομοιόστοιχα συστατικά, η εξωτερική των δηλωτική και προσδιοριστική έννοια είναι κάπως διαφοροποιημένη.
    Ο πρώτος ήρχισε να ποιείται μετά το εις την Κόρινθο συνελθόν το 336 πρώτο των Πανελλήνων Συνέδριο. Δηλαδή μετά την εις το συνέδριο αυτό ανακύρηξιν του Βασιλέως των Μακεδόνων Φιλίππου ως Αρχιστρατήγου και Πολιτικού Αρχηγού των Πανελλήνων, εκτός Θηβαίων και Σπαρτιατών. Οι Σπαρτιάται και οι θηβαίοι δεν συμμετείχαν, εις την Συνέλευσιν τούτην των Πανελλήνων και διότι δεν εκλήθησαν εις αυτήν. Δεν εκλήθησαν όχι μόνο διότι η όλη των, έως τότε, βίωσις, πολιτεία και πορεία ήτο διαφορετική και τελείως αντίθετη των Πανελλήνων, ούτε διότι και αυτοί και ούτοι αντετάχθησαν εις τας αποβλέπουσας και αποτέλεσμα έχουσας την στρτιωτικοπολιτική συνεννόησιν των Ελλήνων προσπαθείας και ενεργείας του απογόνου των Ηρακλειδών Βασιλέως της Μακεδονίας Φιλίππου. Δεν εκλήθησαν και ούτε εζήτησαν να κληθούν, διότι ούτε ήτο, ούτε ένοιωθαν Έλληνες. Και οι Σπαρτιάτες (όχι οι Λάκωνες και Λακεδαιμώνιοι) και οι Θηβαίοι (προγενέστεροι Αόνιοι) ήτο διαφορετικής και όχι απλώς διαφοροποιημένης φυλετικής προελεύσεως. Και των δύο τα χημικά στοιχεία του φυλετικογεννετικού των έλικος (του DNA) και κατά συνέπεια του εις του μηρού εστιαζομένου "αρχέγονου πρωτοπλάσματος", είχαν προέλθει εκ διαφορετικών εξ' εκείνου των Ελλήνων ουρανίων (Άστρων) πηγών. Η ποίησις δε τούτου είχε ως συνέπεια την σταδιακή εξ' αυτού αντικατάστασιν του έως τότε χρησιμοποιηθέντος: Ελληνικός, ο οποίος ήτο ομοπύρηνος, ομοούσιος, ομοιόστιχος, ομοδόμητος, ομοιόμορφος και ομόφρων του Ελληνικότης.
    Και οι δύο, όπως ξέρουμε και βλέπουμε, έχουν τη ρίζα των το επίθετο Έλλην.
Δια να εννοήσομε κάπως επακριβώς, όχι μόνο την εννοιολογική και δηλωτική σύνθεσιν και δομή του : Ελληνισμός, αλλά, κυρίως, την ουσίαν του και τα συγκροτούντα αυτή Θειοφόρα και θειοδότα στοιχεία, θα πρέπει να γνωρίζομε, ή τουλάχιστον να επιχειρήσουμε να μάθουμε και εννοήσουμε την ετυμολογικήν και εννοιολογικήν σύνθεσιν και συγκρότησιν της ρίζας του, του Έλλην και του θέματός του, του -ισμέν (=ισμός).
    Το επίθετο Έλλην, το οποίο είναι η ρίζα του : Ελληνισμός, δεν δηλώνει και δεν προσδιορίζει τον γήϊνο, τον εκ τη γης (=της ύλης) αναφυηθέντα, τον ΧΟΜΟ, τον εκ χώματος πλασθέντα, τον επιχθόνιο, τον επί, ή από την χθόνα, την υλική υπόσταση (το χώμα) του Πλανήτη μας, γεννηθέντα (όπως οι σπαρτοί του Κάδμου), ούτε κάποια οντότητα, η οποία προήλθε από κάποιο εκ των κυττάρων, των δημιουργηθέντων εκ του κάποτε επί του πλανήτου μας διασπαθέντος μονοφυούς "πρωτοπλάσματος".
Ο ΕΛ-ΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΪΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ
    Ο Έλ-λην, ως έμψυχη και ένσαρκη οντότης ήλθε επί του πλανήτου μας. Είναι Υϊός των Θεών. Όταν λέμε : οι Έλ-ληνες είναι Υϊοί των Θεών και ότι ήλθαν, επί του Πλανήτου μας, ως έμψυχες και ένσαρκες οντότητες, θα πρέπει, τουλάχιστον, να διευκρινίσομε κάπως τις δυνάμεις, ή τις οντότητες που προσδιορίζουμε με το όνομα : Θεοί. Η αστροφυσική επιστήμη, όπως ήδη γνωρίζομε, μας διδάσκει ότι: Όλα τα άστρα είναι Ήλιοι. Ο Αεί Παμμέγιστος Πανεπιστήμων Αριστοτέλης μας λέει: Όλοι οι Ήλιοι είναι Θεοί. Εμείς ξέρουμε απλώς ότι : εάν ο Ήλιος μας σβήσει, εάν και όταν καταναλώσει το υδρογόνο του, θα πάψει, εις το πλανητικό του σύστημα και κατά συνέπεια και εις τον Πλανήτη μας, η ύπαρξις οποιαδήποτε μορφής ζωή. Άρα: Ο Ήλιος μας που δίδει τη ζωή έχει τη δυνατότητα να την αφαιρέσει. Είναι, επομένως Θεός.
    Θεοί, κατά συνέπεια, είναι όλοι οι Ήλιοι, όλα τα άστρα του Ουρανού. Υπέρτατοι δε Θεοί, όσον αφορά τον έναστρον Ουρανό, τον δια των οφθαλμών μας βλεπόμενο, είναι οι δώδεκά του Γαλαξίες.
Το διατί, πότε και πως οι Υϊοί των Θεών Έλ-ληνες ήλθαν επί του Πλανήτου μας από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας και δια μέσου του αστερισμού του Κυνός είναι εν πολυδιάστατο ερώτημα, του οποίου όμως η απάντησις, καίτοι έχει δοθεί από την Μυ-θολογίαν των, δεν είναι εύκολο να διατυπωθή και αποτυπωθή εις τα στενά πλαίσια μιας περιληπτικής συνεντεύξεως.
    Μετά από την επί των κακοποιών Τιτάνων νίκη των Θεών, απεστάλη από τους Πατέρες του Θεούς προκειμένου να ελογοποιήση και εχεφρονοποιήση τα επί του Πλανήτου μας άλογα, άφρονα, ανόητα και σιχαμερά ανθρωποειδή του ιαπετικού γένους. Όταν λέμε Τιτάνες και Θεοί θα πρέπει, ίσως, να διευκρινίσομε όχι μόνο ποίας οντότητας εννοούμε και προσδιορίζομε με τα ονόματα αυτά, αλλά και διατί και πώς οι δεύτεροι πολέμησαν με τους πρώτους και τους κατατρόπωσαν ρίχνοντάς τους εις τον Τάρταρον. Ούτε οι πρώτοι, ούτε οι δεύτεροι ήτο και είναι οντότητες με ανθρώπινη μορφή και υπόστασιν. Ήτο και είναι ουράνια και Συμπαντικά σώματα. Δηλαδή Άστρα και Γαλαξίες με επιρροές και επιδράσεις επί του ηλιακού μας συστήματος και κατά συνέπεια και του Πλανήτου μας. Τούτες δε οι επιρροές και επιδράσεις ήτο και είναι εκείνες οι οποίες προσδιορίζουν, ορίζουν και καθορίζουν την παραμονήν, πορεία και εξέλιξιν επί των πρώτων και του τελευταίου διαβιούντων και βιούντων ζωϊκών και ζωηφόρων οργανισμών και όντων.
    Τόσο εις τα πρώτα, όσο και εις τα δεύτερα υπήρχαν και υπάρχουν και ζωηφόροι και ζωογόνοι οργανισμοί. Τούτοι είχαν και έχουν μεταξύ των διαφορετικά, ή έστω διαφοροποιημένα χημικά στοιχεία. Τούτα, ως ιόντα, ή νετρόνια, ή βαρυτόνια, ή ακτινοβολίες ή φωτοχυσίες, είχαν εισέλθει και εισέρχονται εις τους Πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, και φυσικά εις τον Πλανήτη μας. Η είσοδος δε αυτών επί των πρώτων και του δεύτερου, και η έντασίς των και οι επιρροές και επιδράσεις των, αλλάσουν και μεταλλάσουν από τους προσδιορισμένους ενιαυτούς ανατροπές και τροπές "του Σύμπαντος" και κατά συνέπεια των Γαλαξιών του και των αστερισμών των τελευταίων.
    Οι Τιτάνες, λοιπόν, ήσαν κάποτε μεγάλα αστρικά σώματα, τα οποία, κατά την τελευταία ανατροπή και τροπή του Σύμπαντος μετεβλήθησαν "εις λευκούς νάνους", δηλαδή πολύ μικρά αδρανή, και κατά συνέπεια αζωηφόρα ουράνια, ή αστρικά σώματα.
    Πρίν όμως κατατροπωθούν από τον Δία και τους άλλους Θεούς, τους Γαλαξίες, πρίν δηλαδή μεταβληθούν, εις λευκούς νάνους, ήτοι αδρανή αζωηφόρα ουράνια σώματα, είχον πλάσει ζωηφόρα όντα, ζωηφόρους οργανισμούς. Αυτά τα όντα είχαν διασκορπισθή και επί του ηλιακού μας συστήματος και κατά συνέπεια και επί του Πλανήτου μας. Αυτά είναι τα οποία ερρίφθησαν εις τον Τάρταρο, εις τον υποχθόνιο κόσμο, και τα οποία, ως αιθερικές οντότητες, τα στοιχειά και οι καλικάτζαροι, εξήλθαν και εξέρχονται επί του επιχθόνιου κόσμου, παίρνοντας επ' αυτού ανθρώπινη μορφή. Αυτά, σαν και όχι ανθρώπινες οντότητες, είναι οι Τουράνιοι -οι "σκοτεινοί"- και τμήμα αυτών οι Εβραίοι, ή "Δυτικοσημίτες".
    Περί και δια τα όντα αυτά μας ομιλούν ο Πλάτων εις τον "Φαίδωνα", ο Αισχύλος εις το "Προμηθεύς Δεσμώτης", ο Λουκιανός εις το "Νεκρικοί Διάλογοι" και πολλοί άλλοι.
    Περί αυτών, επίσης μας ομιλούν και οι Χριστιανοί. Οι περί αυτών γνώσεις, θέσεις, απόψεις και θεωρίες των συνοψίζονται εις το προσδιορισμό και ονοματοδήλωσι των Θεοκτόνων και της ρίψεώς των εις την κόλασιν, δηλαδή τον Τάρταρον, ήτοι εις τον υποχθόνιον κόσμον.
    Εδώ, θα πρέπει, ίσως, να σημειώσω απλώς ότι :
Η περί της εκ των Θεών προέλευσις του Έλ-ληνος και κυρίως οι περί των εξ' αυτών ελογοποιήσεως και εχεφρονοποιήσεως των αλόγων, αφρόνων, ανοήτων και σιχαμερών χωμάτινων ανθρωποειδών πλαστουργημάτων, των συγκροτησάντων και συγκροτούντων το καλούμενο ιαπετικό γένος, δεν είναι απόψεις και θέσεις ιδικές μου. Τούτας δυνάμεθα να εντοπίσομε διατυπωμένας και αποτυπωμένας εις πλείστα εκ των περισσωθέντων έργων των : Φερεκύδη, Απολλόδωρου, Πλάτωνος, Αριστοτέλη, Πλουτάρχου, Ευριπίδη και Αισχύλου. Εις δε τον τελευταίο, και κυρίως εις την τραγωδία του "Προμηθέας Δεσμώτης" και εις τους στίχους 265-275 και 435-470, σε συνδυασμό με τους 90-125 βρίσκομε διατυπωμένας και αποτυπωμένας, με ευκρίνεια και σαφήνεια, τας περί του χωμάτινου, άλογου, άφρωνου, ανόητου, τυφλού και σιχαμερού ιαπετικού γένους. Δηλαδή του Τουράνιου (=του σκοτεινού) ή τουρανομογγολικού, ή εβραϊκού (=του κατά την Π.Δ. συγκροτούντος τους "προγόνους και απογόνους του Αβραάμ").
    Ο Ελληνισμός, λοιπόν, ως όρος, ορίζεται και καθορίζεται από το πρώτο του συνθετικό, το Έλ-λην. Δια τούτου δεν δηλώνεται μια κάποια εθνική, διεθνιστική ή οικουμενική πολιτισμική, ή πνευματονοητική, ή πολιτικο-οικονομική ιδεολογία, ή θεωρία, όπως π.χ. δια των : Χριστιανισμός, Μωαμεθανισμός, Βουδισμός, Κομμουνισμός, Φασισμός, Καπιταλισμός, Σοσιαλισμός κ.τ.λ.
    Ο Ελληνισμός είναι ταυτόσημος με την Ελληνικότητα και διότι : Όπως προανέφερα, πρίν την ποίησιν του πρώτου επικρατούσε ο : Ελληνικός, δια του οποίου δηλωνόταν και προσδιοριζόταν μεν ο Έλ-λην, αλλά ο Έλ-λην όμως εκείνος, ο οποίος είχε επίγνωσιν της εκ των Θεών προελεύσεώς του και της θείας επί του Πλανήτου μας αποστολής του και πορείας του και όχι εκείνος ο οποίος, κατά την γνωστή Ισοκράτεια ρήσιν, συμμετείχε απλώς εις την των Ελλήνων
παιδείαν.
    Δια του Ελληνισμός, λοιπόν, δεν δηλώνονται και δεν προσδιορίζονται απλώς οι των Ελλήνων θεογονικές, κοσμογονικές, ανθρωπογονικές, θρησκευτικές, πολιτισμικές, πνευματικές κ.λ.π. αντιλήψεις, απόψεις και θέσεις. Δι' αυτού δηλώνονται, εκφράζονται, ορίζονται και προσδιορίζονται οι Βουλές και εντολές των Θεών. Ο Ελληνισμός ήτο, είναι και θα είναι το των Ελλήνων επιχθόνιο Θείο Κήρυγμα. Δηλαδή ο των Πατέρων Θείος Λόγος, ή το Ευαγγέλιό των.     Είναι η συνοπτική διατύπωσις της επί της Χθονός Θείας των Ελλήνων αποστολής. Τούτη δε ως στόχον είχε, έχει και θα έχει : τη σταδιακή ανθρωπομορφοποίηση και ανθρωποποίηση των εκ του υποχθονίου κόσμου ανερχομένων επί της Χθονός απογόνων του Ιαπετού, δηλαδή των Τουράνιων ή Εβραίων.
ΑΛΛΟ Ο ΕΛ-ΛΗΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    Δια τους εν συντομία αναφερθέντας λόγους δεν θα πρέπει, ούτε να ταυτίζουμε, ούτε να συγχέουμε τον Ελληνισμό με ομάδα, ή ομάδες των κάποτε αποδημισάντων πολιτών της Ελλάδος, ή με οργανώσεις, φορείς και ιδρύματα που έχουν στόχο να συσπειρώσουν και βοηθήσουν τους ανά τον Πλανήτη διασκορπισμένους ανθρώπους, όπου οι πρόγονοί των, ή και οι ίδιοι γεννήθηκαν εις την χώραν, τον γεωφυσικόν χώρον ή τόπον, όπου κατά και μετά το 1821 μ.Χ. εστήθη η σαφώς νομική-πολιτειακή οντότης που έφερε και φέρει το όνομα Ελλάς. Δηλαδή το όνομα το οποίο, εις την πραγματικότητα δηλώνει και προσδιορίζει μόνο την καθέδρα των Θεών, ήτοι την επί του γεωφυσικού αυτού χώρου, ή τόπου εστίασιν και επικέντρωσιν των περιούσιων και επιλεκτικοτέρων ακτινοβολιών και φωτοχυσιών των συγκροτούντων τον ουράνιον θόλον δώδεκα Γαλαξιών, δώδεκα πολυαστρικών ή πολυηλιακών συγκροτημάτων.

- Στα βιβλία σας καταγράφετε την αιώνια αντίθεση Ελληνισμού-Σιωνισμού. Σε ποια βάση θεμελιώνετε αυτή την αντίθεση;

    Εις τα πρώτα μου τέσσερα βιβλία την εθεμελίωσα εις τις εκ διαμέτρου διαφορετικές ανθρωποβιοτικές και πολιτισμικές αντιλήψεις, απόψεις, θέσεις και ιστορικές διαδρομές. Δηλαδή εις ανθρώπινα επίπεδα. Όταν πλέον προχώρησα, κάπως, τις σχετικές μου μελέτες και έρευνες αντελήφθην, δια να μην πω διαπίστωσα, ότι οι αντιθέσεις αυτές είχαν ως βάσιν και εστίασιν των τα συντελεσθέντα και συντελούμενα θεογονικά, κοσμογονικά και ανθρωπογονικά γεγονότα. Δηλαδή : Τον επί είκοσι πέντε, περίπου αιώνες διαρκούντα πόλεμο, μεταξύ Θεών και Γιγάντων.
    Λέω είκοσι πέντε περίπου αιώνες διότι : Εννοώ την "άμοιρη ιστορίας" περίοδο "ανατροπής του Σύμπαντος και τροπής του Ηλίου". Εννοώ την περίοδον κατά την οποία πραγματοποιήθησαν οι Θεομαχίες και Τιτανομαχίες, κατά τις οποίες οι Τιτάνες και οι υϊοί των - οι ζωικοί ή ζωηφόροι, οργανισμοί τούτων, ήτοι των εις λευκούς νάνους μεταβληθέντων αστερισμών- ερρίφθησαν εις τον Τάρταρον. Εννοώ, ειδικότερα, τους υϊούς του Τιτάνος Ιαπετού, ήτοι τους μόνο από χώμα και νερό - δίχως αιθέρα = νόησιν, και πύρ = ψυχή, πλασθέντες, τους οποίους ο Θειοφόρος Αισχύλος ορίζει και προσδιορίζει ως ακίνητα, τυφλά και σιχαμερά χωμάτινα πλαστουργήματα, εις τα οποία ο Υϊός του Ιαπετού "αγκυλομύτης" Προμηθέας εκίνησε με το θήρωμα του πυρός, το απειροελάχιστο πυρ, που έκλεψε από τον Ουρανό.
    Οι Υϊοί τούτου του Ιαπετού και τα χωμάτινα πλαστουργήματα του Προμηθέως είναι οι ΧΟΜΟ, ήτοι οι άνθρωποι τους οποίους "έπλασε ο Αδάμ". Η δε "εκλεκτή" μερίδα αυτών είναι οι Εβραίοι. Οι Έλ-ληνες όμως δεν είναι "απόγονοι" του Αδάμ, διότι και ως έμψυχες και ένσαρκες οντότητες ήλθαν επί του Ηλιακού μας συστήματος, και κατά συνέπεια και επί του Πλανήτου μας, από μετά τη ανατροπή του Σύμπαντος και τροπή του Ηλίου δημιουργηθέντας και εμφανισθέντας, εις τον ουράνιον θόλον, Γαλαξία Ανδρομέδα και αστερισμό Κύνα.
    Η επί του ηλιακού μας συστήματος και επί του Πλανήτου μας, επομένως αντίθεσις και σύγκρουσις των δευτέρων και των πρώτων δεν είναι αντίθεσις και σύγκρουσις μεταξύ ανθρώπων=νοημόνων και εχεφρόνων όντων, αλλά μεταξύ θείων οντοτήτων, οι οποίες επί του Κόσμου, ήτοι επ' όλου του Ουρανού και του ηλιακού μας συστήματος και κατά συνέπεια και του Πλανήτου μας, είναι οι Έλ-ληνες, και των επί του τελευταίου μόνο, και ενδεχομένως και επί της σκοτεινής πλευράς της Σελήνης υπολειμμάτων, των τους Θεούς πολεμησάντων Τιτάτων, ήτοι των σκοτεινών και κακοποιών δυνάμεων, όπου είναι οι Εβραίοι και οι Τουράνιοι.

ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΙΩΝ
    Εδώ, ίσως, επιβάλλεται να σημειώσω :
Θα πρέπει, όχι απλώς να ενθυμούμεθα αλλά και να έχομε ενσυνειδητοποιημένη επίγνωσιν της φυλετικοβιολογικής, θα λέγαμε, αλλά και της πνευματονοητικής διαφοράς των Εβραίων και των Ισραηλιτών, καθώς και των δεύτερων και των Ιουδαίων.
    Οι πρώτοι, δηλαδή οι πρόγονοι και απόγονοι Αβραάμ, οι και κατά την ανθρωπολογία αποκαλούμενοι δυτικοσημίτες, ήτοι τουράνιοι=σκοτεινοί, δεν ήσαν, όχι άνθρωποι, αλλά ούτε ανθρωποειδή. Δεν ήσαν δηλαδή ούτε γήϊνοι (Χόμο=χωμάτινοι), ούτε χθόνιοι, ούτε επιχθόνιοι. Ήσαν, και είναι, υποχθόνιοι. Οι αποκαλούμενοι "πρόγονοί" των, "οι εις τα όρη της Μηδίας αναφυηθέντες", ανήλθαν εκ των εγκάτων του Πλανήτου μας. Εφυήθησαν εκ των αποποιημάτων των εις τα έγκατα αυτά, ήτοι τον Τάρταρο, απορριφθέντων ζωοειδοφόρων, και όχι ζωοφόρων ή ζωηφόρων πρωτοπλασματικών οργανισμών. Δια τον λόγον αυτόν, και εις αυτήν ταύτην την Παλαιά Διαθήκην δηλώνονται και προσδιορίζονται βδέλυγμοι.
    Την των βδελύγμων τούτων, δηλαδή των οζύϊρων και αείζωων πλαστουργημάτων, βιολογικήν μετάλλαξιν εις Ιασραηλίτες, ήτοι εις άνοα και άψυχα φθαρτά και βροτά χωμάτινα ανθρωποειδή, δηλώνει και διευκρινίζει η και εις αυτήν ταύτην την Παλαιάν Διαθήκην περιγραφή της του Ιακώβ μετονομασίας εις Ισραήλ.
Κατά αυτήν την περιγραφήν ο Βδέλυγμας, οζύϊρος και αείζωος Ιακώβ, δηλαδή όλοι οι Εβραίοι, "επάλεψε με τον Άγγελον του Κυρίου(=του Θεού) και ο Άγγελος του ενσάρκωσε τον μηρόν και του είπε : από τώρα δεν θα λέγεσαι Ιακώβ αλλά Ισραήλ..". Όταν λέει : "του ενσάρκωσε τον μηρόν", λέει σαφώς και απολύτως ενοητά ότι του έκανε επέμβαση μεταλλάξεως του γονιδιωματικού πρωτοπλάσματος.
    Διατί λέει και δηλώνει ότι δια της ναρκώσεως του μηρού του έκανε μετάλλαξιν του γονιδιωματικού πρωτοπλάσματος.
Διότι : και η Επιστήμη της Ανθρωποβιολογίας μας λέει ότι το πρώτο κύτταρο, ήτοι το πρώτο γονιδιακό σύμπλεγμα, το και πρωτόπλασμα επονομαζόμενο, εστιάζεται εις τον μηρόν.
    Το ίδιο φυσικά μας λέει και η των Ελ-λήνων Ανθρωπογονία. Κατ' αυτήν ο Ήφαιστος "εκσπερμάτωσε εις τον Μηρόν της Αθηνάς και η δε Παρθένος Θυγατήρ του Διός με μίαν τούφα τριχών του κεφαλιού της εσκούπισεν το σπέρμα (=το πύρ, ήτοι την ψυχήν και το σπέρμα την αθανασίαν περιέχον) και εναπέθεσεν το γόνος εις την κίστην (=εις σωλήνα), την δε κίστην ετοποθέτησεν εις Πάνδροσον (=εις το ψυγείον) "ίνα πλάσιν αθάνατον τον Εριχθόνιον".
Εδώ, θα πρέπει ίσως, να σημειωθή απλώς ότι :
    Η δια περί των διαδικασιών και του τρόπου, κυρίως της εις αθάνατων πλάσεως, και όχι γεννήσεως, του Εριχθόνιου αναφορά τούτη δηλώνει και διευκρινίζει την πρώτην εκ σπέρματος και του εις αυτό εστιαζομένου γόνου, πλάσιν του αθανάτου πλέον ανθρώπου. Διότι ο άνθρωπος, και κατά τον Παμμέγιστον Πανεπιστήμονα Αριστοτέλη, "είναι πρότερος του σπέρματος", κατά δε τον έτερον Πανεπιστήμονα, τον Πλάτωνα, ο προ του σπέρματος άνθρωπος ήτο γήϊνος,
δηλαδή ανεφύη εκ της γής, ήτοι της ύλης, και ήτο φθαρτός και βροτός.
    Δια της αναφοράς : "Δια του σπέρματος του Ηφαίστου η Αθηνά ήθελε να πλάση αθάνατο τον Εριχθόνιο", δηλώνεται και διευκρινίζεται ότι : Η αθανασία, ήτοι η ατέρμονος διαδοχή, εστιάζεται εις το γόνο. Δια τον λόγον αυτόν λέμε : οι απόγονοι, ήτοι οι εκ του γόνου εξ' ενός απώτατου, ή και απώτερου προγόνου προερχόμενοι.
    Οι δεύτεροι, δηλαδή οι Ισραηλίτες, ήσαν επιχθόνιοι. Αυτοί ανεφύησαν εκ του χώματος του Πλανήτου μας και δη εκ του τμήματός του εκείνου, όπως της αιθιοπικής περιοχής από την οποία πηγάζει ο Νείλος, επί του οποίου είχαν απορριφθεί ζωϊκά μόρια των Τιτάνων, ήτοι των διαλυθέντων μεγάλων αστρικών σωμάτων.
    Δια να αρχίσομε να αντιλαμβανόμεθα κάπως, τα περί της προελεύσεως των Εβραίων και των Ισραηλιτών, πολύ συνοπτικώς αναφερθέντα, θα πρέπει να μελετήσομε, και όχι απλώς να διαβάσομε, τόσο την "Πεντάτευχο" και δη το πρώτο αυτής βιβλίο "Γένεσις", όσο και τις περί των ανθρωποειδών και ανθρωπομόρφων τεράτων του Ινδοστάν περιγραφές του τον τέταρτο αιώνα π.Χ. ζήσαντος Ιατροφιλοσόφου, ανθρωπολόγου και γεωγράφου Κτησία Κνυδίου. Περιγραφές τις οποίες υιοθέτησε και κατεχώρησε εις τα έργα του και ο Χριστιανός Επίσκοπος και Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Μέγας Φώτιος (8ος π.Χ. αιών).
    Ακόμη θα πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν μας και την περί την από τα όρη της Μηδίας εξαφάνισιν των εις αυτά, από την Παλαιστίνη, μεταφερθέντων, το 722 π.Χ., "δέκα φυλών του Ισραήλ".
    Κατά την Παλαιάν Διαθήκην, αλλά και τους αποκαλούντας εαυτούς Εβραίους, Ισραηλίτες και Ιουδαίους ιστορικούς, όπως π.χ. τον Εμμανουέλ Βελικόφσκι, "το 722 π.Χ. οι Ασσύριοι εισέβαλαν εις την Παλαιστίνη και αιχμαλώτισαν τις αποτελούντας το βασίλειον Ισραήλ "δέκα φυλάς" και τας μετέφεραν εις τα όρη της Μηδίας από τα οποία εχάθησαν". Αφού πρώτα θα πρέπει να αναφερθή ότι, εις το βασίλειον τούτο δεν συμμετείχαν "οι Βενιαμίτες και Ιουδαίοι", οι οποίοι
είχαν το δικό τους βασίλειον, και ως εκ τούτου δδεν αιχμαλωτίσθηκαν και δε μετεφέρθησαν εις τα όρη της Μηδίας και επομένως δεν εχάθησαν, οι από τα όρη αυτά χαθέντες πέρασαν από τις περιοχές των τωρινών κρατών : Αφγανιστάν, Ουζμπεκιστάν, Καζικιστάν, Καζακστάν εις την κινεζικήν Μογγολίαν, την κατά τον Κοσμά Αιτωλόν Κόκκινη Μηλιά, και εν συνεχεία αυτοπροωθήθησαν εις την έρημον του Κόμπι, όπου από τας εις αυτήν υπάρχουσας εισόδους εισήλθαν εις
το υποχθόνιον βασίλειόν των.
    Οι τρίτοι, δηλαδή οι Ιουδαίοι ήσαν Αιγαιοκρήτες οι οποίοι είχαν μεταναστεύσει εις την Παλαιστίνη και που δεν αποδέχθησαν την των Ελλήνων Θρησκείαν, δηλαδή την Λατρεία των Δώδεκα Θεών.
Διατί όμως αυτοί δεν απεδέχθησαν την των Ελ-λήνων Θρησκείαν, ήτοι Κοσμογονία, Θεογονία και Ανθρωπογονία; Διότι κατάγονταν εκ μίας εκ των πέντε φυλών της Κρήτης, ή σωστότερα του ευρύτερου Αιγαίου, της οποίας τα μέλη "δεν έγιναν ποτέ Έλληνες" και συνέχιζαν να λατρεύουν τη "Μητέρα Θεά Γαία". Ούτε ήσαν οι αποκληθέντες Ετεοκρήτες, όπου με την κάθοδο των Αχαιών εις την Κρήτη εσυγκεντρώθησαν εις την ανατολικήν της άκρη και δη εις την Σητεία και άμα την κάθοδον των Δωριέων η πλειοψηφία αυτών μετανάστευσε εις την Παλαιστίνη και το μεγαλύτερο τμήμα των απετέλεσε τους αποκλιθέντας Ιουδαίους.
    Οι Ετεοκρήτες ούτοι ήσαναπόγονοι Ουρανιδών και όχι Ουρανιόνιων. Δεν προήλθαν δηλαδή εκ των γόνων του Ουρανού αλλά ανεφύησαν μόνο εκ των απείρων και ααιθρίων μονοκυταρρικών υλικών και υγρών πρωτοπλασματικών οργανισμών των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος και όχι των αστερισμών του Γαλαξία μας, ή των Γαλαξιών του ουρανίου συμπλέγματος.
    Τούτων, λοιπόν, των Ετεοκρητών, φυλετικοί και βιολογικοί απόγονοι ήσαν οι Ιουδαίοι.
Τους δεύτερους όμως δεν πρέπει να τους ταυτίζουμε με τους μετά τον 8ο μ.Χ. αιώνα αυτοαποκαλούμενους Ιουδαίους. Οι μετά τον αιώνα αυτόν αυτοαποκληθέντες και καλούμενοι Ιουδαίοι είναι απόγονοι των Χαζάρων επονομασθέντων ανθρωπομορφοποιηθέντων πιθήκων.
    Δια να μη σας κουράσω όμως περισσότερο, θα σας παρακάμψω εις τα δύο μου τελευταία βιβλία, τα "Το μίσος των Εβραίων Εναντίον Ελλήνων και Ανθρώπων" και "Μείξις-Ανακύκλησις Μυθολογίας-Ιστορίας" και εις τις σελίδες των θα βρείτε πληθώρα στοιχείων, περιγραφών και αναφορών δια την εκ των πιθήκων προέλευσιν των αποκαλούμενων Ιουδαίων, ή Εβραίων της "φυλής Εσκενάζυμ", καθώς και περί των φυλετικών, βιολογικών και ανθρωπολογικών διαφορών αυτών και των Ισραηλιτών και των τελευταίων μετά των Εβραίων.

-Κύριε Φουράκη, ετοιμάζετε κάποιες νέες συγκραφικές εργασίες περί του Ελληνισμού προς έκδοση, με ποιο επίκεντρο και πότε σκοπεύετε να τις θέσετε σε κυκλοφορία;

    Ναι, έχω ετοιμάσει και ετοιμάζω σειρά νέων έργων. Το πότε και ποια θα ολοκληρωθούν, δια να εκδοθούν, δεν δύναμαι να το ξέρω ακόμα.
    Φιλοδοξώ, ελπίζω και εργάζομαι ώστε τα νέα μου έργα να έχουν επίκεντρο την Αναγένησιν, όχι αναγέννησιν, του Ελληνισμού. Νομίζω ότι έχω πλέον επισημάνει κάποια κλειδιά απόκωδικοποιήσεως της των Ελ-λήνων Μυθολογίας, δια των οποίων ελπίζω να βρώ και αναλύσω μερικά τουλάχιστον στοιχεία, τα οποία θα αποτελέσουν την βάσιν και τα ερεθίσματα ώστε νεώτεροι, και αξιολογότεροι, και υπάρχουν πάρα πολλοί, ερευνητές να αναζητήσουν και να βρούν
τα εις αυτή αποτυπωμένα ίχνη της επί του Πλανήτου μας ελεύσεως και πορείας των Ελ-λήνων.
    Την περίοδο λοιπόν αυτή, εργάζομαι αναζητώντας τα κλειδιά αυτά. Η δε αναζήτησις αυτών και η εύρεσις, όπως πιστεύω, μερικών, ενδυναμώνουν καθημερινώς την πίστη μου, όχι πλέον εις το όραμα, αλλά εις το πολύ προσεχές μέλλον και εις τη σαφώς διαφαινόμενη Αναγένεσι του Ελληνισμού και γεωδημογραφικής προεκτάσεως, πέραν της Άγκυρας, της Ελλάδος.
    Ένα λοιπόν, εάν όχι όλα, εκ των προσεχών μου έργων θα είναι η κάποια συνέχεια του "Τα (Προ)Μηνύματα των Δελφών". Ποίος θα είναι ο τίτλος του δεν ξέρω ακόμα.

-Καταλήγοντας κύριε Φουράκη, θα θέλατε να απευθύνετε ένα μήνυμα στους αναγνώστες του "Απολλωνείου Φωτός";

    Να παρακαλέσω τους αναγνώστες σας να καταβάλλουν ακόμα περισσότερες, πιο έντονες και επίπονες προσπάθειες επιταχύνσεως των εκ των Πατέρων μας Θεών αρξαχθέντων διαδικασιών αυτοαφυπνίσεως των φυλετικών και μνημικών κυττάρων των επί του Πλανήτου μας βιούντων Ελλήνων.

    Να καταβάλλουν, ή να αρχίσουν τις προσπάθειες αυτές επιχειρώντας σειρά διαδικασιών αυτογνωσίας και αυτοταπεινώσεως του Εγώ των και αναδείξεως του Είναι των.

    Επιχειρώντας αυτήν την αυτογνωσίαν κι αυτήν την αυτοταπείνωσιν δεν θα πρέπει να αργήσουν να επισημάνουν, εάν όχι και να διαπιστώσουν, ότι εφ' όσον είναι Έλληνες, θα πρέπει να καταβάλλουν κάθε μορφής και εκτάσεως θυσίες, όχι απλώς υπερασπίσεως του Ελληνισμού και του Ναού των Ελλήνων Ελλάδα, αλλά και να συμμετάσχουν εις την αρξαχθείσαν πορείαν επαναγιγαντώσεως του πρώτου και επανακτήσεως των εις την Άνω και Κεντροδυτική Ασία προγονικών μας γεωδημογραφικών περιοχών.

    Η επιτυχία και ολοκλήρωσις της αρξαχθείσης πορείας αναγενέσεως του Ελληνισμού και επαναγιγαντώσεως της Ελλάδος εναπόκειτε πλέον εις τους των Θεών Υϊούς και τας Θυγατέρας των Έλ-ληνες.


ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΦΩΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ STRANGE
ΤΕΥΧΟΣ 1 -ΙΟΥΝΙΟΣ 1998
Ὁ γvωστόs συγγραφέαs μιλάει γιά τά Γεωπολιτικά Σημεῖα τώv Kαιρώv, τήv «Ἄγvωστη Δύvαμη», τόv Παγκόσμιο Πόλεμο, τίs Συvωμοσίεs, τά Μυστικά τοῦ Eλληvικοῦ Χώρου, τήv Ὁμάδα-Ἕ, τούs Ἀόρατουs Eχθρούs.
Στά βιβλία, τά ἄρθρα καί στίς συνεντεύξεις σας ἔχετε κυριολεκτικά προφητεύσει μέ πολλές λεπτομέρειες τόν πόλεμο στόν Περσικό κόλπο, τήν ἔλευση τοῦ κομήτη Χέιλ-Μπόπ, τήν κατάρρευση τῆς Σοβιετικῆς Ἔνωσης, τόν πόλεμο στή Γιουγκοσλαβία, τίς κινήσεις γιά τήν ἐνοποίηση τῶν ἐπικοινωνιακῶν μέσων, τίς ἀνακοινώσεις γιά τά πειράματα κλωνισμού, τό ἐνδιαφέρον της NASA γιά τούς δορυφόρους του Δῖα, τίς καταστάσεις στήν Τουρκία, πολλές ζυμώσεις στήν πολιτική καί κοινωνική ζωή τῆς Ἑλλάδας, καθώς καί πολλά ἄλλα. Πρόσφατα, ἐπιμένατε ὅτι δέν πρόκειται νά χτυπήσουν Ἀμερικανοί τό Ἰράκ, ἐνῶ ὅλοι ἤταν βέβαιοι γιά τό ἀντίθετο. Γνωρίζω ὅτι διακρίνετε πολλά γεωπολιτικά παιχνίδια πού πρόκειται νά παίξουν καθοριστικό ρόλο στήν περιοχή μας, καί φυσικά θέλω νά μᾶς μιλήσετε ἀνοιχτά γιά ὅλα αὐτά...
Εἶχα πεῖ, τό 1988, στό βιβλίο μου Τά Προμηνύματα τῶν Δελφῶν, ὅτι θά γίνει πόλεμος στήν Kοιλάδα τοῦ Εὐφράτη καί ὅτι ἐκεῖ μία ἄγνωστη δύναμη θά προκαλέσει τις Η.Π.Α. καί τή Διεθνῆ Κοινότητα. Μία «ἄγνωστος δύναμις». Εἴχα γράψει ὅτι αὐτή ἡ «ἄγνωστος δύναμις θά κάνει τή δυναμική καί ἀποφασιστικής σημασίας ἐπίδειξη τῆς ἰσχύος της καί τῆς ἐπί τοῦ πλανήτου μας κυριαρχία της. Ἐπίδειξις ὁποία θά γίνει στήν περιοχή της Ἐγγύς Ἀνατολῆς καί συγκεκριμένα στήν κοιλάδα τοῦ Εὐφράτη...».
Ὅπως ἐπίσης, πρόσφατα, σέ τηλεοπτικές συνεντεύξεις μου εἶχα τονίσει ὅτι δέν πρόκειται νά ἐπιτεθοῦν οἱ Ἀμερικανοί στό Ἰράκ, παρ' ὅλο πού ὅλοι ἦταν σίγουροι ὅτι μιά δεύτερη ἐπίθεση θά γίνει, καί μάλιστα διαπληκτίζονταν ὅλοι μαζί μου σχετικά μ' αὐτό. Ἐπιμένω ὅτι πίσω ἀπό τήν κυβέρνηση τοῦ Ἰράκ, ὑπάρχει ἕνα ἀόρατο ἱερατεῖο, ἀκόμη καί πίσω ἀπό τό ἴδιο τό «Μπάαθ» (πού σημαίνει «Ἀναγέννηση»). Τό κόμμα «Μπάαθ» ἔχει ἱδρυθεῖ ἀπό δυό Ἕλληνες καλόγερους -ἕναν τοῦ Σινᾶ καί ἕναν τοῦ Ἄγ. 'Ὅρους -καί τό κίνημα αὐτό κυβερνά τό Ἰράκ καί τή Συρία, ἐνῶ ἐπίσης πίσω τοῦ ὑπάρχουν οἱ Σούφι -τῶν ὁποίων τό ὄνομά σας ὑπενθυμίζω ὅτι προέρχεται ἀπό τό ἑλληνικό «Σοφοί». ὑπάρχει ἕνα «ἀόρατο» ἱερατεῖο πού μεταξύ ἄλλων, κατά τήν ἄποψή μου, ἐνεργοποιεῖ μέ εἰδικούς γεωμαγνητικούς κρυστάλλους τούς γεωδαιτικούς Ὀμφαλούς τῶν Βόστρων καί τῆς Κυσίας.
Ἡ ἐνεργοποίηση αὐτή εἶναι ἐκείνη πού προκάλεσε στόν ἀμερικανικό στρατό τό γνωστό «Σύνδρομο τοῦ Κόλπου», μέ παράξενες ἐπιπτώσεις στούς στρατιώτες, κάτι γιά τό ὁποῖο ἔχουν ξοδέψει δισεκατομμύρια δολάρια οἱ Η.Π.Α. καί Ἀγγλία γιά νά διαπιστώσουν τά αἴτια, ἀνεπιτυχῶς. Πρέπει νά ξέρετε ὅτι οὐσιαστικά οἱ Η.Π.Α. ἡττήθηκαν στόν πρώτο πόλεμο μέ τό Ἰράκ, πού δέν ἦταν παρά εἰσαγωγή μεγαλύτερων πολεμικῶν συγκρούσεων, γεγονός πού προσπάθησαν νά ἀποκρύψουν μέ τό χειρισμό τῶν μέσων μαζικῆς ἐνημέρωσης. Τό «Σύνδρομο τοῦ Κόλπου» ἦταν ἕνα μεγάλο πλήγμα, ἀλλά καί ἐκτός ἀπό τήν ἀπεξάρτηση τοῦ Κουβέιτ δέν κατάφεραν νά ἀπενεργοποιήσουν τίποτε ἀπό τίς δυνάμεις τοῦ Ἰράκ, οὔτε ἕνα καταφέρουν τό ἀποφασιστικό πλήγμα πού ἤθελαν, παρ' ὅλο πού ἐπιστράτευσαν ὅλη τή σύγχρονη μυστική τούς τεχνολογία.
Ἔπειτα ἀπό τήν πολυδιάστατη ἐπίδειξη ἰσχύος πού ἔγινε σ' αὐτόν τόν «πειραματικό πόλεμο», τώρα δέν τολμοῦν νά ἐπιτεθοῦν ξανά στό Ἰράκ. Ἡ σημερινή τούς προσπάθεια εἶναι ἕνα διπλωματικό παιχνίδι -ὅπως ἄλλωστε ἐπιβεβαιώθηκε σύμφωνα μέ αὐτά πού εἶχα πεῖ- ἕνα παιχνίδι ἀποκατάστασης τῶν σχέσεών τούς μέ τό Ἰράκ. Τό γιατί γίνεται αὐτή προσπάθεια ἀποκατάστασης σχέσεων, εἶναι ἕνα μεγάλο, πολύπλοκο καί πολυδιάστατο θέμα. Αὐτή τή στιγμή, οἱ δυτικές χῶρες -ἐκτός τῶν Η.Π.Α. καί τῆς Ἀγγλίας -καί κυρίως Γαλλία καί Γερμανία, ἔχουν ἐντοπίσει ἐπιτέλους ὅτι τό ἰσλαμικό κίνημα στήν Ἀλγερία ἀπειλεῖ τήν Εὐρώπη. Γιατί, ἐφόσον ἐπικρατήσει ἐκεῖ ὁ Ἰσλαμισμός, θά ἐπικρατήσει τελικά σέ 'όλη τή Βόρειο Ἀφρική, συμπαρασύροντας ὅλες τίς ἀραβικές χῶρες τῆς περιοχῆς, μέχρι τό Σουδᾶν καί τήν Αἴγυπτο -καί ἀναλογιστεῖτε τί συμβαίνει τελευταία στήν Αἴγυπτο. Ἄν γίνει αὐτό, θά ἀναβιώσει κατά κάποιον τρόπο μιά μουσουλμανική καρχηδονιακή αὐτοκρατορία πού θά θίξει σοβαρότατα τά συμφέροντά της Ε.Ε. καί τῶν Η.Π.Α. καί θά χτυπήσει τήν πόρτα τῆς Εὐρώπης.
Αὐτά, λοιπόν, οἱ Γάλλοι τά ἔχουν ἀντιληφθεῖ καί κάνουν ἕναν ἀγῶνα νά ἀποτρέψουν τήν κατάσταση. Ἐπίσης, ἔχουν ἀντιληφθεῖ ἐπιτέλους, ὅτι οἱ χρηματοδότες τῶν κινημάτων Ἀλγερίας, Σουδᾶν καί Αἰγύπτου, εἶναι οἱ Σαουδάραβες. Καί ὄχι μόνο κυβέρνηση καί ὁ βασιλικός οἶκος τῆς Σαουδικῆς Ἀραβίας, ἀλλά κυρίως Σαουδάραβες μεγαλοεπιχειρηματίες, οἱ ὁποῖοι εἶναι αὐτοί πού χρηματοδοτοῦν καί τόν Ἐρμπακᾶν καί τό κόμμα τοῦ στήν Τουρκία. Αὐτοί χρηματοδοτοῦσαν καί τούς μουσουλμάνους τῆς Βοσνίας. Ἔτσι λοιπόν, Διεθνής Κοινότητα καί τά λόμπι πού βρίσκονται πίσω της, προσπαθοῦν νά μειώσουν τά ἔσοδα τῆς Σαουδικῆς Ἀραβίας, ὑπό τήν ἐξῆς ἔννοια: οἱ Σαουδάραβες πρέπει κανονικά νά βγάζουν πέντε ἑκατομμύρια βαρέλια τήν μέρα, ἀλλά αὐτοί τώρα βγάζουν ὀκτῶ. Τά τρῖα ἀνήκουν στό μερίδιο τοῦ Ἰράκ. Τό σαουδαραβικό πετρέλαιο ἔχει κόστος ἐξόρυξης πάνω ἀπό 4 δολάρια, ἐνῶ τό Ἰρακινό κάτω ἀπό 1.'Ἔχουμε τεράστιες οἰκονομικές ἐπιπτώσεις ἀπό ὅλα αὐτά, τά ὁποῖα γίνεται προσπάθεια νά ρυθμιστοῦν.
Μέσα σέ ὅλες αὐτές τίς διαδικασίες, εἴδαμε τή διαφοροποίηση τῆς πολιτικῆς τῆς Γαλλίας καί ἄλλων δυτικῶν χωρῶν, ἐνάντια στή νέα ἀπειλή ἐπίθεσης στό Ἰράκ ἀπό τούς Ἀμερικανούς. Ἐπίσης, οἱ Ἀμερικανοί δέν θέλουν νά ἐπιτεθοῦν στό Ἰράκ μόνο γιά στρατιωτικούς καί πολιτικούς στόχους. Θέλουν πάση θυσία νά ἐξουδετερώσουν ἄν μπορέσουν, γιατί μέχρι τώρα δέν τά κατάφεραν -κάποια ἄγνωστη πανίσχυρη ὁμάδα πού κινεῖ ὁρισμένες «ὑπερφυσικές» δυνάμεις στήν περιοχή τοῦ Ἰράκ. Πρός τό παρόν, μπλοφάρουν, θέλουν νά καθίσουν στό τραπέζι τῶν διαπραγματεύσεων καί νά ἀρχίσουν μιά σταδιακή συνεργασία -ὄχι ἐμφανή -πού τελικά ἴσως φέρει σέ ἰσχύ τό παλιό status, γιά νά ἀντιμετωπίσουν ἐκτός τῶν ἄλλων καί τήν πιθανότητα κατάρρευσης τῆς Τουρκίας, ἕνα σενάριο πού ἔμμεσα ἔχει ἀπόλυτη σχέση μέ ὅλα αὐτά. Τό τονίζω, οἱ πόλεμοι αὐτοί εἶναι προεισαγωγικοί.
Μπορῶ νά πῶ ὅτι στά γεγονότα τοῦ Ἰράκ, σημαντικό ρόλο παίζει ὁ Ἐλληνισμός -δέν μιλῶ γιά τό ἑλλαδικό κράτος, ἀλλά γιά τόν παγκόσμιο Ἑλληνισμό ὡς δύναμη-κι ἄς θυμηθοῦμε γιά παράδειγμα ποιοί 'Ελληνες πῆγαν στή Βαγδάτη τήν περίοδο τῶν βομβαρδισμῶν. Ὁ μακαρίτης δήμαρχος Ἀθηναίων, ὁ Τρίτσης. Μέ ποιούς ἄλλους πῆγε καί τί ἔκαναν ἐκεῖ; Ἐγώ ἤμουν ἐκεῖνος πού ἔκανε τίς διαπραγματεύσεις μέ τήν κυβέρνηση τοῦ Ἰράκ γιά νά-ἐπισκεφθεῖ ὁ Τρίτσης τή Βαγδάτη καί ἔκλεισα τό ραντεβού, ὅπως μπορεῖ νά τό ἐπιβεβαιώσει μεταξύ ἄλλων καί ὁ τότε γραμματέας τοῦ κ. Τρίτση, ὁ κύριος Κουτουφᾶς. Ἐξάλλου, ἡ οἰκογένεια Σαντάμ, ὅπως καί ὅλα τά στελέχη τοῦ Μπάαθ, εἶναι Ἕλληνες Ἐρετριεῖς, κατάγονται ὅλοι ἀπό τό ἴδιο χωριό τοῦ Ἰράκ, τό σημερινό Τακρίτ τῆς ἀρχαίας Ἐρέτρειας, ὅπως ἔχω γράψει λεπτομερῶς παραθέτοντας καί ὅλες τίς ἀποδείξεις καί τίς πηγές στά τελευταία βιβλία μου. Εἶναι ἀπόγονοι τῶν Ἑρετριέων πού εἶχε αἰχμαλωτίσει τό 480 π.Χ. ὁ Ξέρξης...
Τί ξέρετε νά μᾶς πεῖτε γιά τίς παρασκηνιακές φημολογίες διαφόρων κύκλων περί ἑνός νέου παγκόσμιου πόλεμου, τόν ὁποῖο ὑποτίθεται ὅτι ἀναμένουμε;...
Ὁ ἀναμενόμενος παγκόσμιος πόλεμος θά ξεκινήσει ἀπό τή Μέση Ἀνατολή. Καί θά ξεκινήσει ἀρκετά σύντομα, σύμφωνα μέ τίς ἐκτιμήσεις μου. 'Ἕνα ἀπό τά σενάρια πυροδοτήσεως τοῦ πολέμου εἶναι ἀνατίναξη τοῦ Τεμένους τοῦ Ὀμάρ, ἐκεῖ θά παιχθεῖ καί θά κριθεῖ τό παιχνίδι, ἐκεῖ πού εἶναι καί θέση τοῦ Ναοῦ τοῦ Σολομώντα πού αὐτή τή στιγμή ἔχουν ξεκινήσει τά σχέδια ἀνακατασκευής του, καί οἱ γνῶστες ξέρουν τί σημαίνει αὐτό. Ἐκεῖ, στό Τέμενος τοῦ Ὀμάρ, θά γίνει μεγάλη προβοκάτσια. Ἀλλά οἱ δυτικοί, καί εἰδικά ὁ Παπισμός καί οἱ Ἀγγλικανοί -οἱ ὀρθόδοξοι δυστυχῶς λίγα πράγματα ἔχουν πιάσει γιά τό τί παίζεται -προβλέπουν τή σύγκρουση τῶν δυό μερῶν τοῦ Ἰσλαμισμοῦ, γιατί εἶναι ἄλλο ὁ Ἰσλαμισμός τῆς Ἐγγύς καί Μέσης Ἀνατολῆς καί ἄλλο αὐτός τῆς Βόρειας Ἀφρικής. Τά γεγονότα στήν Ἀλγερία καί ὁ τρόπος μέ τόν ὁποῖο δρᾶ ὁ Ἰσλαμισμός ἐκεῖ εἶναι ὕποπτα, δέν εἶναι καθαρό θρησκευτικό κίνημα, ἀλλά σατανιστικό. Τό ξέρω ὅτι αὐτά ξεπερνοῦν τήν κοινή λογική, ἀλλά γιά μένα εἶναι βέβαιο πώς αὐτό τό σατανιστικό κίνημα χρηματοδοτεῖται ἀπό τούς ραβινικούς κύκλους τοῦ Σικάγο. Γενικά, ὄλος αὐτός ὁ πυρετός δραστηριοτήτων ἔχει νά κάνει μέ τίς ἐξελίξεις τοῦ Ἰσλαμισμοῦ. Καί ὁ πρῶτος στόχος εἶναι ἡ κατάρρευση τῆς βασιλικῆς δυναστείας τῆς Σαουδικῆς Ἀραβίας.
Ὁ Ἰσλαμισμός τῆς Ἐγγύς καί Μέσης Ἀνατολής θά ἐνωθεῖ, ἀλλά ὄχι μέ τή σκληρότητα πού φανταζόμαστε. Ὁ Σουνιτισμός ἔχει μεγάλη διαφορά ἀπό τό Σιιτισμό, ὑπάρχουν καί κάποιες διαφορές μέ τήν Περσία καί μέ τίς ἄλλες χῶρες, ἀλλά πολλά ἔχουν νά γίνουν, ὁ καιρός θά τό δείξει. Γιά μας, γιά τόν Ἑλληνισμό, ὁ Ἰσλαμισμός τῆς Ἐγγύς καί Μέσης Ἀνατολῆς, αὐτός τῆς παλιᾶς «Μεσοποταμίας», εἶναι σύμμαχος -τό τονίζω -εἶναι φίλος καί σύμμαχος. Προβλέπω -καί τό ἔχω ξαναπεῖ πολλές φορές προκαλώντας καί τά γνωστά δημοσιεύματα -ὅτι σύντομα θά προκύψει διαμελισμός τῆς Τουρκίας, ἀλλά καί ὁριστική διάλυσή της ὡς κρατικῆ ὀντότητα. Προβλέπω, σύμφωνα μέ τίς ἐκτιμήσεις μου, ὅτι θά ἀναβιώσει τό βασίλειο τῶν Κούρδων, ἀλλά καί τό βασίλειο τῶν Μηδῶν. Ἡ Τουρκία θά χωριστεῖ σέ πολλά καντόνια, τελείως ἀνεξάρτητα τό ἕνα ἀπό τό ἄλλο. Οἱ δέ Τοῦρκοι -αὐτοί πού εἴναι μογγολικής καταγωγῆς, γιατί αὐτοί στά παράλια δέν εἶναι ἀληθινοί Τοῦρκοι -θά ἀποχωρήσουν ἀπό τήν Εὐρασία καί θά περάσουν στίς περιοχές τῆς εὐρύτερης Μογγολίας. Αὐτά σχετίζονται καί μέ τό τί γίνεται σήμερα μέ τήν Κίνα καί τούς Τούρκους - Μογγόλους. Αὐτή τή στιγμή γίνεται μεγάλη σφαγή Τούρκων ἀπό τούς Κινέζους, γι' αὐτό ἀκριβῶς, μέ τά νέα δεδομένα, οἱ μελλοντικοί σύμμαχοί μας-καί μελλοντικοί πλανητάρχες -θά εἴναι οἱ Κινέζοι, πράγμα πού φοβοῦνται πάρα πολύ οἱ Ἀμερικανοί καί προσπαθοῦν νά τό προλάβουν μέ κάθε μέσο. Ἀλλά δέν ὑπάρχει καμιά περίπτωση νά τό καταφέρουν γιατί, κατά τή γνώμη μου, Ἀμερική στήν ἑπόμενη εἰκοσαετία δέν θά ὑπάρχει πλέον οὔτε ὡς κρατική ὀντότητα, οὔτε ὡς γεωγραφική...
Μέ ποιόν τρόπο ἀκριβῶς τά ὑπάρχοντα σενάρια περί παγκοσμίου πολέμου σχετίζονται μέ τήν Ἑλλάδα καί τά μυστικά της, καί ποιές εἶναι οἱ κινήσεις ποῦ συνδέονται μέ αὐτά;...
Τό σενάριο εἶναι ὅτι τό «Ἰράκ» θά ἔριχνε «πυραύλους» στό Ἰσραήλ -γι' αὐτό μας προετοίμαζαν πάλι μέ τήν ἐκστρατεία μέ τίς ἀντιασφυξιογόνες μάσκες κ.λπ. -κι ἕνας «πύραυλος» θά ἔπεφτε στό Τέμενος τοῦ Ὀμάρ καί θά τό κατέστρεφε. Αὐτή τή στιγμή γίνεται τελική ἀποδυνάμωση τοῦ Παρθενώνα, κατά τήν ὁποία κατέβηκαν καί τά τελευταία εἰδικά μάρμαρα, τά ὁποῖα ὅλα στέλνονται στό Ἰσραήλ γιά νά χρησιμοποιηθοῦν στήν ἀνακατασκευή τοῦ Ναοῦ τοῦ Σολομώντα, πού θά χτιστεῖ πάνω στά ἐρείπια τοῦ Τεμένους του Ὀμάρ. Πέρα ἀπό τά ὑλικά τοῦ Παρθενώνα καί ἄλλων ἀρχαίων μνημείων ἀπό ὅλο τόν κόσμο, ἔχουμε καί τά ἔργα στή σπηλιά τοῦ Νταβέλη στήν Πεντέλη.
Τήν λατύπη πού ἔπαιρναν ἀπό ἐκεῖ ὁ Σαραντόπουλος πού ἔγινε δισεκατομμυριοῦχος τήν πήγαιναν σ' ἐκεῖνο τό μεγάλο πλάτωμα πού ὑπάρχει κοντά στή γνωστή κατηφόρα τῆς ἀντιβαρύτητας, τήν καθάριζαν μέ μηχανήματα, τήν ἔπαιρναν μέ φορτηγά καί τήν πήγαιναν στό ἀεροδρόμιο τοῦ Ἑλληνικοῦ ὅπου τήν ἐπεξεργάζονταν μέ ἄλλα μηχανήματα καί ἔπειτα τήν μετέφεραν στήν Ἀμερική. Ἐκεῖ ἀπ' αὐτό τό ὑλικό δημιουργοῦσαν τίς πέτρες πού μεταφέρονται στό Ἰσραήλ γιά τήν ἀνοικοδόμηση τοῦ ναοῦ τοῦ Σολομώντα. Ἀλλά πρέπει νά πέσει τό Τέμενος τοῦ Ὀμάρ, πράγμα δύσκολο γιατί εἶναι τό δεύτερο πιό ἱερό τέμενος τοῦ Ἰσλαμισμοῦ, καί θά γίνει τῆς τρελῆς. Θά τό ἔριχνε λοιπόν, ὑποτίθεται, «ἰρακινός» πύραυλος.
Ἄν ἕνας τέτοιος πόλεμος ἔπαιρνε διάρκεια, «ἰρακινοί» πύραυλοι -ἤ πύραυλοι «τοῦ Καντάφι» -θά χτυποῦσαν τήν Γαυδοπούλα καί τά Ἀστερούσια Ὅρη τῆς Κρήτης, πού ξέρεις πολύ καλά τίς ἰδιαιτερότητες πού κρύβουν. 'Ἕνα ἄλλο σενάριο ἦταν νά ρίξουν τούς πυραύλους σέ τουρκικό ἔδαφος καί νά ἐμπλέξουν τήν Ἑλλάδα σέ περιπέτειες, ἐνῶ αὐτοί θά βομβάρδιζαν ἀπό ἐμπορικά πλοῖα, πού εἶναι καμουφλαρισμένα πολεμικά, γιά τά ὀποία ὑπάρχουν ἀκόμη καί οἱ πληροφορίες γιά τά ὀνόματά τους. Μιλώντας γιά τή Γαυδοπούλα, αὐτή τή στιγμή δουλεύουν ἐντατικά καί τήν ἰσοπεδώνουν γιά νά τήν φέρουν στό ἐπίπεδο τῆς θάλασσας, ξένες ἐταιρείες μέ εἰδικές μπουλντόζες, μέ τό πρόσχημα ὅτι θά κάνουν κέντρο διέλευσης κοντέινερ μεταφοράς ὑλῶν μεταξύ Εὐρώπης καί Ἀφρικῆς. Ἀλλά ἐκεῖ ψάχνουν νά ἐντοπίσουν καί νά διανοίξουν τό φυσικό τοῦνελ πού συνδέει τήν Κυρήνη μέ τή Γαῦδο καί τή Γαυδοπούλα...
Ὅλοι πλέον μιλοῦν γιά τούς «ἀόρατους ἐχθρούς» τῶν Ἑλλήνων καί γιά τίς συνωμοσίες πού ὑφαίνονται ἐναντίον τῆς Ἑλλάδας καί τοῦ Ἐλληνισμοῦ, ἀλλά καί τοῦ κόσμου. Ποιοί εἶναι τελικά αὐτοί οἱ ἀόρατοι ἐχθροί, τί μας ἐτοιμάζουν καί πῶς θά μπορέσουμε νά τούς ἀντιμετωπίσουμε;...
Σέ μιά σύγκρουση μέ τήν Τουρκία, πού ἐγώ τήν θεωρῶ καί ἀναπόφευκτη καί ἀναγκαῖα, θά κριθεῖ τό μέλλον τοῦ κρατιδίου Ἑλλάδα. Ὁ ἑλληνικός στρατός, ὅπως εἶναι διαρθρωμένος σήμερα παρ' ὅλο πού εἶναι «διαβρωμένος» -ἔχει τίς δυνατότητες νά ὑπερισχύσει τῶν Τούρκων, ἀλλά πίσω ἀπό τόν ἑλληνικό στρατό καί ἀπό τήν ἑκάστοτε ἐλληνική κυβέρνηση ὑπάρχει μιά ἄλλη «ἄγνωστη δύναμη». Καί μπορῶ νά σᾶς πῶ, ὅτι αὐτό πού ψάχνουν οἱ Ἀμερικανοί στό Ἰράκ, πού ψάχνουν τά «ὑπερόπλα» τοῦ Σαντάμ (θυμηθεῖτε κι ἐκεῖνο τό τεράστιο εἰδικό κανόνι πού πῆγε νά περάσει ἀπό τά ἑλληνικά σύνορα), εἴναι αὐτό πού ὑπάρχει καί πίσω ἀπό τόν ἑλληνικό στρατό: ὁμάδες πού ἔχουν αὐτά πού μποροῦμε νά ὀνομάσουμε «ὑπερόπλα», πού δέν τά ἔχουν οὔτε οἱ Ἀμερικανοί, οὔτε οἱ Ρῶσοι. Ὅπλα πού μποροῦν νά κατατροπώσουν τήν Τουρκία μέσα σέ λίγες ὧρες. Ξέρω ὅτι ἀκούγονται εὐφάνταστα ὅλα αὐτά, ἀλλά μᾶλλον σύντομα ἴσως χρειαστεῖ νά τά δεῖτε ἤ νά τά «νιώσετε» σέ λειτουργία. Ὅμως, ὁ μεγαλύτερος κίνδυνος γιά τό κρατίδιο Ἑλλάδα, δέν εἶναι οἱ Τούρκοι, ἀλλά μιά ἐσωτερική «πέμπτη φάλαγγα» πού κρύβεται στόν κόρφο μας, ὁποία λειτουργεῖ στούς πολιτικούς μας χώρους καί ἀποτελεῖται ἀπό ὄργανα τοῦ διεθνοῦς ἰμπεριαλισμοῦ, παρᾶ τίς συχνά «ἀριστερές» θέσεις τους. Αὐτοί λοιπόν, λειτουργοῦν κυρίως γιά λογαριασμό τῶν Ὀλλανδῶν. Γιατί αἰχμή τοῦ δόρατος ἐνάντια στόν Ἑλληνισμό, σέ παγκόσμιο κυβερνητικό ἐπίπεδο, εἶναι Ὀλλανδία. Ὅλα τά δεινά πού ἔχουμε ὑποστεῖ ἀπό τό 1621 -ἄς θυμηθοῦμε τήν ἱστορία τοῦ πατριάρχη Κύριλλου Λούκαρη -μέχρι σήμερα, πίσω τούς βρίσκονται πάντα οἱ Ὀλλανδοί, καί φυσικά κι οἱ 'Άγγλοι. Οἱ Ὀλλανδοί εἶναι αὐτοί πού προωθοῦν τό ἐμπόριο ναρκωτικῶν στήν Εὐρώπη -ἀκόμη καί τά προγράμματα Μεθαδόνης προωθοῦνται, γιατί Μεθαδόνη παρασκευάζεται καί διανέμεται ἀπό τήν Ὀλλανδία - ὅλες οἱ ὕποπτες «ἀριστερίστικες» ὀργανώσεις ἔχουν διασυνδέσεις μέ τήν Ὀλλανδία, οἱ εἰσαγωγές τῶν περισσοτέρων προϊόντων πού παίρνουμε ρυθμίζονται ἀπό τήν Ὀλλανδία, κ.ἅ. Ἐπίσης σημαντικό ρόλο παίζει Ὀλλανδία σήμερα μέσω τῆς ὀλλανδικῆς ἑταιρείας διαμαντιῶν Ντεπρίς, ὁποία ἐδῶ παίζει ἕνα περίεργο παιχνίδι στή Μῆλο καί ὅλοι κάνουν τό κορόιδο. Καί δέν εἶναι μόνο Γαῦδος, ἀλλά στή Μῆλο καί στούς Βωξίτες Παρνασσού παίζεται ἕνα μεγάλο συνδυασμένο παιχνίδι, παράλληλα μέ τά περιβόητα μεταλλεία τῆς Χαλκιδικῆς.
Ἡ ὑπόλοιπη Εὐρώπη, ἐπίσης, πού κυριαρχεῖται ἀπό τόν Καθολικισμό καί τόν Προτεσταντισμό, δέν εἶναι ἁπλῶς ἀνθελληνική, ἀλλά μισελληνική, μέ τήν ἐξαίρεση κύκλων τῆς Ἰρλανδίας, τῆς Αὐστρίας, τῆς Ἰσπανίας καί τῆς Ἰταλίας. Μᾶς μισοῦν, γιατί ξέρουν καλά ὅτι οἱ (Ἔλ)ληνες εἶναι ἀνώτεροί τους σέ ὅλα τά ἐπίπεδα καί γιά πολλούς λόγους προσπάθησαν -κυρίως μέσω τῆς Καθολικῆς ἐκκλησίας -νά μᾶς χτυπήσουν. Ἄλλωστε, ὅπως ἴσως ξέρετε, τό Βυζάντιο δέν ἔπεσε τό 1453, ἀλλά τό 1202, αὐτοί τό προκάλεσαν αὐτό, καί ἀργότερα πτώση τῆς Πόλης δέν ἦταν παρᾶ τό φυσικό ἐπακόλουθο. Ὁ κίνδυνος λοιπόν, εἶναι τά ἀνθελληνικά παρασκήνια πίσω ἀπό τόν Προτεσταντισμό καί τόν Καθολικισμό, καί εἰδικότερα ὁ Παπισμός, «Ἁγία 'Έδρα». Καί οἱ δυό εἶναι ὑποχείρια καί ὄργανα τοῦ συνδικάτου πού ἀποκαλοῦμε κάπως πρόχειρα «Παγκόσμιο Σιωνισμό».
Σήμερα ἐπιχειρεῖται διάβρωση τοῦ Ἑλληνισμοῦ διά τῆς Ἐνωμένης Εὐρώπης, μέχρι καί τό Ἅγιο Ὅρος διαβρώνεται, ἡ λεγόμενη «κοιτίδα τῆς Ὀρθοδοξίας», γιατί μερικοί «δυτικόφρoνες» ἡγούμενοι δέχτηκαν τά χρήματα τῶν ἐπιχορηγήσεών της Ε.Ε. καί ἔτσι παγιδεύτηκαν. Γιατί γίνεται ὅλος αὐτός ὁ πόλεμος; Πιστεύω ὅτι τά αἴτια εἶναι βιολογικά. Ξέρω πόσο παράξενο ἀκούγεται αὐτό πού σᾶς λέω, ἀλλά πιστεύω ὅτι ὁ (Ἔλ)ληνας -ὄχι ἀναγκαστικά ὁ πολίτης τοῦ κρατιδίου Ἑλλάδα-κατάγεται ἀπό ἄλλο ἀστρικό σύστημα, ὅτι περιμένει τήν ἐπιστροφή τῶν πατέρων του ἀπό τό διάστημα, κι ὅτι τά ὑποχθόνια ὄντα πού βρίσκονται πίσω ἀπό τούς ἐχθρούς τοῦ Ἑλληνισμοῦ κάνουν τά πάντα γιά νά προλάβουν νά ἀντιμετωπίσουν αὐτή τήν ἐπικείμενη ἔλευση.
Πιστεύω ὅτι τά περισσότερα ἀπό τά νησιά τοῦ Αἰγαίου καί κυρίως τῶν Κυκλάδων, δέν εἶναι τμήματα τῶν ψηλῶν βουνῶν τῆς καταποντισμένης Αἰγηίδος, ἀλλά μέλη ἀστρικῶν σωμάτων τοῦ Γαλαξία τῆς Ἀνδρομέδας καί τοῦ Ἀστερισμού τοῦ Κυνός. Τό γιατί τά νησιά αὐτά εἶναι ξένα ἀπό τόν πλανήτη μας καί τό ἠλιακό μας σύστημα εἶναι ἕνα θέμα πού τουλάχιστον γιά μένα δέν εἶναι δυνατόν νά συζητηθεῖ πρός τό παρόν. Ἁπλῶς τό ἀναφέρω ὡς ἐρέθισμα, γιά νά ἐρευνηθεῖ ἀπό τούς ἔχοντες γνώση...
Πρός τό παρόν, τό κρατίδιο Ἑλλάδα ἀντιμετωπίζει -ὅπως γινόταν πάντα διαρκές πρόβλημα προσάρτησης. Οἱ κομουνιστές ἤθελαν νά μᾶς ἐνώσουν μέ τό ἀνατολικό μπλόκ, οἱ δεξιοί μας ἔνωσαν μέ τή «Δύση». «Ἡ Ἑλλάδα ἀνήκει στή Δύση», λένε. Ἡ Ἑλλάδα δέν ἀνήκει, οὔτε ἀνῆκε ποτέ στή Δύση. Ἡ Ἑλλάδα ἦταν καί εἶναι Ἀνατολή, οὔτε στήν Ἀνατολή ἀνήκει. ΕΙΝΑΙ Ἀνατολή. Δημιουργήσαμε τόν ἱστορικό πολιτισμό καί τήν Εὐρώπη, καί τόν δημιουργήσαμε στήν Ἀνατολή. Γι' αὐτό ἀκριβῶς καί ὁ Μέγας Ἀλέξανδρος, πού θά ἔπρεπε νά ἐπιτεθεῖ στή Ρώμη καί νά μήν τήν ἀφήσει νά ἀναπτυχθεῖ, προχώρησε πρός τήν Ἀσία, ἀλλά αὐτό εἶναι μιά ἐκτίμηση πού θέλει μεγάλη συζήτηση, πού δυστυχῶς ὁ χρόνος δέν μου ἐπιτρέπει...
Τό συνδυαστικό παιχνίδι παίζεται αὐτή τή στιγμή ἀπό τή Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, τήν NSA, τήν NSS, τήν Τριμερῆ Ἐπιτροπή, τή Λέσχη τῆς Ρώμης, καί ἀπό ἄλλες γνωστές καί ἄγνωστες λέσχες καί ὑπολέσχες καί μυστικές ἐταιρεῖες. Οἱ ὁμάδες καί οἱ λέσχες αὐτές δέν εἶναι παρά ἐκτελεστικά ὄργανα ἑνός ἀόρατου ἱερατείου, μιᾶς ἀόρατης ὁμάδας πού ἀποτελεῖται ἀπό 72 ἄτομα. Τά 72 αὐτά εἰδικά ἄτομα ἐκπροσωποῦνται ἀπό 9 συγκεκριμένα ἄτομα, καί μπορῶ νά σᾶς πῶ ὅτι μεταξύ αὐτῶν εἶναι καί βασίλισσα τῆς Ὀλλανδίας, Οἱ ὁμάδες αὐτές παρουσιάζουν τούς ἑαυτούς τους ὡς πανίσχυρους -πράγμα τό ὁποῖο δέν εἶναι ἀκριβές- καί προσπαθοῦν νά ὑφάνουν μιά παγκόσμια κυβερνητική συνωμοσία. 'Ἔχουν λειτουργικές ὑποομάδες καί στίς Η.Π.Α., χρησιμοποιοῦν τά πολιτικά καί οἰκονομικά κίνητρα μόνο ὡς μέσο, ἐνῶ οἱ σκοποί τούς εἶναι ἄλλοι, ὅπως παγκόσμια πολιτιστική καί πνευματική κυριαρχία, φυλετικές ἱστορίες, βιολογικές μεταλλάξεις, ἐπιτεύξεις πού σχετίζονται μέ μυστικιστικές δοξασίες, μέ μυστικές τεχνολογίες, καί ἄλλα πολύ περίεργα πράγματα, πού ὁ πολύς κόσμος δέν μπορεῖ οὔτε νά τά φανταστεῖ. Ὁ ἑκάστοτε πρόεδρός των Η.Π.Α. εἶναι ἁπλό ἐκτελεστικό τούς ὄργανο, ἐνῶ στήν οἰκονομία των Η.Π.Α. δέν ὑπάρχει ἐθνική τράπεζα, κεντρική τράπεζα ἀνήκει μεταξύ ἄλλων σέ «σιωνιστικούς» κύκλους καί στή βασίλισσα τῆς Ὀλλανδίας, κ.λ.π.
Μιλῆστε μας ἐπιτέλους ἔξω ἀπό τά δόντια γιά τήν περιβόητη Ὁμάδα Ἕ. Ἔχω ἐρευνήσει πολύ τό ζήτημα καί ξέρω ὅτι εἶστε ὁ πιό ἐνδεδειγμένος νά μιλήσετε γι' αὐτό, γιατί ἤσαστε αὐτός πού ξεκίνησε πρώτος αὐτήν τήν ἱστορία πού ἔχει πάρει διαστάσεις ἀπίστευτες, μέ τά γραφόμενα καί τά λεγόμενά σας.
Ἤμουν ὁ πρῶτος πού μίλησα περί Ὁμάδας-Ἕ, τό 1988 στό βιβλίο μου Τά Προμηνύματα τῶν Δελφῶν, στίς ὀμιλίες μου, καί στίς συνεντεύξεις μου σέ περιοδικά μέχρι τό 1994. Ὅλα αὐτά, ὅπως ἦταν ἐπόμενο, ἔχουν προκαλέσει ἀναταραχές καί προβληματισμούς. Ἀπό τότε, ἔχει γίνει μεγάλη ἀναπαραγωγή τῶν γραπτῶν καί τῶν λόγών μου, ἀπό ἀνθρώπους πού δέν ἔχουν καμιά ἰδιαίτερη γνώση πάνω σέ ὅλα αὐτά, ἔχουν γραφτεῖ χιλιάδες σελίδες σέ περιοδικά, ἐφημερίδες καί βιβλία, μάλιστα ἐμφανίζονται πολλοί σέ βιβλία καί σέ τηλεοράσεις πού ἀφήνουν ἔμμεσα ἤ ἄμεσα vα ἐννοηθεῖ ὅτι ἀνήκουν στούς «Ἕ» ἤ ἀκόμη καί ὄτι ἡγοῦνται τῆς Ὁμάδας-Ἕ! Οἱ περισσότεροι ἀπ'αὐτούς εἶναι ἀπατεῶνες καί πλαστογράφοι, ἐνῶ κάποιοι ἁπλά ἔχουν παρασυρθεῖ ἀπό κάποιες ἰδέες. Ἐγώ πού πρῶτος μίλησα γιά τήν Ὁμάδα-Ἕ, δέν μπορῶ νά περηφανευτῶ ἰδιαίτερα γι' αὐτό, γιατί ἴσως ἔχω προκαλέσει ζημιά στήν ὑπόθεση.
Ἡ Ὁμάδα-Ἕ, εἶναι μιά ὁμάδα ἀπόλυτα μυστική -ἀνεξάρτητα ἀπό τή δημοσιοποίηση τῆς ὕπαρξής της- καί κανεῖς δέν ξέρει, οὔτε μπορεῖ νά ξέρει, ποιά εἶναι τά μέλη της. Εἰκασίες κάνουμε ἁπλῶς γιά τό ποιοί ἦταν στίς παρυφές -τό τονίζω, στίς παρυφές -αὐτής τῆς ὁμάδας. Ξέρουμε ὅτι ἀνώτατη ἠγεσία τῆς ἀποτελεῖται ἀπό ἑπτά ἄτομα. Ἡ ὁμάδα εἶναι (Ἔλ)ληνική, ἀλλά δέν ἔχει σχέση μέ τό κρατίδιο πού λέγεται Ἑλλάδα, ἀλλά πολεμά γιά τά συμφέροντα τοῦ Ἑλληνισμοῦ καί τήν παγκόσμια κυριαρχία τοῦ (Ἔλ)ληνικοῦ Πνεύματος.
Τό συμπέρασμά μου εἶναι ὅτι ἀνῆκε στίς παρυφές τῆς -προσέξτε, ὄχι στήν ἴδια τήν ὁμάδα -ὁ Ἀριστοτέλης Ὠνάσης. Οἱ «δολοφονίες» τοῦ Ἀλέξανδρου, τῆς Ὀλυμπίας καί τῆς Χριστίνας, σχετίζονται μέ αὐτό, κατά τή γνώμη μου. Ἡ Ὀλυμπία Ὠνάση, γιά παράδειγμα, ἦταν χημικός μηχανικός καί ἐπικεφαλής ἐρευνητικοῦ κέντρου στήν Ἀργεντινῆ, ἐργαστηρίων σχεδίασης, μελέτης καί παραγωγῆς εἰδικῶν ὅπλων γιά τόν (Ἔλ)ληνισμό, τά ὁποῖα χρηματοδοτοῦσε ὁ Ὠνάσης, ὁ ὁποῖος σύμφωνα μέ τίς ἐμπειρίες πού ἔχω ἀπό τίς συναντήσεις μας, ἦταν καί μύστης, μυημένος στά μυστήρια τῶν Δελφῶν. Στήν ἴδια ὁμάδα, δέν ἐννοῶ στήν ἠγεσία της, ἀλλά σέ κάποιες ὑποομάδες, διότι ὑπάρχουν δεκάδες ὑποομάδες πού ἀποτελοῦν τόν κορμό των «Ἕ», ἀνῆκε καί ὁ μακαρίτης ὁ Τρίτσης, ὁ ὁποῖος εἶχε εἰδικούς λόγους νά φωνάζει «ὄχι Μετρό στήν Ἀθήνα», καί ὁ ὁποῖος στή Βαγδάτη βρέθηκε σέ ναό, ὄχι μουσουλμανικό, ὄχι χριστιανικό, ὄπου μέ ἠγετικά στελέχη τοῦ Ἰράκ προσευχήθηκε «στόν κοινό τούς πατέρα θεό Δῖα». Ἐπίσης, ἔχω ἰδία ἀντίληψη ὄτι στήν Ὁμάδα-Ἕ ἀνῆκε ἤ συνεργαζόταν ὁ ἀείμνηστος Παῦλος Βαρδινογιάννης, ἀλλά καί ὁ Ἰωάννης Πασσᾶς, κι αὐτό τό γνωρίζω πολύ καλά, καθώς καί πολλοί ἄλλοι ἰδιαίτεροι ἄνθρωποι. Ἐγώ δέν ἀνήκω στούς «Ἕ» καί ἔχω ἀπομονωθεῖ ἀπό κάθε σχέση μέ τήν Ὁμάδα ἤ τίς ἐπιμέρους ὁμάδες, γιατί ἔκανα κάποια σημαντικά σφάλματα στήν πορεία κατηχήσεων. Ἡ διαδικασία συμμετοχής στήν ὁμάδα αὐτή γινόταν τότε στήν Ἀρχιεπισκοπή Ἀθηνῶν, μέ τό Χρήστο Θεοδωρόπουλο καί τό γνωστό καπετάνιό του Ε.Λ.Α.Σ. Δημήτρη Δημητρίου, ὅπου μαζί μέ τό Σωτήρη Σοφιανόπουλο συμμετείχαμε στήν ἵδρυση τοῦ ΠΑ.Κ.Ε.Α.Δ. (Παγκόσμιο Κέντρο 'Έρευνας Ἀνθελληνικῶν Δραστηριοτήτων), ἀπό τό ὁποῖο προῆλθε τό Παγκόσμιο Συμβούλιο Ἑλληνισμού, πού πρόσφατα τελείωσέ το Β' Παγκόσμιο Συνέδριό του καί ἔχει πλέον τό κέντρο τοῦ στή Θεσσαλονίκη. Εἶναι εὐκαιρία νά πῶ ὄτι αὐτοί πού συμμετείχαν στό Παγκόσμιο Συμβούλιο Ἑλληνισμού, βρῆκαν ἕτοιμα καταστατικά καί σχέδια, τά πάντα, γραμμένα ἀπό τήν ὁμάδα αὐτή. Ὅσο γιά τίς δραστηριότητές των «Ἕ», οἱ Ἀμερικανοί ἀκόμη προσπαθοῦν νά ἐντοπίσουν τά «τρῖα ἄγνωστα κανάλια δύναμης» (πού βοηθοῦν μυστικά τήν Ἑλλάδα καί τῆς συμπαραστέκονται ἀκόμη καί μέ τεράστια εἰσροή χρημάτων στηρίζοντας τό Χρηματιστήριο), καί προτείνω νά μήν βοηθήσουμε σ' αὐτό τίς μυστικές ὑπηρεσίες καί νά μήν μιλήσουμε ἄλλο γιά ὅλα αὐτά...
Ξέρω ὅτι γνωρίζετε πάρα πολλούς σημαντικούς ἀνθρώπους ἀπό ὅλο τoν κόσμο. Γιά παράδειγμα, ἔχουν ἀκουστεῖ πολλά ἀκόμη καί γιά τό ζήτημα μέ τόν Κώδικα τοῦ Ἀριστοτέλη καί τό «διαστημόπλοιο τῶν Σταγείρων». Ἔχω μάθει καί γιά κάποιες ἐπαφές σας μέ τή NASA. Πρέπει νά ξέρετε πολλές παράξενες ἰστορίες...
Εἶναι τόσα πολλά, πού δέν ξέρω τί νά διηγηθῶ. Εἴμαστε στό σπίτι μου, ὁ μακαρίτης ὁ συγγραφέας Θεόδωρος Ἀξιώτης, μέ τόν ὁποῖον ἤμασταν καλοί φίλοι, ὁ γενικός Διευθυντής τῆς NASA, ὁ Διευθυντής τοῦ Προγράμματος Ἐρευνῶν τοῦ Ἠλιακοῦ μας Συστήματος, δυό σύμβουλοι, καί ἕνας στρατηγός, ὁ διοικητής τῆς Ἐθνικῆς Ἀσφαλείας τῆς χώρας μας, τόν ὁποῖον εἶχα καλέσει ἐγῶ γιά νά ἔχω τά νῶτα μου καλυμμένα καί νά ἀποφύγω περιπέτειες. Εἶχαν ἔρθει νά μέ ρωτήσουν διάφορα πράγματα, νομίζοντας ὅτι ἐγώ ἤμουν γνώστης κάποιου ζητήματος πού τούς ἐνδιέφερε. Ὁ Ἀξιώτης καθόταν ἤρεμος σέ μία πολυθρόνα καί καθώς μιλούσαμε, ἔγινε κάτι πολύ παράξενο. Ξαφνικά, εἴδαμε ὅλοι μας τόν Ἀξιώτη νά αἰωρείται! Τόν εἴδαμε νά ὑψώνεται ἀπό τήν πολυθρόνα του, δίχως καμιά ἀνάταση τοῦ σώματος καί δίχως νά χάσει τήν κάμψη τῶν ποδιῶν, σάν νά ἦταν καθισμένος στόν ἀέρα, τόν εἴδαμε ὅλοι μέ τά ἴδια μας τά μάτια νά αἰωρεῖται τρεῖς φορές! Κανείς μας ὅμως δέν τόλμησε νά πεῖ τίποτε. Εἴχαμε ὅλοι μας πάθει τέτοιο σόκ, πού φοβηθήκαμε νά τό σχολιάσουμε. Ὁ καθένας μας νόμιζε ὅτι εἶχε κάποια ψευδαίσθηση καί ὅτι ἄν τό ἔλεγε στούς ἄλλους θά τόν κορόιδευαν!
Τήν ἄλλη μέρα, ἐγώ γιά νά διαπιστώσω τί εἶχε γίνει, ἔκανα στούς ὑπόλοιπους μιά κουβέντα γιά τίς αἰωρήσεις τῶν ἱερέων τοῦ Ἀπόλλωνα στό Πήλιο, ὅπως ἀνέφεραν τά ἀρχαῖα κείμενα. Ἐκεῖ ἄρχισαν νά ξεθαρρεύουν σιγά-σιγά, ὥσπου ἕνας ἀπό τούς Ἀμερικανούς μέ ρώτησε: «Μήπως καί ὁ... Ἀξιώτης αἰωρεῖται;..». Εἶχε κι αὐτός τίς ἀμφιβολίες τοῦ γι' αὐτό πού εἶχε δεῖ καί ἔκανε αὐτή τή διερευνητική ἐρώτηση. Τότε, πήρα θάρρος κι ἐγώ καί τόν ρώτησα: «Τόν εἶδες κι ἐσύ;». Ὅλοι ἀμέσως εἶπαν ὅτι τόν εἶχαν δεῖ κι αὐτοί, ἀλλά φοβήθηκαν νά τό σχολιάσουν μήπως καί ἦταν κάποια ψευδαίσθηση. Καί τότε ἄρχισε ἐνθουσιώδης συζήτηση τῆς ἐπιβεβαιώσεως. Θαυμαστοί ἄνθρωποι κυκλοφοροῦν ἀνάμεσά μας καί δέν τό ξέρουμε. Ὁ Ἀξιώτης ἦταν φοβερή προσωπικότητα καί ὁ θάνατός του μεγάλη ἀπώλεια. Ἡ περίπτωση Ἀξιώτη ἔχει περάσει ἀπαρατήρητη σέ σύγκριση μέ τή σημασία της, ἄν καί τό ἔργο του τό ἔχει διαβάσει πολύς κόσμος.
Εἴχαμε κάνει μιά συζήτηση μέ τό Γιῶργο Γκιόλβα, μιά μέρα πού ἤμασταν στό σπίτι του μαζί μέ τή γυναίκα μου, καί οὔτε λίγο-οὔτε πολύ ὁ Γκιόλβας μᾶς εἴπε ὅτι ὁ Ἀριστοτέλης ταξιδεύει γιά νά γυρίσει στό ἄστρο ἀπό τό ὁποῖο ἦλθε! Ὅπως ξέρετε, γιά τό θάνατο τοῦ Ἀριστοτέλη δέν ἔχουμε καμιά σαφῆ ἀναφορᾶ. Μία μόνο ἀόριστη καί θολή ἀναφορά ὑπάρχει ὅτι ἔπεσε ἀπό τή γέφυρα τῆς Χαλκίδας καί αὐτοκτόνησε. Ἀλλά ἀκόμη καί σ' αὐτή δέν ἀναφέρεται ἄν βρέθηκε τό πτώμα του, οὔτε πού τόν θάψανε. Ἡ τελευταία σαφής πληροφορία λέει ὅτι πῆγε στή Χαλκίδα κι ἀπό ἐκεῖ ἀγνοοῦμε τά ἴχνη του. Μᾶς ἔλεγε πολλές ἱστορίες ὁ Γκιόλβας γιά τόν Ἀριστοτέλη, γιά τό πώς ἦλθε στή Γῆ καί γιά ἄλλα παράξενα. Μᾶς εἶπε ἐπίσης ὅτι ὅλα τά κείμενα τοῦ Ἀριστοτέλη εἶναι κωδικοποιημένα -καί θέλει πολύ δουλειά κανείς γιά νά σπάσει τόν κώδικα. Ἐκεῖνο τό βράδυ, πού ἤμασταν μαζί μέ τούς ἀνθρώπους ἀπό τή NASA, μᾶς εἶπαν κάποια στιγμή ὅτι NASA ἔχει διαθέσει τεράστιο ποσό γιά νά σπάσει τά Φυσικά τοῦ Ἀριστοτέλη, τά ὁποῖα εἶναι κωδικά, καί τό Ὀργάνων-Ὄργανον.
Ὁ Γκιόλβας ἔρχεται κι αὐτός στό σπίτί μας ἐκεῖνο τό βράδυ. Τόν στριμώχνουν οἱ Ἀμερικανοί καί τόν ρωτᾶνε πού τό ἤξερε αὐτός γιά τόν κώδικα τοῦ Ἀριστοτέλη. Καί ἀρχίζει τότε μιά ἐκπληκτική συζήτηση -καί φτάνουν στό σημεῖο νά μιλᾶνε λές καί γνωριζόντουσαν χρόνια. 'Ο,τι μᾶς εἶχε πεῖ ὁ Γκιόλβας ἐπιβεβαιωνόταν ἀπό τούς ἀνθρώπους της NASA! Ἔχω ἐρευνήσει ἐκτεταμένα τήν περίπτωση Ἀριστοτέλη καί ἀκόμη καί γιά τά Στάγειρα, κάποια στιγμή τά συνάντησα στά ἀρχαῖα κείμενα, στόν Ἡσίοδο, μέ "υ": Στάγυρα. Σκέφτηκα, γιατί νά τά γράφει μέ "υ"; Τελικά, ἔπειτα ἀπό ἔρευνες, κατέληξα στό συμπέρασμα, ὅτι ὁ Ἀριστοτέλης πρέπει νά ἦρθε μέ κάποιο ὄχημα, σταμάτησε, τόν εἴδανε, κι ἔπειτα γύριζε στήν περιοχή, «σταματῶ καί γυρίζω», «στα-γυρίζω», «Στάγυρα». Εἶναι πολλά τά θαυμαστά γύρω ἀπό τόν Ἀριστοτέλη. 'Ἔχει γράψει στά «μικρά Φυσικά» ἀκόμη καί γιά ρομπότ. Γιά τούς «Τρίποδες»τοῦ Ἡφαίστου, ἀλλά καί γιά τήν «Ξύλινη Ἀφροδίτη» στήν Κρήτη, τήν ξύλινη Ἀφροδίτη πού κινοῦνταν μέ χυτό ὑδράργυρο.
Καί, μιᾶς καί ἀνέφερα γιά τόν ὑδράργυρο, εἴχαμε πάει μαζί μέ τόν Γκιόλβα στόν Μπαντουβά, τόν τότε ὑπουργό Συγκοινωνιῶν καί ὁ Γκιόλβας τοῦ ὑπέβαλλε μιά αἴτηση, ζητώντας νά τοῦ χορηγηθεῖ ἄδεια νά κάνει πειραματική κίνηση ὀχήματος μέ ὑδράργυρο! Ἤθελε μιά ἄδεια γιά νά πάει στόν Ὄλυμπο καί νά κάνει αὐτά τά πειράματα. Τό συζητήσαμε ἐκεῖ αὐτό, καί ὁ Μπαντουβᾶς τήν πρωτοκόλλησε μπροστά μου. Ἀλλά μετά ἀπό δέκα μέρες, τόν ξηλώσανε ἀπό τό Ὑπουργεῖο!
Κλείνοντας, θέλω νά πῶ ὅτι συνήθώς μας παρουσιάζετε μιά εἰκόνα ἀπελπιστική, μέσα στήν ὁποία βρισκόμαστε παγιδευμένοι ἀπό χίλιες πλευρές. Στ" ἀλήθεια δέν ὑπάρχει διέξοδος ἀπό ὅλα αὐτά; Φυσικά τά συγκλονιστικά πράγματα τά ὁποῖα θίγετε στά βιβλία καί τίς συνεντεύξείς σας, θά πρέπει νά ἐρευνηθοῦν ἀπό τόν καθένα γιά νά ξεκλειδώσει τά μυστικά τους. Ὅμως, τελικά βλέπετε φῶς στήν ἄκρη τοῦ τούνελ;...
Τό Κουτί τῆς Πανδώρας δόθηκε στόν Ἐπιμηθέα -κι αὐτός ἔκανε τό λάθος νά τό ἀνοίξει κι ἔτσι ὅλες οἱ κατάρες καί ὅλα τά κακά ξεχύθηκαν ἀπό ἐκεῖ μέσα σέ ὅλη τήν ἀνθρωπότητα. Ὅμως στόν πάτο τοῦ κουτιοῦ, ὅπως μας λέει ὁ Ἡσίοδος, ἔμεινε Ἐλπίδα. Ἡ ἐλπίδα διασώθηκε. Ἡ Ἐλπίδα πάντα ὑπῆρχε καί πάντα θά ὑπάρχει Αὐτό εἶναι τό ὑπερόπλο τῶν ἁγνῶν ἀνθρώπων. Κι ὅταν ἔχεις τήν Ἐλπίδα στόν πάτο τοῦ Κουτιοῦ, νά μήν φοβᾶσαι τίποτε καί κανέναν. Ὅλα παρέρχονται, ἀλλά ἐλπίδα μένει Σέ λίγο καιρό, οἱ Θεοί-Πατέρες μας ἀπό τό διάστημα ἐπιστρέφουν καί τίποτε πιά δέν θά εἶναι τό ἴδιο. Μεγάλες κοσμικές ἀλλαγές ἐτοιμάζονται. Ἄλλοι εἶναι αὐτοί πού πρέπει νά φοβοῦνται, ὄχι ἐμεῖς. Ἐγώ λέω ἁπλῶς: «Φίλοί μου, ψάξτε!». Ἐγώ σας δίνω τίς πηγές καί τά ἐρεθίσματα -κι ἐσεῖς ψάξτε. Αὐτό εἶναι ὅλο. Ἔχουμε νά μάθουμε πολλά ἀκόμη. Εἶναι τόσα πολλά αὐτά πού δέν ξέρουμε. Ἐγώ συνεχῶς ἀνακαλύπτω ὅτι δέν ξέρω ἀπολύτως τίποτε. Εἶμαι ἕνα παιδί μέ ἁνήσυχη καρδιά, πού συνεχῶς μαθαίνει. Σᾶς εὐχαριστῶ γιά τό χρόνο πού μου ἀφιερώσατε, θά τά ξαναποῦμε...


ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ - ΑΠOKΛEIΣΤΙKH ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ
(ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ STRANGE-TEYXOΣ 17 [ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 1999])
Παντελής Γιαννουλάκης: Κύριε Φουράκη, τό ὅτι εἶστε ὁ πρῶτος πού γράψατε περί τῆς Ὁμάδας Ἔψιλον εἶναι ἕνα γεγονός γνωστό καί ἀδιαμφισβήτητο. Ἀπό τότε πού ἀποκαλύψατε μιά εἰδική ροή πληροφορίας σχετικά μέ τό μυστήριο τῶν Ἔψιλον -στήν ὁποία ἀργότερα εἶχα τήν τιμή νά συμμετέχω κι ἐγώ μέ τόν τρόπο μου- δώσατε ἕναν τελείως νέο χαρακτήρα στίς ὅλο καί ἀναπτυσσόμενες τάσεις περί τῆς ἀναγέννησης τοῦ Ἑλληνισμοῦ, ἀλλά καί μιά νέα ἐλπίδα ὄτι τά πράγματα δέν εἶναι ἀφημένα στά χέρια τῆς τύχης. Δώσατε ἔνα νέο ὅραμα. Τό πολυσύνθετο ζήτημα τῶν Ἔψιλον ξεκίνησε ἀπό ἐσᾶς καί ἀπό τίς ἀποκαλύψεις σας, ἀπό τά βιβλία σας καί ἀπό τίς μετέπειτα πολυσυζητημένες συνεντεύξεις πού μου δώσατε, ἀλλά ἀκόμη καί ἀπό τίς πολύκροτες ἐμφανίσεις σας σέ διάφορες τηλεοπτικές ἐκπομπές καί μέσα ἀπό τά ἄρθρα σας. Ἔπειτα ἀπό ὅλα αὐτά, εἶναι γεγονός -τουλάχιστον γιά τούς ἐνημερωμένους ἀνθρώπους- ὅτι τά κείμενα τῶν βιβλίων σας καί τῶν συνεντεύξεών σας, καθώς καί τά λεγόμενά σας, ἀντιγράφτηκαν ἐκτενῶς καί ἀσύστολα καί πολλές φορές κατά λέξη, ἀπό διάφορους ἐπίδοξους συγγραφεῖς καί μελετητές πού ἐμφανίστηκαν ξαφνικά ἀπό τό πουθενά καί κυκλοφόρησαν βιβλία πάνω σ' αὐτό τό θέμα, προσπαθώντας νά τό παρουσιάσουν ὡς δικό τους, ἤ ἀκόμη καί νά ἐκμεταλλευτοῦν τόν τεράστιο θόρυβο πού δημιουργήσατε, καί νά ἰσχυριστοῦν ὅτι αὐτοί εἶναι οἱ Ἔψιλον ἤ ὅτι σχετίζονται στενά μέ τούς 'Έψιλον, ἤ ἀκόμη ἔφτασαν καί στό σημεῖο νά δημιουργήσουν διάφορες ἀνύπαρκτες «Ὁμάδες-Ε». Τό ἴδιο ἔκαναν καί διάφορα περιοδικά πού ἔσπευσαν νά ἐκμεταλλευτοῦν τή δημοσιότητα τοῦ ζητήματος καί παρουσίασαν πληθώρα ἀρθρογράφων καί ἄρθρων πού προσπαθοῦσαν νά βγάλουν ζουμί ἀκόμη καί ἀπό τήν πέτρα, συχνά ἐφευρίσκοντας δικά τους πράγματα καί συνδέοντας τό εἰδικό αὐτό ζήτημα σχεδόν μέ τά πάντα στήν ἀναζήτησή τους γιά ἐπιτυχημένες προεκτάσεις. Ὅλα αὐτά εἶχαν ὡς ἀποτέλεσμα νά μπερδευτεῖ σοβαρά ὅλο καί περισσότερος κόσμος πού ἐνδιαφέρεται γιά τό ζήτημα. Στή δική μου ταπεινή ἀντίληψη, ὅλα αὐτά ἐμπεριέχουν ἕνα κομμάτι ἐμπορικῆς ἐκμετάλλευσης (τό ζήτημα «πουλάει»), ἕνα κομμάτι ἀφέλειας καί μισαλλοδοξίας, γραφικῆς φιλοδοξίας ἀκόμη καί προσωπικῆς παράνοιας τῶν διαφόρων «θιασωτῶν», ἀλλά καί ἕνα κομμάτι σοβαρά ὕποπτο πού φαίνεται νά στοχεύει σέ μιά παραπληροφόρηση καί ἀκύρωση τῶν σοβαρῶν ἀποκαλύψεων πού ἔχουν γίνει μέχρι τώρα ἀπό σας καί ἀπό τούς συνεργάτες σας. Τήν ἔντιμη θέση σας ἀπέναντι στό ζήτημα τή γνωρίζω καλά (καί μπορῶ νά ἐγγυηθῶ γι' αὐτήν εἰλικρινά καί χωρίς φόβο), ὄχι μόνο διότι σας γνωρίζω προσωπικά γιά ἀρκετά χρόνια, ἀλλά καί γιατί οὐδέποτε κυκλοφορήσατε κάποιο βιβλίο μέ τόν τρανταχτό τίτλο «Ὁμάδα Ἔψιλον» στό ἐξώφυλλό του (κάτι πού θά ἦταν τό πρῶτο πράγμα πού θά ἔκανε κάποιος πού θά ἤθελε νά ἐκμεταλλευτεῖ τό ζήτημα γιά ὁποιονδήποτε ἀπό τούς παραπάνω λόγους), παρ' ὅλα αὐτά ὁ τίτλος αὐτός δικαιωματικά σας ἀνήκει καί ἀποτελεῖ πνευματική σας ἰδιοκτησία, ἀλλά οὐδέποτε κινήσατε νομικές διαδικασίες ἐναντίον ὄλων ἐκείνων πού ἐκμεταλλεύτηκαν τίς μελέτες σας ἀντιγράφοντάς τες ἐπακριβῶς, (ἐνῶ ἔφτασαν ἀκόμη καί στό σημεῖο νά ἰσχυρίζονται ὅτι τά κείμενά τους τά δίνουν οἱ ἴδιοι οἱ Ἔψιλον, ἤ ἀκόμη καί ὄτι ἐσεῖς ἀντιγράφετε ἀπ' αὐτούς, παρ' ὅλη τή φανερή χρονική διαφορά τῶν δημοσιεύσεων, ἐνῶ ἀντίστοιχα ἄρχισαν νά ἐμφανίζουν διάφορους τίτλους ἀνύπαρκτων ὁμάδων ὡς «θυγατρικές» τῶν Ἔψιλον, φυσικά μέ τούς ἑαυτούς τους ὡς ἀρχηγούς). Στίς ἐπίμονες κατά καιρούς πιέσεις μου νά κινήσετε νομικές διαδικασίες ἐναντίον ὅλων αὐτῶν, γιά νά ξεκαθαρίσουμε τό τοπίο, γνωρίζοντας ὅτι ἀδράνειά σας ἐνθάρρυνε τόν καθένα νά λέει ὅτι τοῦ κατεβαίνει μέ ἀποτέλεσμα νά γελοιοποιεῖται τό ὅλο θέμα καί μαζί του καί ὅλοι ἐμεῖς πού τό κινήσαμε, (κάτι γιά τό ὁποῖο ἀπέκτησα κι ἐγώ προσωπική πείρα γιά τό ἄλλο «καυτό» ζήτημα τῆς Κούφιας Γῆς, πού ἔτυχε ἀκριβῶς τῆς ἴδιας κατάστασης: ἀντιγραφές, ἀπειλές ἐναντίον μου, συκοφαντίες, παραπληροφόρηση, ἐκμετάλλευση, κλπ, ὥσπου τό κατοχύρωσα νομικά καί ἀναγκάστηκα νά χαμηλώσω λίγο τούς τόνους), ἀπέναντι στίς πιέσεις μου αὐτές, ἐσεῖς πάντα μου ἀπαντούσατε ὅτι μιά δική σας πολεμική στάση θά δίχαζε τόν ἤδη εὔθραυστο χῶρο σέ μιά κρίσιμη περίοδο γιά τά ἑλληνικά θέματα, καί θά ἔβλαπτε σοβαρά τήν ὅλη προσπάθεια τῶν Ἔψιλον. Λαμβάνουμε καθημερινά δεκάδες ἐπιστολές ἀναγνωστῶν πού ἐκδηλώνουν τή σύγχυσή τους ἀπέναντι στό τί τελικά συμβαίνει μέ ὅλα αὐτά, ἐνῶ τήν ἴδια ἀγανάκτηση καί μπέρδεμα συναντῶ καί στούς ἀμέτρητους ἀνθρώπους μέ τούς ὁποίους συνομιλῶ προσωπικά γιά τό ζήτημα. Ὅπως ἐγώ βλέπω τά πράγματα, αὐτά ἔχουν θολώσει ἀνεπανόρθωτα καί εἰλικρινά δέν γνωρίζω γιατί αὐτοί οἱ περιβόητοι Ἔψιλον δέν κάνουν κάτι τέλος πάντων γιά νά τά ξεθολώσουν .Ἴσως αὐτή θολούρα νά τούς ἐξυπηρετεῖ τελικά, γιά νά μποροῦν νά εἶναι «παντοῦ καί πουθενά» καί γιά νά θολώνουν ἤ νά ὑπερτιμοῦνται τά διάφορα ἴχνη τους. Ἴσως ὅμως νά μήν κάνουν τίποτε, γιά τούς ἴδιους λόγους πού μέχρι τώρα δέν κάνατε τίποτε κι ἐσεῖς.
    Στό μεταξύ, πληθώρα παραπληροφόρησης ἀπό ὕποπτους ἤ τυχάρπαστους ἀνθρώπους συνεχίζεται χωρίς κανένα ἐμπόδιο, ἐνῶ ἔχουμε ἐντοπίσει καί ἀκόμη μιά νέα σοβαρή κίνηση ἐκμετάλλευσης καί παραπληροφόρησης ὁποία θά δώσει «ἐκ τῶν ἔσω» τό τελικό χτύπημα γελοιοποίησης καί μπερδέματος: αὐτό εἶναι κάποια κίνηση πού ἐτοιμάζει σύντομα κάποιος κύκλος ἀνθρώπων, πού ἀποτελεῖ κομμάτι μιᾶς συνωμοσίας διαφόρων κύκλων πού προσπαθοῦν νά κατευθύνουν τό θέμα μέ τέτοιο τρόπο ὥστε νά τό ἐλέγχουν διάφορα ἀνθελληνικά κυκλώματα τά ὁποῖα ἐπανειλημμένως ἔχετε καταγγείλει, ὄχι χωρίς προσωπικό κόστος καί κίνδυνο τῆς ἀκεραιότητάς σας.
    Ἐγώ καί πολλοί ἄλλοι ἄνθρωποι, κρίνουμε ὅτι αὐτήν τήν ἐποχή διανύουμε μιά εὐαίσθητη περίοδο μέ ἄγνωστα τελικά ἀποτελέσματα, γι' αὐτό καί ἔκρινα ὅτι ἴσως νά ἦρθε στιγμή νά ξεκαθαριστοῦν τελειωτικά ὁρισμένα πράγματα σχετικά μέ τό τεράστιο ζήτημα τῆς Ὁμάδας Ἔψιλον. Μέ τήν ἄδειά σας χρησιμοποιῶ τόν «τρανταχτό» τίτλο Ὁμάδα Ἔψιλον στό ἐξώφυλλό του SΤRΑNGE, γιά νά καλέσω ὄλους τούς ἀνθρώπους πού ἀσχολοῦνται μέ τό θέμα καί νά παρακολουθήσουν τή διαδικασία αὐτοῦ τοῦ ξεκαθαρίσματος. Δέν μέ διάκρίνει οὔτε προχειρότητα οὔτε ἀφέλεια, νά νομίζω πώς μπορεῖ ἕνα τόσο πολύπλοκο, εὐαίσθητο καί μπερδεμένο ζήτημα νά θιχτεῖ καί νά ξεκαθαριστεῖ σωστά μέσα ἀπό τίς λιγοστές σελίδες πού μπορεῖ νά διαθέσει ἕνα μηνιαῖο περιοδικό, ἀλλά ἴσως ἄν προσπαθήσουμε νά τό κάνουμε σέ μερικά τεύχη, μιά τέτοια κίνηση νά ἀποτελέσει ἕνα καθοριστικό βῆμα στή χάραξη κάποιων ξεκάθαρων συντεταγμένων. Ἔτσι λοιπόν, σᾶς παρακαλῶ προσωπικά, νά μᾶς μιλήσετε χωρίς φόβο καί πάθος, νά τολμήσετε νά θίξετε ὁρισμένα εὐαίσθητα πράγματα, νά καταθέσετε τήν προσωπική σας ἀγωνία καί τίς περιπέτειές σας μέ ὅλα αὐτά, βοηθώντας ὅλους ἐμᾶς νά καταλάβουμε τί συμβαίνει τελικά, πρίν οἱ κινήσεις τίς ὁποῖες περιέγραψα περιπλέξουν ἀκόμη περισσότερο τά πράγματα. Μ' αὐτόν τό σκοπό ζήτησα τή βοήθεια καί πολλῶν ἄλλων σοβαρῶν ἀνθρώπων πού ἔχουν ἀσχοληθεῖ ἤ συνδεθεῖ σοβαρά μέ τό ζήτημα. Σ' αὐτό τό πνεῦμα λοιπόν, σᾶς ρωτῶ εὐθέως καί σας παρακαλῶ νά μοῦ ἀπαντήσετε λεπτομερῶς καί ξεκάθαρα: Πότε καί πῶς ὑπέπεσε γιά πρώτη φορά στήν ἀντίληψή σας ὕπαρξη τῆς λεγόμενης Ὁμάδας Ἔψιλον;
Ἰωάννης Φοuράκης: Θά ἐπιχειρήσω νά σᾶς δώσω κάποια εὐνόητη καί ἐμπεριστατωμένη ἀπάντηση, κατά τήν ὁποία ὅμως εἶμαι ὑποχρεωμένος νά ἀποφύγω ὅσο μπορῶ τήν ἀναφορά κάποιων συγκεκριμένων καί λεπτομερειακῶν πληροφοριῶν καί ἀναφορῶν, ἄν καί θά προσπαθήσω νά τό κάνω χωρίς νά ξεπεράσω τά ὅρια πού μου ἐπιβάλλονται Ἡ ἀποφυγή αὐτή, ὅπως ἴσως θά πρέπει νά εἶναι αὐτονόητο, θά γίνει ὄχι μόνο ἐπειδή ἀγνοῶ ὅλες -σχεδόν- τίς λεπτομέρειες τῆς ἰδρύσεως, τῆς συγκροτήσεως, τῶν σκοπῶν καί τῆς δράσεως τῆς Ὁμάδας αὐτῆς, ἀλλά καί ὅτι δέν ἦρθε -κατ' αὐτήν- ἀκόμη περίοδος τῆς αὐτοπαρουσίασής της καί τῆς «ἐπίσημης» ἐμφάνισής της στήν ἐθνική σκηνή τῆς Ἑλλάδας καί κυρίως στή διεθνῆ καί παγκόσμια σκηνή. Κατά τίς σαφῶς προσωπικές μου ἀναλύσεις καί ἐκτιμήσεις, σᾶς ἀνακοινώνω γιά πρώτη φορά ἀπ αὐτές τίς σελίδες, ὅτι πρώτη «ἐπίσημη» παρουσία τῆς στήν ἐθνική καί στή διεθνή σκηνή, θά ἀρχίσει νά γίνεται ἀντιληπτή καί ἐμφανῆς κατά -ἤ ἀμέσως μετά- τό 2004, δηλαδή τό ἔτος ὅπου ὑποτίθεται ὅτι θά πραγματοποιηθοῦν οἱ παγκόσμιοι Ὀλυμπιακοί Ἀγῶνες στήν Ἑλλάδα...
    Λοιπόν, κάποιες πρῶτες ἀόριστες -καί σαφῶς ἀκατανόητες γιά μένα τότε- νύξεις ἤ ἀναφορές περί τῆς ὕπαρξης μιᾶς κάποιας Ὀμάδας ἤ Ὀργάνωσης EΛΛHNΩN, πού σχεδίαζε καί προγραμμάτιζε ἕνα μακροπρόθεσμο ἀγῶνα ὑπεράσπισης τοῦ Ἑλληνισμοῦ καί τῆς Ἑλλάδας, μοῦ δόθηκαν τό 1973-74 ἀπό τόν φίλο μου, παραστάτη μου καί Διδάσκαλό μου, ἀείμνηστο Παῦλο Βαρδινογιάννη. Αὐτές τίς νύξεις καί ἀναφορές, ἄρχισε νά μοῦ τίς κάνει ὅταν ἐπέστρεψε ἀπό τήν πενταετῆ αὐτοεξορία τοῦ στό ἐξωτερικό, ὅπου ξεκίνησε νά κάνει πολιτικές ἐπαφές καί συζητήσεις μέ τόν ἀρχηγό τῆς στρατιωτικῆς κυβέρνησης, Γεώργιο Παπαδόπουλο. Σ' αὐτές του τίς ἐπαφές καί συζητήσεις, ἀντέδρασα ἔντονα καί οἱ ἀντιδράσεις μου αὐτές εἶχαν ὡς ἐπακόλουθο ἀλλεπάλληλες, πολυήμερες καί ἔντονες λογομαχίες μας καί συζητήσεις ἐπί συζητήσεων. Στή διάρκειά τους, ἀναγκάστηκε νά μοῦ ἀφήσει νά ἐννοηθεῖ πώς ἐπιστροφή τοῦ στήν Ἑλλάδα καί οἱ ὑποχρεωτικές ἐπαφές του καί συζητήσεις του μέ τήν ἠγεσία τῆς στρατιωτικῆς κυβέρνησης, δέν ἔγιναν οὔτε μέ δική του πρωτοβουλία, οὔτε γιά δικούς του πολιτικούς ἤ ἄλλους λόγους καί στόχους, ἀλλά ἔγιναν βάσει ἑνός μακροπρόθεσμου σχεδίου ὑπεράσπισης τῆς Ἑλλάδας καί τοῦ Ἑλληνισμοῦ, τό ὁποῖο εἶχε συνθέσει καί συγκροτήσει μιά ὁμάδα Ἑλλήνων, πού ἐκεῖνοι πού τήν ἀποτελοῦσαν δέν ἦταν οὔτε συνεργάτες, οὔτε φίλοι, οὔτε θαυμαστές τῆς στρατιωτικῆς κυβέρνησης, ἀλλά ὑπῆρχε σειρά εἰδικῶν λόγων γιά τίς ἐπαφές αὐτές. Στίς ἐπίμονες καί συνεχεῖς ἐρωτήσεις μου, νά μοῦ πεῖ ποιοί ἦταν αὐτοί καί ποιές ἦταν οἱ πολιτικές τούς πεποιθήσεις καί βλέψεις, μοῦ ἀπαντοῦσε: «Εἶναι ΕΛΛΗΝΕΣ, κυρίως τῆς διασπορᾶς, μέ μεγάλη ἐπιστημονική καί οἰκονομική ἐπιφάνεια, πού δέν ἀνήκουν σέ καμιά ἀπολύτως πολιτική παράταξη, παρ' ὅτι γιά λόγους στρατηγικῆς συνεργάζονται περιστασιακᾶ μέ ὅλα τά κόμματα, φυσικά μή ἑξαιρουμένης καί τῆς στρατιωτικῆς κυβέρνησης. Δέν ἔχουν πολιτικές πεποιθήσεις παρά μόνο ἕνα ἀκατανίκητο ὅραμα. Αὐτό εἶναι ἀναγέννηση τοῦ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Αὐτό ὅμως, κατ' αὐτούς, εἶναι δυνατόν νά δρομολογηθεῖ ἀφότου δημιουργηθοῦν, καλλιεργηθοῦν καί ἀναπτυχθοῦν σειρές προϋποθέσεων καί συνθηκῶν...» Ἡ βασικότερη ἐκ τῶν πρώτων, εἶναι ἐπίτευξη τῆς σταδιακῆς καί σταθερής ἀπελευθέρωσης τῆς Μητροπόλεως τούς Ἑλλάδας, ἀπό τήν κατοχή τῶν Ἀγγλοαμερικανῶν, ὀποία εἶναι πιό σκληρή καί καταστρεπτική ἀπό αὐτήν τῶν Τούρκων καί τῶν Γερμανῶν. Αὐτοί οἱ ΕΛΛΗΝΕΣ συγκροτοῦν μιά πολυεπίπεδη ὀργάνωση παρόμοια μέ αὐτήν τῆς Φιλικῆς Ἐταιρίας, ὁποία εἶναι φυσικά μυστική, καί πού οἱ ἰδεολογικοί τῆς Πατέρες εἶναι, μεταξύ πολλῶν ἄλλων, οἱ: Λουκᾶς Νοταρᾶς, Μάρκος Εὐγενικός, Γεῶργιος Σχολάριος, Κύριλλος Λούκαρης, Πλήθων Γεμιστός, Κοσμᾶς Αἰτωλός, οἱ τοῦ Καφενείου τῶν Παρισίων καί οἱ: 'Άγγελος Σικελιανός, Περικλῆς Γιαννόπουλος, Λίνος Καρζής, 'Ιων Δραγούμης, καί Ἐλευθέριος Πρόκος...
    Γιά νά ἀρχίσουν, ὅπως μου εἶπε, οἱ διαδικασίες δρομολόγησης καί δημιουργίας τῶν προϋποθέσεων αὐτῶν, θά πρέπει νά δημιουργηθοῦν οἱ κατάλληλες ἰδεολογικές, πολιτικές, στρατηγικές καί κυρίως πνευματικές, συνθῆκες. Τοῦτες, φυσικά, δέν γίνεται νά δημιουργηθοῦν ἀπό τή μιά μέρα στήν ἄλλη. Ἡ δημιουργία, ἐδραίωση καί ἀνάπτυξή τους ἀπαιτεῖ πάρα πολλά χρόνια, (ὅπως καί ἔγινε, μέ τό ρεῦμα πού βιώνουμε τελικά τήν τελευταία πενταετία). Οἱ συζητήσείς μας αὐτές, σέ συνδυασμό μέ πνευματονοητικές ρυθμίσεις, κυρίως μέσα ἀπό τή μελέτη καί ἑρμηνεία ἔργων τοῦ Ἀριστοτέλη καί Θουκυδίδη, διάρκεσαν ἕως τήν ἐπιστροφή τοῦ Παύλου στό 'Άστρο ἀπό τό ὁποῖο εἶχε ἔρθει.. Ἡ πρώτη ἀπό ἐμένα, περίπου νεφελώδης ἀλλά ἄμεση, ἀντίληψη περί τῆς ὕπαρξης τῆς ὁμάδας αὐτῆς τῶν ΕΛ-ΛHNΩN, ἄρχισε νά διαμορφώνεται ὅταν -μετά ἀπό τήν παρότρυνση καί σύσταση τοῦ φίλου μου, παραστάτη καί Διδάσκαλού μου Παύλου Βαρδινογιάννη- γνωρίστηκα, τήν περίοδο ἀκόμη τῆς δικτατορίας, μέ τόν ἀείμνηστο Τζώρτζη Ἀθανασιάδη, δηλαδή τόν δολοφονημένο ἀπό τήν 17 Νοέμβρη ἐκδότη τῆς ἐφημερίδας Βραδυνῆ...
Π. Γ. : Καί ὁ Ἀθανασιάδης ἦταν μέλος τῆς Ὁμάδας Ἔψιλον;
Ι. Φ. : Δέν τό γνωρίζω. Ἁπλῶς, μπορῶ νά τό ὑποθέσω, στηριζόμενος στό ὅτι τόν ἐπισκέφτηκα καί τόν γνώρισα μέ παρότρυνση τοῦ Παύλου Βαρδινογιάννη, προκειμένου, ὅπως μου εἶπε, νά συζητήσω ὅπως καί ἔγινε- καί μ' αὐτόν τίς ἀνησυχίες μου γιά τήν πορεία "τῶν μεγάλων ἐθνικῶν θεμάτων" τῆς Ἑλλάδας...
Π. Γ. : Πότε καί πού τόν συνάντησες καί τί περίπου συζητήσατε, ὅπου ἀπό τή συζήτησή σας αὐτή νά ἀπεκόμισες τήν ἐντύπωση ὅτι κι αὐτός ἀνῆκε στήν Ὁμάδα ποῦ σου εἶχε ἀορίστως ἀναφέρει ὁ Παῦλος Βαρδινογιάννης;
Ι. Φ. : Τόν συνάντησα 3-4 φορές κατά τά τέλη τοῦ 1973 καί στίς ἀρχές τοῦ 1974. Ἐγώ, ἔπειτα ἀπό συνεννόηση μέ τόν Παῦλο Βαρδινογιάννη, τόν ἐπισκέφτηκα στό γραφεῖο του τῆς ὁδοῦ Πειραιῶς. Καί κατά τήν πρώτη μου ἐπίσκεψη καί κατά τίς ἐπόμενες, εἶχε πεῖ στούς κλητῆρες του, Σκουρτιδάκη καί  Ὀδυσσέα, νά μέ περάσουν ἀμέσως στό γραφεῖο του μόλις ἔρθω. Ὅταν ὅμως ἔφευγα, πάντα περνοῦσα ἀπό τήν αἴθουσα σύνταξης τῆς ἐφημερίδας καί συζητοῦσα γιά λίγη ὥρα τά τρέχοντα, τήν περίοδο ἐκείνη, γεγονότα, μέ τόν τότε συντάκτη της, φίλο μου Γεώργιο Τράγκα, τόν πασίγνωστο πλέον δημοσιογράφο, τηλεπαρουσιαστή καί σημερινό διευθυντή τῆς ἐπανεκδοθήσας Βραδυνῆς. Κατά τήν πρώτη μου ἐπίσκεψη, ἐξέφρασα καί στόν Ἀθανασιάδη τίς ἀνησυχίες μου γιά τήν ἐξέλιξη τῶν ἐθνικῶν μας θεμάτων, ὅπως τοῦ Αἰγαίου, τό Κυπριακό, ἀλλά κυρίως τοῦ λεγόμενου «Μακεδονικοῦ». Μ' ἄκουσε γιά πολύ ὥρα καί μέ προσοχή, καί μέ παρακάλεσε ὅσα τοῦ εἶπα νά τοῦ τά πάω μετά ἀπό δέκα μέρες γραπτῶς καί ἀναλυτικότερα. Τήν ὁρισμένη μέρα καί ὥρα μέ περίμενε. Τοῦ ἔδωσα ἕνα πολυσέλιδο χειρόγραφό μου κείμενο, τό ὁποῖο διάβασε μέ προσοχή καί μετά μου εἶπε κατά λέξη: «Ἔχεις κι ἐσύ τό ἴδιο μ' ἐμᾶς ὅραμα...» Μοῦ ἔκανε μερικές σημαντικές παρατηρήσεις καί ὑποδείξεις καί μου εἶπε: «Θά κάνω κάποιες φραστικές καί διορθωτικές παρεμβάσεις στό κείμενό σου αὐτό, καί θά τό πάρεις νά τό ξαναγράψεις καί θά μοῦ τό φέρεις, διότι θά τό διαβάσουν καί οἱ ἄλλοι..» Ἀναφέρομαι σ' αὐτό τό κείμενο, μέ τίς διορθώσεις ἀπό τό χέρι του, διότι πρόσφατα τό ξαναβρήκα καί ἐλπίζω νά τό καταχωρήσω σέ κάποιο ἐπόμενο βιβλίο μου.
    Ἡ ἀναφορά μου αὐτή στόν ἀείμνηστο Τζώρτζη Ἀθανασιάδη, ἴσως δέν θά ἔπρεπε νά γίνει. Ὅμως αὐτή ἔγινε καί διότι: ὅπως ἤδη γνωρίζεις τόν δολοφόνησε 17η Νοέμβρη, ὅπως δολοφόνησε καί ἄλλους ΕΛΛΗΝΕΣ. Μεταξύ τῶν τελευταίων ἦταν καί οἱ: Τσάντες, Ἀθανασιάδης-Μποδοσάκης, Μομφεράτος (μᾶλλον ἕνας ἀπό τούς ἀποταμιευτές τῶν Ἔψιλον), καί Μπακογιάννης. Ἀφοῦ λοιπόν τόν δολοφόνησαν μόνο καί μόνο ἐπειδή ἦταν ΕΛΛΗΝ καί ἀνῆκε, ἴσως στήν Ὁμάδα πού προανέφερα, ἄρχισαν καί νά τόν λασπολογοῦν. Τήν ἐκτόξευση τῆς λάσπης τήν ἀνέθεσαν σ' ἕναν περιθωριακό ἀριστεριστή, ὁ ὁποῖος παριστάνει τό δημοσιογράφο. Αὐτός ὁ πολύ συμπλεγματικός δημοσιογραφίσκος, ὁ ὁποῖος διείσδυσε καί ὡς «ἐλεύθερος ρεπόρτερ» στήν ἐφημερίδα Αὐγή, ἀπό τήν ὁποία τελικά ἐκδιώχθηκε, ὡς «φτηνός πολυπρακτορίσκος». Σέ δημοσίευμά του, περιγράφει τήν ἰδεολογία, τούς στόχους καί μέρος τῆς δράσης τῶν «ἀνταρτικῶν ὀργανώσεων τῶν πόλεων», ἀναφέρει πώς ὅπως τοῦ εἶπαν στήν ΚΥΠ «σ' αὐτήν ὑπάρχει ἕνα ἔγγραφο στό ὁποῖο συγκαταλέγονται καί κάποια στοιχεῖα καί πληροφορίες ὅπου ἀναφέρουν πώς ὁ μακαρίτης Ἀθανασιάδης εἶχε σχέσεις μέ ἕνα μεγάλο κύκλωμα λαθρεμπορίου ὅπλων καί ἡρωίνης...»
    Ἡ συνδυαστική μου ἀναφορά στόν ἀείμνηστο Τζώρτζη Ἀθανασιάδη, καί στόν πρακτορίσκο πού «ἐκ τοῦ ἀσφαλοῦς» (ἔτσι νομίζει) ἔριξε λάσπη στό μνῆμα τοῦ Ἀθανασιάδη, ἔγινε καί διότι:
α) τή λάσπη πού τό ἄτομο αὐτό ἔριξε δέν τήν ἔπλασε τό ἴδιο. Αὐτήν του τήν ἔδωσε πλασμένη ὁ «ἰνστρούκτορας» τῆς 17ης Νοέμβρη, Στάθης ......
β) τό ἄτομο αὐτό, ὅπως νομίζω, θά κληθεῖ πολύ σύντομα -μᾶλλον τόν ἄλλο μήνα- καί ἐνώπιον τοῦ Ἐφετείου, γιά νά ἀπαντήσει ὄχι μόνο γιατί πέταξε «ἐκ τοῦ ἀσφαλοῦς» λάσπη στό μνῆμα (καί ὄχι τάφο) τοῦ ΕΛΛΗΝΑ Τζώρτζη Ἀθανασιάδη, ἀλλά καί ποιᾶς μορφῆς καί ἔκτασης εἶναι οἱ σχέσεις του καί οἱ διασυνδέσεις του, τόσο μέ τό «Ἰνστιτοῦτο Εἰρήνης» τῆς Κόστα Ρίκα, ὅσο καί μέ κάποιον Βασιλείου, ἤ Μαυρίκιο, ἤ Ἰσαχάρ, ἤ Χαναᾶν, κλπ. Οἱ ἐρωτήσεις αὐτές, καί πολλές ἄλλες σχετικές, θά τοῦ ὑποβληθοῦν, ὄχι μόνο διότι ὁ δεύτερος εἶναι -ἤ ἔστω ἴσως εἶναι- ὁ συντάκτης καί ὁ ἀποστολέας τῆς τελευταίας προκήρυξης τῆς 17ης Νοέμβρη, ἀλλά εἶναι ἀναμφίβολα καί ὁ ὀργανωτής, καθοδηγητής καί χρηματοδότης τῆς «Ἑστίας...», καθώς καί ἐκεῖνος πού ἐπί μιᾷ πενταετία, χρησιμοποιώντας διάφορα κοινόχρηστα τηλέφωνα, ὅπως π.χ. τό 322.8773 τοῦ 250υ Γυμνασίου Ἀθηνῶν, καί τό 645.4482 τῆς Τράπεζας Κύπρου, (τά νούμερά μου τά ἔδωσε ὁ Ο.Τ.Ε. ἔπειτα ἀπό παρακολούθηση τῆς γραμμῆς μου), μέ ἔπαιρνε τηλέφωνο ἑπτά μέ δέκα φορές τήν μέρα καί μέ ἀπειλοῦσε. Ἀναφέρομαι στή σχέση τοῦ λασπολόγου «φτηνοῦ πολυπρακτορίσκου» μέ τόν Στάθη (ἤ Εὐστάθιο, ἤ Χαναᾶν, ἤ Ἰσαχάρ, ἤ Βασιλείου, ἤ «πραγματικοῦ ἀρχηγοῦ του Π.Α.Κ.»), διότι σύντομα θά φιγουράρει ὡς συνεργάτης -κατ' ἀρχάς- (ὅπως ἄρχισαν νά φιγουράρουν καί τά ἄλλα «παιδιά» τοῦ τελευταίου καί τῆς «Ἑστίας...») ἑνός γνωστοῦ περιοδικοῦ «ἀναζήτησης», ἀλλά καί στή συνέχεια ὡς ἐκδότης ἤ διευθυντής ἑνός νέου «ἑλληνοκεντρικοῦ καί φιλορθόδοξου» περιοδικοῦ. Αὐτονόητο εἶναι πώς δυσνόητη τούτη ἀναφορά μου ἀποτελεῖ μιά σηματοδοτική προκαταγγελία -ἤ ἔστω προαναγγελία- περί τῶν σχεδίων των σήμερα συνασπισμένων ἀνθελληνικῶν κέντρων, «ἑστιῶν», λεσχῶν, φατριῶν καί ὁμάδων, ὅπως π.χ. τῶν Σιωνιστῶν, Μορμόνων, Μασονίσκων, ἀλλά καί τῶν Βουδιστῶν τῆς βουδιστικῆς αἱρέσεως «Μπόν» ἤ μελανοχιτώνων (πού τώρα ἔχουν ἀλλάξει τό χιτώνα τους σέ κεραμιδή-κίτρινο)...
Π. Γ. : Ὅλα αὐτά πού λέτε εἶναι πολύ σοβαρά, καί σίγουρα πρέπει νά ἐρευνηθοῦν ἀμέσως ἀπό κάποιους ἀρμόδιους. Ἀλλά στήν περίπτωση αὐτῆς τῆς διερεύνησης, πρέπει νά σημειώσω ὅτι ἐγώ προσωπικά δέν γνωρίζω ἀπολύτως τίποτε -οὔτε μ' ἐνδιαφέρει- οὔτε ἀσπάζομαι τίποτε ἀπό ὅλα αὐτά πού λέτε περί τρομοκρατικῶν ὀργανώσεων καί αἱρέσεων, ἁπλά εἶμαι ὑποχρεωμένος νά τά δημοσιεύσω ἀκριβῶς γιά νά τύχουν τῆς ἀνάλογης ἔρευνας. Ὁ δικός μου στόχος εἶναι νά σᾶς ρωτήσω καί νά μάθω, γιά λογαριασμό τῶν ἀναγνωστῶν τοῦ περιοδικοῦ, ὅσο περισσότερες πληροφορίες μπορῶ νά σᾶς ἀποσπάσω γιά τή θρυλική πλέον Ὁμάδα Ἔψιλον, διότι ξέρω -ὅπως ξέρουν καί ὅλοι ἐκεῖνοι πού ἔχουν ἀσχοληθεῖ μέ τό ζήτημα- ὅτι εἶστε ὁ πρῶτος πού μιλήσατε καί γράψατε δημοσίως γι' αὐτήν, ἀλλά καί ὁ μόνος πού γνωρίζετε πράγματι κάποια ἔστω καί σκόρπια στοιχεῖα. Γι' αὐτό καί σέ ρωτῶ εὐθέως: Μετά τήν πρώτη ἀντίληψη πού σχημάτισες ἀπό τίς συζητήσεις σου μέ τόν Παῦλο Βαρδινογιάννη καί τόν Τζώρτζη Ἀθανασιάδη γιά τήν ὕπαρξη τῆς Ὁμάδας πού ἀνέφερες, ποιά ἦταν τά ἄλλα στοιχεῖα, ἤ ἔστω οἱ πληροφορίες, πού σου δημιούργησαν τή σταθερή ἐντύπωση πώς ὑπῆρχε αὐτή ἡ Ὁμάδα καί δράση της;
Ι. Φ. : Οἱ πρῶτες ἀόριστες ὑπόνοιές μου γιά τήν ὕπαρξη αὐτῆς τῆς Ὁμάδας, δίχως τότε ἀκόμη νά μάθω περί τοῦ ὀνόματος Ἔψιλον, προκλήθηκαν ὅπως ἀνέφερα ἀπό τίς συζητήσεις μου μέ τόν Βαρδινογιάννη καί τόν Ἀθανασιάδη. Αὐτές οἱ συζητήσεις ἔγιναν ὅταν ἀκόμη εἴχαμε ἐδῶ τή δικτατορία. Ὅταν αὐτή ἀνετράπη, καί ἦλθε ἡ λεγόμενη Μεταπολίτευση, ἔκανα ἕνα ἀκόμη ἀπό τά πολλά τραγικά σφάλματα πού ἔχω κάνει. Μέ τήν παρότρυνση διάφορων παλιῶν φίλων μου ἀπό τήν Ε.Δ.Η.Ν., δηλαδή τήν ὀργάνωση τῆς νεολαίας τῆς Ἔνωσης Κέντρου, καί κυρίως μέ τήν παρότρυνση τῶν Θανάση Τρίτσα, Γιάννη Βολάνη καί Βασίλη Βασιλάτου, ἐπανήλθα στήν ἔντονη κομματική δράση ἐντασσόμενος στό ἀνασυσταθέν κόμμα της Ε. Κ. ὑπό τήν ἀρχηγία τοῦ Γεώργιου Μαύρου. Αὐτή μου ἡ κομματοποίηση ὄχι μόνο δέν μου ἄφησε τά ἀπαραίτητα χρονικά περιθώρια γιά νά συνεχίσω τίς συζητήσεις μου μέ τόν Διδάσκαλό μου Παῦλο Βαρδινογιάννη, ἀλλά ὁδήγησε ἀκόμη καί στό νά ψυχραθῶ μαζί του, ἐξαιτίας τῶν διαφορετικῶν κομματικῶν μας ἐπιλογῶν. Γιά ἕνα χρονικό διάστημα 4-5 ἐτῶν, εἶχα διακόψει τις σχεδόν καθημερινές συναντήσεις μου μαζί του καί συναντιόμασταν πολύ ἀραιά. Οἱ τακτικές μας συναντήσεις καί συζητήσεις ξανάρχισαν μετά τό 1978, ὅταν διέκοψα τελεσίδικα κάθε κομματική μου δραστηριότητα καί ἄρχισα νά διαβάζω καί στή συνέχεια νά γράφω τό πρῶτο μου βιβλίο μέ τίτλο Σιωνιστικές Συνωμοσίες. Τό 1989, καί πάλι μέ τήν παρότρυνση καί τή σύστασή του Π. Βαρδινογιάννη, γνωρίστηκα μέ τόν διευθυντή τοῦ Γραφείου Τύπου τῆς Ἀρχιεπισκοπῆς τῆς Ἑλλάδος, Χρῆστο Θεοδωρόπουλο. Αὐτός ὁ μεγάλος ΕΛΛΗΝΑΣ, καί στή συνέχεια ὁ θρυλικός Ἰωάννης Πασσᾶς (συγγραφέας, φιλόσοφος, μύστης καί ἐκδότης τῆς ἐγκυκλοπαίδειας τοῦ Ἡλίου), ἔγιναν δυό ἀκόμη Διδάσκαλοί μου, πού ὄχι μόνο μου ἔμαθαν νά λατρεύω καί νά ὑπηρετῶ ταπεινά τή μητέρα μας Ἑλλάδα, ἀλλά καί μου ἐμφύσησαν τό ἐφικτό Ὅραμα τῆς Ἀναγέννησης τοῦ Ἑλληνισμοῦ...
Π. Γ. : Ποιά ἦταν ἡ σχέση τοῦ Θεοδωρόπουλου καί τοῦ Πασσᾶ μέ τήν Ὁμάδα Ἔψιλον;
Ι. Φ. : Γιά νά γίνει κάπως κατανοητή ἀπό ἐσένα καί τούς ἀναγνῶστες σου ἡ σχέση τους μέ αὐτήν, θά πρέπει νά ἀναφέρω μερικές ἀπό ἐκεῖνες τίς ἐνδεικτικές μου γνώσεις, τίς ὁποῖες ἀπεκόμισα κατά τίς πολλές καί πολύωρες συζητήσεις καί συνεργασίες μας, τόσο μέ τόν πρῶτο καί τήν ὁμάδα του (τούς Δημητρίου -τοῦ θρυλικού- " Καπετᾶν Νικηφόρου τοῦ ΕΛΑΣ" Κοκκινάκη, Σταυρόπουλο, Παπαχατζῆ, κ.ἅ.) ὅσο καί μέ τόν δεύτερο. Οἱ γνώσεις πού ἀπεκόμισα ἀπό τίς συζητήσεις μου μέ τόν Θεοδωρόπουλο καί τούς συνεργάτες του καί ἀπό τόν Πασσά, μοῦ σχημάτισαν τήν ἄποψη πώς πράγματι ὑπάρχει καί δρᾶ Ὀργάνωση ἤ Ὁμάδα πού ἀορίστως καί ἀδιορίστως μου εἶχαν ἀναφέρει ὁ Παῦλος Βαρδινογιάννης καί ὁ Τζώρτζης Ἀθανασιάδης. Τήν πρώτη, σαφῶς γενική καί ἀόριστη ἀναφορά μου περί αὐτῆς, τήν ἔχω κάνει στήν 86η σελίδα τοῦ βιβλίου μου Ἑβραῖοι: Οἱ Πλαστογράφοι τῆς Ἑλληνικῆς Ἱστορίας. Μιά δεύτερη κάπως πιό συγκεκριμένη ἀναφορά, ἔχω κάνει στίς σελίδες 370-373 τοῦ ἀμέσως ἑπόμενου βιβλίου μου Ἡ Πρώτη Σύγκρουση Ἑλλήνων Ἑβραίων, κατά τή δεκαετία τοῦ '80. (Φυσικά, στούς Ἔψιλον ἔχω ἀναφερθεῖ ἐκτενῶς στό βιβλίο μου Τά (Πρό)Μηνύματα τῶν Δελφῶν, τό 1988, ἀλλά καί στά ἑπόμενα βιβλία μου, Τό Μίσος, καί Μείξις καί Ἀνακύκλισις Μυθολογίας-Ἱστορίας, καθώς καί στίς συνεντεύξεις καί ἄρθρα μου ἀπό τότε, πρίν ἀρχίσουν οἱ διαστρεβλώσεις καί παραπληροφόρηση γιά τό ζήτημα). Ἐπισημαίνω αὐτή μου τήν πρώιμη ἀναφορά τότε, στά πρῶτα μου βιβλία, προκειμένου νά διευκρινίσω καί ὅτι: Ἡ Ὀργάνωση αὐτή, πού μᾶλλον ἦταν -ἤ ἴσως καί εἴναι- ὑπό-ὀργάνωση μιᾶς κάποιας μητρικῆς Ὀργάνωσης πού μάλλον εἶναι αὐτή τῶν Ἔψιλον, ὀνομαζόταν Παγκόσμιο Κέντρο Ἀνθελληνικῶν Δραστηριοτήτων (Π.Α.Κ.Ε.Α.Δ.). Γι' αὐτήν, τή δομή της, τή στελέχωσή της, τούς στόχους της καί τή δράση της, ἔγιναν μέ τή συμμετοχή μου πολλές συζητήσεις στό γραφεῖο τοῦ Θεοδωρόπουλου ἐντός τῆς Ἀρχιεπισκοπῆς. Σέ μιά φάση τῶν συζητήσεων αὐτῶν, ἔκανα τήν πρόταση νά κληθεῖ καί νά συμμετάσχει στή στελέχωσή της καί ὁ τωρινός πρόεδρος τοῦ Κόμματος τοῦ Ἑλληνισμοῦ, Σωτήρης Σοφιανόπουλος. Ἡ πρότασή μου ἔγινε ἀποδεκτή καί ὁ κ. Σοφιανόπουλος κλήθηκε καί, ἀπ' ὅτι θυμᾶμαι, συμμετεῖχε ἔκτοτε σέ πολλές ἀπό τίς σχετικές συναντήσεις. Ἡ συνοπτική μου ἀναφοράστο Π.Α.Κ.Ε.Α.Δ. γίνεται καί γιά νά ἀποκαλυφθεῖ γιά πρώτη φορά ἀπό αὐτές τίς σελίδες, πώς: Ὅλη ἡ μελέτη, σχεδίαση καί σύνταξη τῶν σχετικῶν προτάσεων, κανονισμῶν καί καταστατικῶν γιά τήν ἵδρυση -μετά ἀπό περίπου δέκα χρόνια- τοῦ Συμβουλίου Ἀποδήμου Ἑλληνισμοῦ, ἀλλά καί ἄλλων συγγενικῶν ὀργανώσεων καί κρατικῶν ὑπηρεσιῶν, μελετήθηκαν καί συντάχθηκαν ἀπό τό Π.Α.ΚΕ.Α.Δ. Ἡ δέ σχετική μελέτη καί σύνταξή τους, στίς ὁποῖες συμμετείχα, δόθηκαν στή συνέχεια ἀπό τόν Θεοδωρόπουλο στόν τότε Ὑπουργό Εξωτερικών καί μετέπειτα πρωθυπουργό κ. Γεώργιο Ράλλη. Τόν σχετικό φάκελο, ὁ τελευταῖος τόν παρέδωσε ἀρμοδίως. Ὅμως, γιά πάνω ἀπό μιά δεκαετία, ὁ σημαντικός αὐτός φάκελος βρισκόταν στά ντουλάπια τοῦ Ὑπουργείου Ἐξωτερικῶν, γιά «ἄγνωστους» λόγους. Ὅταν ἔγινε Ὑφυπουργός Ἐξωτερικῶν ὁ Ἀπολλωνόγονος Βύρων Πολύδωρας, τόν ἐπισκέφτηκα στό γραφεῖο του καί τοῦ ἀνέφερα τήν ὕπαρξη αὐτοῦ τοῦ φακέλου. Ὅπως φαίνεται, δέν ἄργησε νά τόν βρεῖ καί νά τόν ἐπεξεργαστεῖ. Μπορεῖτε νά ρωτήσετε -ἐσεῖς ἤ ὄποιος ἄλλος- τόν διάδοχό του Β. Πολύδωρα στή θέση τοῦ Ὑφυπουργοῦ Ἐξωτερικῶν καί τωρινό Ὑφυπουργό Ἀποδήμου Ἑλληνισμοῦ, τόν κύριο Νιώτη, καθώς καί τόν σύμβουλό του, κ. Κωνσταντίνο Σταυρόπουλο, ἄν παρέλαβαν πράγματι ἀπό τόν κ. Πολύδωρα ἔτοιμους ὅλους τούς σχετικούς φακέλους, πού προέβλεπαν τήν ἴδρυση τοῦ Συμβουλίου Ἀπόδημου Ἑλληνισμοῦ καί ἄλλων συγγενῶν ὀργανώσεων καί ὑπηρεσιῶν.
    Ὅσο γιά τήν ἄμεση σχέση τοῦ Θεοδωρόπουλου καί τοῦ Πασσᾶ, ἤτοι του Π.Α.Κ.Ε.Α.Δ., μέ τήν Ὁμάδα Ἔψιλον, ἔχω κάνει μιά ἐκτεταμένη ἀναφορά στίς σελίδες 369-387 τοῦ βιβλίου μου Τά (Πρό)Μηνύματα τῶν Δελφῶν. Ἐδῶ ὅμως, θά πρέπει νά ἐπισημάνω ὅπως καί ἐσεῖς ἐπισημάνατε- πώς εἶμαι ὁ πρῶτος πού στή σύγχρονη, παλαιότερη καί ἀπώτατη περίοδο, ἔγραψε περί τῆς ὕπαρξης τῆς Ὁμάδας Ἔψιλον. Αὐτά πού εἶπα καί ἔγραψα, φαίνεται ὅτι ἐνόχλησαν καί προβλημάτισαν πάρα πολύ ὅλους σχεδόν τούς ἀνθελληνικούς κύκλους. Τό γεγονός αὐτό, τό συγκροτοῦν πληθώρα γεγονότων. Μεταξύ αὐτῶν ἀναφέρω -πρός τό παρόν- τά ἀκόλουθα:

Α) Ἡ ἐπί ἕξι περίπου χρόνια -ἀπό τήν ἔκδοση τοῦ βιβλίου μου αὐτοῦ ὡς τά μέσα τοῦ 1994- ἄμεσες καί ἔμμεσες προσπάθειες τοῦ γνωστοῦ, κυρίως στή Θεσσαλονίκη, «Συντονιστῆ» καί «Ἐστιάρχη...» Σ.Ι., νά τόν διασυνδέσω μέ τό Π.Α.Κ.Ε.Α.Δ. καί τούς Ἔψιλον, προκειμένου «νά ἐνταχθεῖ στό πρῶτο ἤ στούς δεύτερους, καί νά προσφέρει γιά τήν ἐνίσχυση τοῦ ἔργου τους τή μεγάλη τοῦ ἀκίνητη περιουσία σέ κάποιο νησί καί στήν Ἀθήνα». Οἱ προσπάθειες κατά τά ἴδια ἔτη τοῦ ἴδιου ἀτόμου, συνεχίστηκαν, προσπαθώντας νά μέ πείσει νά μεταβῶ μέ δικά του ἔξοδα στήν Κόστα Ρίκα καί στή Βόρειο Ἀμερική, «γιά νά συζητήσω περί τῶν 'Έψιλον μέ τούς ἐκεῖ πάμπλουτους 'Ελληνες φίλους του καί συνεργάτες του, ὅπως π.χ. τούς κύριους Καστσαβαβάκη (Αpdο 4325 San Jose 1000 Costa Rica), τόν ἐφοπλιστή τοῦ Μαϊάμι, Π. Κακούρη, καί τόν μεγαλέμπορο Γ. Σαράψογλου, οἱ ὁποῖοι θά ἔδιναν τόσο σέ μένα ὅσο καί στό Π.Α.Κ.Ε.Α.Δ. ἤ στούς Ἔψιλον, πολλές χιλιάδες δολάρια.
Β) Ἅμα ἀπέτυχαν αὐτές οἱ προσπάθειες παγίδευσής μου, προκειμένου νά ἀποκαλύψω ὅ,τι ἤξερα περί τῶν Ἔψιλον, τό ἴδιο ἄτομο, βοηθούμενο καί κατευθυνόμενο ἀπό τούς σταθμάρχες τῆς Μοσάντ, τῆς ΜΙΤ, κλπ, καί ἄλλων εὐαγῶν ὀργανώσεων καί μέσω τοῦ προαναφερθέντος Βασιλείου, ἤ Μαυρίκιου, ἤ Ἰσαχάρ, ἤ Χαναᾶν, τελικά ἐξαπέλυσε ἐναντίον μου μιά Γκαιμπελική ἐκστρατεία λασπολογίας, («λέγε-λέγε ψέματα, κάτι θά μείνει στό τέλος», ἔλεγε ὁ Γκαῖμπελς), ἐφαρμόζοντας αὐτήν τήν τακτική διέδιδε -πάντα ὅμως «ἐμπιστευτικά»- πώς «κατέχει φωτογραφίες πού δείχνουν τόν Φουράκη νά βγαίνει ἀπό τήν Ἰσραηλινή Πρεσβεία μέ μιά βαλίτσα δολάρια. Καί ἄλλες φωτογραφίες ὅπου φαίνεται νά ὑποδέχεται Ἰσραηλινό πράκτορα στό ἀεροδρόμιο τοῦ Ἑλληνικοῦ...»
Γ) Ἁψοῦ κι αὐτή λασπολογική ἐκστρατεία δέν ἀπέδωσε τά ἀναμενόμενα, οἱ κύκλοι αὐτοί ἀναζήτησαν τό ἄτομο ἐκεῖνο πού θά ἦταν διατεθειμένο νά παραστήσει τόν συγγραφέα καί νά γίνει ὁ «ἀντί-Φουράκης», μέ σκοπό νά γίνει ὁ «κράχτης» τῆς δικῆς τους παραπληροφόρησης καί τελικά μέσω τῆς φιλοδοξίας του καί τῆς γραφικότητάς του νά γελοιοποιηθεῖ, γελοιοποιώντας ταυτόχρονα καί τό ὅλο ζήτημα καί οὐσιαστικά ἀκυρώνοντάς το, (ἤ, στή χειρότερη περίπτωση, νά δημιουργηθεῖ ἕνα ἀξεδιάλυτο μπέρδεμα, πού τελικά θά δυσκολέψει τούς σκοπούς τῆς πληροφόρησης τῶν Ἔψιλον). Τό ἄτομο αὐτό βρέθηκε τελικά σέ κάποιο χωριό τῆς Θεσσαλονίκης, ἕνας πτωχός πρώην ναυτικός, ὁ ὁποῖος εἶχε συγγράψει ἕνα ἄσχετο καί πρόχειρο βιβλίο ἑλληνικῆς ἱστορίας. Τό ἄτομο πού προανέφερα τόν κατέβασε στήν Ἀθήνα, ἔμεινε μερικές μέρες σέ ράντσο στήν «Ἑστία...», τό ἔβαλαν καί ἀντέγραψε κείμενα ἀπό τό βιβλίο μου Τά (Πρό)Μηνύματα τῶν Δελφῶν καί ἀπό τίς δημοσιευμένες συνεντεύξεις μου καί ἀπό τά λεγόμενά μου σέ διαφόρους, ἔγραψαν καί μερικά ἀκόμη μικροκείμενα γιά λογαριασμό του, κι ὅλα αὐτά τά κόλλησαν σέ δυό κεφαλαιάκια τοῦ προαναφερθέντος ἄσχετου βιβλίου. Στή συνέχεια, μέσω τῶν μασονικῶν στοῶν τῆς Θεσσαλονίκης ἀλλά ἄτυπα, τοῦ βρῆκαν καί ἐκδότες, κι ἔτσι ὑποτίθεται ὅτι ἔγραψε καί ἔβγαλε ἕνα «σημαντικό βιβλίο πού διά τῶν σελίδων τοῦ ἀποκαλύπτει τήν ὅλη ἀλήθεια περί τῶν Ἔψιλον», στούς ὁποίους -φυσικά- αὐτός καί μόνον αὐτός ἀνήκει. Ὁ συγγραφίσκος αὐτός, φυσικά, πού τελικά δέν μπορῶ νά τοῦ ἀποδώσω κάποιον συνειδητό δόλο, φέρει τό ὄνομα Α. Κ. [Σημείωση τοῦ περιοδικοῦ: Ὁ κύριος Φουράκης ἀναφέρεται ὁλογράφως σέ ὀνόματα ἀνθρώπων τά ὁποῖα γιά λόγους δεοντολογίας δέν δημοσιεύουμε παρά μόνο τά ἀρχικά τους]. Αὐτό τό ἄτομο -ὅπως πιθανότατα γνωρίζετε κι ἐσεῖς- ἰσχυρίζεται πώς εἶναι ἐνσάρκωση τοῦ Μεγάλου Ἀλεξάνδρου, πώς βρίσκεται σέ ἐπαφή μέ ἐξωγήινους ἀπό τήν Ἀνδρομέδα καί τό Σείριο, καί ἄλλα τέτοια γελοία πράγματα, καί πώς εἶναι ὁ μυστικός ἐκπρόσωπος τῆς Ὁμάδας Ἔψιλον ἀλλά καί ἄλλων νέων Ὁμάδων πού συστήνουν οἱ Ἔψιλον πού πλέον ἀποκήρυξαν τόν μέχρι τώρα τίτλο τους, δυστυχῶς συνεχίζει νά κάνει μεγάλη ζημιά, πάντα μέ κείμενα καί στοιχεῖα πού τοῦ διοχετεύουν οἱ πάσης φύσεως, προέλευσης καί στόχων ἀνθελληνικοί κύκλοι, ἐνῶ αὐτός προσθέτει καί κείμενα πού ἀντιγράψει ἀπό τά διάφορα περιοδικά καί βιβλία τῶν ἄλλων συγγραφέων τοῦ χώρου καί ὄχι μόνο. Ἔχει κάνει πολύ μεγάλη ζημιά, ὄχι στόν ἀνάξιο λόγου Φουράκη καί στό ἀνάξιο ἔργο του, ἀλλά στό Ὅραμα τῆς Ἀναγέννησης τοῦ Ἑλληνισμοῦ, πού ἐκφράζεται ἤ σηματοδοτεῖται μέ τό ὄνομα Ὁμάδα 'Έψιλον, τό ὁποῖο ὁ Κ. κατόρθωσε νά τό ἐξευτελίσει, ὅπως νομίζουν ἐκεῖνοι πού τόν ἔσπρωξαν νά γίνει δῆθεν ὁ «ἀντί-Φουράκης».
Δ) Ἁψοῦ τά ὕποπτα ἄτομα πού ἀνακάλυψαν τόν Κ. ἤ «πρωταετό τοῦ Ὀλύμπου» καί οἱ παρασκηνιακοί καθοδηγητές τοῦ διαπίστωσαν ὅτι δέν πέτυχε ὅλους ἐκείνους τούς στόχους πού εἶχαν προδιαγράψει, πέρασαν καί σέ δεύτερο κύμα ἀνάλογων κινήσεων, κρίνοντας, ὅτι γελοιότητα τοῦ συγγραφίσκου ἔφερε τελικά τά ἀντίθετα ἀποτελέσματα ἀπό τά ἀναμενόμενα, (ἐνῶ φυσικά στό μεταξύ ἄθελα εἶχαν συμπαρασύρει καί ἄλλους συγγραφίσκους πού ἄδραξαν τήν εὐκαιρία γιά νά γίνουν γνωστοί εἰς βάρος τῶν «Ἔψιλον»). Ὁ προαναφερθεῖς «συντονιστής» καί «ἐστιάρχης» καί οἱ ἀνθέλληνες πράκτορες πού κρύβονται πίσω ἀπ' αὐτόν, ἀνέθεσε στό στενό συνεργάτη του, δεξί τοῦ χέρι καί «ἀρχιφύλακα» καί συνιδρυτή τῆς ὕποπτης «ἑστίας», τόν Κ. Κ., νά ἀναλάβει τώρα αὐτός τό ἔργο του Α. Κ., (ἁψοῦ βέβαια πρῶτα ἀνάγκασαν τόν Α. Κ. νά δηλώσει δημοσίως ὅτι ἀποσύρεται τῆς μελέτης καί τῆς συγγραφῆς ἄλλων βιβλίων). Δέν θά ἀναφερθῶ ἄλλο -πρός τό παρόν- μέ ποιόν τρόπο, μέ ποιά μέσα, μέ ποίους συνεργάτες καί γιά ποίους στόχους, ἐξανάγκασαν τόν Κ. Κ. νά γράψει βιβλίο περί τῶν Ἔψιλον, μέ τίτλο Ὁ Γρίφος τῶν Ἔψιλον, τό ὁποῖο θά ξεκινήσει νά διαφημίζεται πώς θά ἐκδοθεῖ ἀπό κάποιο περιοδικό «ἀναζήτησης». Δέν θά ἀναφερθῶ σέ περισσότερα, διότι ὅπως ἀναφέρω σέ ἐξώδική μου προειδοποίηση πρός αὐτόν τόν νέο συγγραφίσκο καί τούς ἐκδότες του -ἀλλά οὐσιαστικά πρός τούς ὑποκινητές τους- θά προβῶ σέ πολύ ἐκτεταμένες καί τολμηρότατες σχετικές ἀποκαλύψεις, ἐφ' ὅσον κυκλοφορήσουν αὐτό τό ὑποτιθέμενα ἀποκαλυπτικό βιβλίο τελικῆς παραπληροφόρησης. Φυσικά, ἔχω ἀπαγορεύσει στούς πάντες, πλήν δικῆς μου ἐπιλογῆς προσώπων, νά ἀναφέρονται στό ὄνομά μου, στά γραφόμενα καί στά λεγόμενά μου, καί στούς τίτλους τῆς πνευματικῆς ἰδιοκτησίας μου καί τῶν ἀνθρώπων πού συνεργάζονται μαζί μου...
Π. Γ. : Δηλαδή, δηλώνετε ξεκάθαρα, ἄν κατάλαβα σωστά, πώς ὑπάρχει μιά παραπλανητική συνωμοσία πού ἔχει ἀρχίσει ἐδῶ καί ἀρκετό καιρό, πού σκοπός τῆς εἶναι νά φαλκιδεύσει, νά ἀλλοιώσει καί νά συσκοτίσει τή ροή πληροφοριῶν περί τῶν Ἔψιλον; 
Ι. Φ. : Ἀναμφισβήτητα ἐπισήμανα καί ἐπισημαίνω ξανά, πώς ὑπάρχει αὐτή ἡ παραπλανητική συνωμοσία, εἶναι πέρα γιά πέρα ἀληθινή καί μέ ἀπίστευτες ἀληθινές προεκτάσεις, ἀλλά ὁ ἀληθινός ἀντικειμενικός τῆς στόχος δέν εἶναι νά ἀποκόψει τή ροή πληροφοριῶν περί τῶν Ἔψιλον, ἀλλά ἀντιθέτως νά ἐπιτύχει τήν ἐκροή πολύ περισσότερων σχετικῶν πληροφοριῶν. Αὐτές προσπαθοῦν πλέον νά τίς ἐκβιάσουν μέ δυό τρόπους καί γιά δυό λόγους:
Α) Νά ἀναγκαστοῦν διάφοροι ἄνθρωποι νά βγοῦν καί νά μιλήσουν μέ πρωτοβουλία τους καί μέ ἀνεπιθύμητα πολλά στοιχεῖα γιά νά περισώσουν τήν ὑπόληψη τῶν Ἔψιλον, ἐρεθισμένοι ἀπό τίς συσκοτιστικές γελοιότητες (ὅπως π.χ. παρασυρθήκαμε ἐμεῖς τώρα).
Β) Ἀλλά καί ἐλπίζοντας πώς κάποια ἤ κάποιες ἀπ' αὐτές τίς πληροφορίες θά δημιουργήσουν ἁλυσιδωτές ἀντιδράσεις πού θά δώσουν στίς ἀνθελληνικές δυνάμεις τή δυνατότητα τελικοῦ ἐντοπισμού τῶν Ἔψιλον... Πρέπει μέ κάθε τρόπο καί μέ κάθε θυσία νά ἀντισταθοῦμε ὅπως μποροῦμε στό νά μήν ἐπιτευχθοῦν Οἱ στόχοι αὐτοί (πού ἴσως ἐπιτευχθοῦν μέ τά μέσα καί τά ὀχήματα πού προανάγγελλα), κι αὐτό εἶναι πάρα πολύ σημαντικό, γι' αὐτό καί καλῶ ὅσους μας διαβάζουν νά κάνουν κι αὐτοί ὅτι περνά ἀπό τό χέρι τους... Ὅσον ἀφορᾶ ἐκείνους πού συντονίζουν αὐτή τή συνωμοσία, ἔχουν ἐντοπισθεῖ ἤδη ἀπό τούς κατάλληλους ἀνθρώπους πού γνωρίζουν πολλά γιά τούς Ἔψιλον καί τό ἔργο τους. Μεταξύ αὐτῶν τῶν συνωμοτῶν εἶναι καί ὁ Στάθης ἤ Μαυρίκιος ἤ Ἰσαχάρ πού ἀνέφερα, ὁ «συντονιστής» Σ. καί κάποιοι ἄλλοι πού θά ἀποκαλυφθοῦν σύντομα ἀπό πιό ἔγκυρα κείμενα καί πιό ἔγκυρα χείλη ἀπό τά δικά μου.
Π. Γ. : Παρ' ὅλα αὐτά, Οἱ πληροφορίες μου λένε ὅτι ἐτοιμάζετε ἕνα πολύ ἀποκαλυπτικό καινούργιο βιβλίο πού θά ταράξει πολύ τά νερά. Ἀληθεύει αὐτό; Καί ἄν ναί, σᾶς καλῶ νά ἀποκαλύψετε στούς ἀναγνῶστες μας τί γράψετε μέσα σ' αὐτό...
Ι. Φ. : Πρός τό παρόν τό μόνο πού μου ἐπιτρέπεται νά πῶ εἶναι: Ἄν καί εἰπώθηκε σέ κατευθυνόμενες συνεντεύξεις διαφόρων κακόβουλων, ὅτι γέρασα καί δέν πρόκειται νά ξαναγράψω, ἤ ὅτι δῆθεν οἱ Ἔψιλον δέν θά μοῦ ξαναδώσουν ἄλλα στοιχεῖα καί πληροφορίες γιά νά ξαναγράψω, ἀνακοινώνω ὅτι ἔχω ἤδη ἐτοιμάσει ἕνα πολυσέλιδο ἔργο, γιά τό ὁποῖο ὅμως δέν μπορῶ νά πῶ οὔτε πότε θά κυκλοφορήσει, οὔτε ἀπολύτως τίποτε σχετικό μέ τά περιεχόμενά του. Ἐπιπλέον, ἕνας ἀπό τούς λόγους πού δέν λέω τίποτε, εἶναι γιατί οἱ διάφοροι συγγραφίσκοι πού προανέφερα, περιμένουν στή γωνία τρίβοντας τά χέρια τους, γιά νά τά ἀντιγράψουν καί νά τά παρουσιάσουν ὡς δικά τους, ὅπως ἔχουν κάνει καί στό παρελθόν. Φυσικά, αὐτονόητο εἶναι, ὅτι στό βιβλίο αὐτό ἀποκαλύπτω πολλά, τελείως ἄγνωστα, καί μέ τήν ἔγκριση τῶν Ἔψιλον, στοιχεῖα γιά τή δράση τῆς Ὁμάδας Ἔψιλον, καί φυσικά τά πάντα περί τῆς ἐναντίον τῆς πολύμορφης καί πολυεπίπεδης συνωμοσίας, πού ὁ πρῶτος ἀντικειμενικός τῆς στόχος ἦταν καί θά εἶναι ἡ κηλίδωση καί ἡ τελειωτική καταστροφή ὄχι μόνο αὐτῶν καθ' αὐτῶν τῶν Ἔψιλον, ἀλλά τοῦ Ὁράματος πού ἔχει δομηθεῖ καί ἐκπέμπει ὕπαρξή τους καί ἀδιαμφισβήτητη πλέον παρουσία τούς στό γίγνεσθαι τοῦ Ἑλληνισμοῦ καί στήν Ἐλπίδα Ἀναγέννησής του. Στό βιβλίου μου αὐτό, ἀναφέρομαι ἐπίσης μέ ὅλες τίς λεπτομέρειες ἀκόμη καί στή λασπολογική ἐκστρατεία κατά τοῦ προσώπου μου, τοῦ ἔργου μου, τῶν φίλων μου καί τῶν συνεργατῶν μου. Φυσικά, μεταξύ ἄλλων, περιγράψω ἀκόμη καί τό πώς μία ἀπό τίς συνεντεύξεις πού ἔδωσα σέ σένα γιά νά δημοσιευθεῖ στό περιοδικό ὅπου τότε ἐργαζόσουν, πρίν αὐτή δημοσιευτεῖ διέρρευσε στό ἐξωτερικό, σύμφωνα ἀκόμη καί μέ δημοσιευμένες δηλώσεις ἐκείνου τοῦ περιοδικοῦ «τελείως ἀνεξήγητα καί ἐνῶ ἐλάχιστοι ἤξεραν γιά τήν ὕπαρξη τῆς συνέντευξης, αὐτή κυκλοφόρησε καί ἀξιολογήθηκε αὐστηρά ἐντός σχετικῶν ἀμερικανικῶν κύκλων...»
 
    Ἔχω νά δώσω ἕνα μήνυμα, πρός κάθε ἐνδιαφερόμενο: Πιστεύω ὅτι οἱ Ἔψιλον ὑπάρχουν, εἶναι ἐδῶ, κινοῦνται μέ τρόπους πού κανείς μας δέν μπορεῖ νά ἀνιχνεύσει, καί ὑλοποιοῦν σταθερά καί ἀνεμπόδιστα τό Ὅραμα Ἀναγέννησης τοῦ Παγκόσμιου Ἑλληνισμοῦ.

Αποκλειστική συνέντευξη
του Ι. Φουράκη στον Π. Γιαννουλάκη
 
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ - Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ - ΟΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ
Ο γνωστός συγγραφέας και ερευνητής Ιωάννης Φουράκης, μας είχε ήδη εντυπωσιάσει με την πολύκροτη προηγούμενη συνέντευξη του στο ΤΜ πρίν από καιρό. Από τότε προέκυψαν πολλά και σημαντικά θέματα τα οποία θα μπορούσε να σχολιάσει με τον ιδιαίτερο και εντυπωσιακό όντως τρόπο του. Κλωνισμός και... επικείμενη άφιξη των θεών, συζητήσεις για την Αποκάλυψη, πόλεμοι με μυστικά κίνητρα και τα τελευταία νέα από τους "Ε", είναι ήδη ενδιαφέροντα ζητήματα στα οποία η "οπτική γωνία Φουράκη" θα έβαζε κυριολεκτικά φωτιά!
    Τον ιδιόμορφο ερευνητή χαρακτηρίζει μια ιδιαίτερη ικανότητα συνειρμών και συνδέσεων, μεταξύ άσχετων φαινομενικά γεγονότων, που προβληματίζει τον "αμύητο" - όπως θα έλεγε ο ίδιος - αναγνώστη, αλλά και οι ασυνήθιστες προσεγγίσεις του στα θέματα που ερευνά και παρουσιάζει. Σ' όλα αυτά, τον βοηθούν αναμφισβήτητα οι εκπληκτικές διασυνδέσεις και γνωριμίες του, το ερευνητικό του έργο και η απίστευτη πληροφόρηση του, που πολλές φορές εντυπωσιάζει με τα στοιχεία που αποκαλύπτει.

Η επιστροφή των θεών και ο 666
Τ.Μ: Πλησιάζουμε στο τέλος της δεύτερης χιλιετηρίδας και οι φήμες περί έλευσης του Αντίχριστου οργιάζουν... Μεσσιανικά σενάρια, εξωγήινοι, προφητείες για παγκόσμιες αλλαγές, καταστροφολογίες και μελλοντολογίες επικρατούν στις συζητήσεις. Φτάσαμε στο σημείο, πριν από μερικούς μήνες - τρία χρόνια πρίν από το 2000 - να δούμε στις τηλεοράσεις μας την μαζική υστερία των λαών της Λατινικής Αμερικής να βαπτίζονται κατά χιλιάδες - εν' όψει της "έλευσης του αντίχριστου" - και να ζητούν την ευλογία του Πάπα, προκειμένου να εξαγνισθούν και να προλάβουν να μην σφραγισθούν από το "θηρίο". Τι θα μας πείτε για όλα αυτά; 
Ι.Φ: Δηλώνω καθαρά πως πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή, οι θεοί επιστρέφουν! Σε λίγο καταφθάνουν. Αυτό προσπαθούν να αντιμετωπίσουν οι "κύριοι αυτού του κόσμου". Προσπαθούν να αποτρέψουν την τελική έλευση των θεών. Και η εκστρατεία περί "αντίχριστου" είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι παραπληροφόρησης, θα είναι όμως ένας "αντίθετος του Χριστού, ή ένας "αντ' αυτού""; Έχω να σας πω πολλά πάνω σ' αυτό, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Η Ελληνική γλώσσα έχει 27 γράμματα και όχι 24, έχει εννέα τριάδες. Είναι λίγο-πολύ γνωστό ότι έχουν αποκοπεί τρία γράμματα από το αλφάβητο μας, για "άγνωστους" λόγους. Συγκεκριμένα, από τη δεύτερη τριάδα γραμμάτων λείπει το γράμμα 5 (7) ο Κεραυνός. Αυτό είναι το σύμβολο του Δία και είναι το αληθινά έκτο γράμμα της αλφαβήτου. Είναι η ουσία και η δύναμη του Διός. Δηλαδή έχουμε κατά σειρά στα γράμματα, αρχίζοντας από το Α: Χάος, Β; Γη (όχι ο πλανήτης μας, αλλά η Ύλη), Γ: Ουρανός, Δ: Κρόνος (ο Χωρόχρονος), Ε: Ρέα, και το έκτο γράμμα αντιπροσωπεύει το Δία.
Ο Δίας κατά την Ορφική θρησκεία -που εμείς την λέμε Δωδεκάθεο - είναι ο υπέρτατος θεός. Γί αυτό αφαιρέθηκε ο Κεραυνός. Είναι το σύμβολο του θεού, απαγορεύεται να προφέρεται το όνομα του θεού, ούτε αποσυμβολίζεται - όπως και οι Εβραίοι δεν προφέρουν το όνομα του Γιαχβέ (του "τετραγράμματου" ΥΗVΗ), είναι ταμπού, απαγορευμένο...
Αφού λοιπόν "κάποιοι" αφαίρεσαν το γράμμα (7) μετά χρησιμοποιούσαν το Δίγαμμα (F) στην έκτη θέση (το οποίο διασώθηκε σ' αυτή την θέση στο λατινικό αλφάβητο: ΑΒCDE-F-) Αν πάς στον Κεραμεικό, θα το δείς παντού αυτό το σύμβολο του Κεραυνού. Αλλά πρωτύτερα... έχουν πάει οι χριστιανοί και σε όλα τα αρχαία κεφαλογράμματα και γενικά όπου το έβλεπαν, χάραζαν επάνω του μία ή δύο γραμμές για να το ακυρώσουν! Το μετέτρεπαν έτσι στο γνωστό "Σ", Σίγμα κεφαλαίο. Η μεταγενέστερη χάραξη φαίνεται παντού ολοκάθαρα ειδικά στον Κεραμεικό. Και μάλιστα τους έχουν ξεφύγει και μερικά γράμματα και δεν τα έχουν χαράξει από πάνω - κι έτσι μπορεί να διαπιστώσει κανείς πώς ήταν στο αρχαίο κείμενο.
Το Σίγμα αυτό, δεν ανήκει στην Ελληνική γλώσσα, είναι πλαστό, έχει προστεθεί αυθαίρετα. Τελικά φέρεται ως το 18ο γράμμα. Πώς αναφέρεται λοιπόν ως 6 στην Αποκάλυψη, εκεί που "δίνεται ο "αριθμός του θηρίου"; Λένε ότι δηλώνει τον αριθμό έξι. Αφού έξι δεν υπάρχει, είναι ο Κεραυνός που τον έχουν αφαιρέσει. Έβαλαν το 18ο γράμμα στην θέση του έκτου (και όταν χρησιμοποιούμε γράμματα για αρίθμηση έχουν βάλει δίπλα και το 19ο, το Τ, δίπλα στο Σ). Όταν θέλουμε να αριθμήσουμε βάζουμε το "στ" στην έκτη θέση και όχι τον Κεραυνό. Δεν αναρωτηθήκατε γιατί το κάνουμε αυτό; Τί σημαίνει "στ"; Τί δουλειά έχουν το 18ο και το 19ο γράμμα της αλφαβήτου στην έκτη θέση;
Αυτό έγινε γιατί πήγαν μετά οι βυζαντινοί και είπαν; πώς θα μετράμε μ' αυτό το σίγμα, αφού δεν υπάρχει στην αλφάβητο... και έβαλαν το "τ" δίπλα του. Επιπλέον, έχετε προσέξει ότι οι βυζαντινοί δεν χρησιμοποιούν στο αλφάβητο και στα κείμενα το "Σ"; Χρησιμοποιούν το "C". Κι αυτή τους η ρύθμιση σχετίζεται επίσης με όλα αυτά.
Τώρα λοιπόν, έρχονται οι θεοί των Ελλήνων... Έρχονται να αποκαταστήσουν τον... θεό. Δεν υπάρχει αντίχριστος με την έννοια που του δίνουμε. Η Αποκάλυψη δεν αναφέρει καν τη λέξη αυτή. Μιλάει για το "θηρίο" και όχι για τον αντίχριστο. Ο όρος "αντίχριστος" όπως τον εννοούμε σήμερα, πρωτοχρησιμοποιήθηκε εις βάρος του Νέρωνα. Και η Αποκάλυψη μιλά για το θηρίο. Στα Ελληνικά. Και του δίνει τον αριθμό με τα ελληνικά γράμματα χ'ξ'ς'. Όμως το "ς", όπως είπαμε, δεν είναι το έκτο γράμμα. Δεν βγάζει έξι. Και δεν δίνει τον αριθμό 666. Το "χ" είναι 600, το "ξ" είναι 60, και το "ς" είναι 200 και όχι 6. Πού το βρήκανε το 666; αφού ο αριθμός χ'ξ'ς' είναι 860!
Και αυτό το γνωρίζουν και οι χριστιανοί. Για παράδειγμα, ο Μητροπολίτης Σιατίστης, Αντώνιος Κάμπος, γράφει στην μονογραφία του Η Πολιτεία εν τη Ιερά Αποκαλύψει Ιωάννου θεολόγου: . "...Τον 2ο μ.Χ. αιώνα, κατά τον οποίο ο "Ιωάννης ή ο μαθητής του ο Πρόχωρος" έγραψε την Αποκάλυψη, το γράμμα τούτο δεν υπήρχε, όπως και δεν υπάρχει έκτοτε το έκτο γράμμα του αλφαβήτου. Ως εκ τούτου δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιήθηκε ως ο αριθμός 6...
Ποιος άλλαξε τον αριθμό, πότε και γιατί; Η Αποκάλυψη έχει υποστεί πολλές αντιγραφές και αλλαγές... Όταν πλέον το πρωτότυπο της Αποκάλυψης άρχισε να αντιγράφεται, φαίνεται πως κάποτε, κάποιοι σκληροπυρηνικοί εκμεταλλεύτηκαν την ομοιότητα του Κεραυνού με το "ς", το 18ο γράμμα, και το αντικατέστησαν μ' αυτό. Κάποιοι άλλοι αργότερα επεσήμαναν την... αλχημεία που δεν ήταν τόσο πειστική... Αλλά ήταν πλέον πολύ αργά, γιατί το κείμενο είχε διαδοθεί παντού και η διόρθωση του ήταν πλέον αδύνατη! Τότε αποφάσισαν να μετατρέψουν τον Κεραυνό σε Σίγμα - αφού το αντίστροφο ήταν πλέον αδύνατον - κι έτσι αυτό πλέον να δηλώνει τον αριθμό έξι. Τους βόλεψε και η Αλεξανδρινή μεταρρύθμιση του αλφαβήτου, όπου εμφανίστηκαν τα μικρά γράμματα μαζί με τα κεφαλαία (πρόσθεσαν έτσι και το "σ" στην θέση του "ς", ένα γράμμα που επίσης είναι πλαστό και δεν υπήρχε στην αλφάβητο). Υπήρχε βέβαια το εμπόδιο των αρχαίων επιγραφών που χρησιμοποιούσαν τα μεγαλλογράμματα, γιατί οι αρχαίοι έγραφαν μόνο με κεφαλαία. Εκεί υπήρχε αποτυπωμένος ο Κεραυνός. Αποφάσισαν ότι το πιο εύκολο ήταν, όπου τον βλέπανε να τραβούν δύο γραμμές επινοώντας το "Σ". Πηγαίνετε να το δείτε π.χ. στο μουσείο του Κεραμεικού, να το διαπιστώσετε με τα μάτια σας. Όσο για τις "Επτά Εκκλησίες" που αναφέρονται στην Αποκάλυψη και που τις ελέγχει ο Άγγελος, είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι απέχουν ακριβώς 220 χιλιόμετρα η μια από την άλλη! Και όλες τους είναι πάνω σε "δίδυμους" αρχαίους ναούς. Για παράδειγμα, αυτή της Εφέσσου, είναι πάνω στον ναό του Δία και της Άρτεμης...
Όλο το θέμα αφορά την ιδιαιτερότητα του χώρου... Και μας λέει ο Ηρόδοτος, πως όταν οι Πέρσες ηττήθηκαν στην μάχη των Πλαταιών (το πρωί) - και προσπάθησε να διαφύγει ο Μαρδόνιος - οι Έλληνες της Εφέσσου είδαν (το μεσημέρι) το Κηρύκειο του Ερμή να αιωρείται πάνω από τον ναό της Αρτέμιδος! Μ' αυτόν τον τρόπο πήραν έγκαιρα το μήνυμα για την ήττα των Περσών και εξεγέρθηκαν. Αν δεν πιστέψουμε την ανωτέρω αναφορά, αναρωτιέται κανείς ποια ήταν τα τηλεπικοινωνιακά μέσα με τα οποία μεταδόθηκε η είδηση της περσικής ήττας μέσα σε τρεις ώρες, από την μια άκρη του Αιγαίου στην άλλη;
Φτάνουμε έτσι σε ένα άλλο κρίσιμο ερώτημα για τους "ειδικούς": Τί υπάρχει στα ακριβή σημεία των Επτά Εκκλησιών της Αποκάλυψης το οποίο καλείται να ενεργοποιηθεί; Και αυτό με την Έφεσσο δεν είναι παρά ένα μικρό δείγμα από αυτά που συνέβαιναν και συμβαίνουν εκεί. Το κείμενο μιλάει για τους "επτά ήλιους" της τάδε εκκλησίας, τους "επτά αστέρες" της τάδε εκκλησίας και άλλα τέτοια παράξενα.
Όλα αυτά όμως τα γνωρίζουν τα ιερατεία των Εβραίων, αλλά και οι... Σούφι!
Τ.Μ: Μιλάτε χια την άμεση "επιστροφή των θεών", όπως άλλωστε οι περισσότεροι ερευνητές - ο Νταίνικεν λχ. επίσης επισημαίνει παρόμοια πράγματα. Έχετε μιλήσει επίσης για την αλλαγή της γωνίας εκλειπτικής της Γης, που επιτρέπει στην ακτινοβολία του Σείριου να επιδρά εντονότερα στον πλανήτη. Είχατε ακόμη αναφερθεί στις διαφοροποιήσεις στον γεννετικό κώδικα των ανθρώπων, που οφείλονται σε αστρικές επιρροές και - κάτι για το οποίο επιβεβαιωθήκατε πανηγυρικά - έναν κομήτη που θα έρθει Σήμερα πώς τα συνδέετε όλα αυτά;
Ι.Φ: Ο Νταίνικεν είναι επίσης ενημερωμένος πολύ καλά για όλα αυτά που σας λέω και δεν είναι τυχαίο που το καινούργιο του βιβλίο θα αφορά την Ελληνική Μυθολογία και τον Ελληνικό χώρο. Ούτε είναι τυχαίο το περιβόητο ταξίδι του στην Κρήτη και ειδικά στον Τσούτσουρο. Εκεί κρύβονται μεγάλα μυστικά της φυλής...
Λοιπόν, για ερευνήστε να μάθετε για το ειδικό αεροπλάνο που έχει το Πανεπιστήμιο Θράκης, το οποίο το χρησιμοποιεί για να ερευνήσει την στρατόσφαιρα! Τί ερευνούν; Πρόκειται για ένα από τα πολλά σχετικά προγράμματα που εξελίσσονται αυτή την στιγμή - και το συγκεκριμένο του παν/μίου Θράκης γίνεται σε συνεργασία με γνωστό Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο. Το αεροπλάνο είναι πολύ προηγμένης τεχνολογίας και είναι ειδικά κατασκευασμένο στη Γερμανία, γι' αυτό τον σκοπό. Ψάξτε να βρείτε τί σχέση έχουν αυτά με το αστεροσκοπείο της Πύλου, που βρίσκεται 4.000 πόδια κάτω από την θάλασσα, που το στήνει το πανεπιστήμιο Κρήτης! Κι έχω να σας πω πολλά παρακάτω για το πανεπιστήμιο Κρήτης και τί ετοιμάζουν εκεί...
    Το ξέρετε ότι αυτό της Πύλου, είναι ακριβώς στον αντίποδα του αστεροσκοπείου της Χαβάης; Γιατί άραγε το αστεροσκοπείο στην Αθήνα, πρόσφατα ήταν στραμμένο συνεχώς στον πλανήτη Δία; Τί σήματα είναι αυτά που συλλαμβάνουν από το διάστημα οι προηγμένης γερμανικής τεχνολογίας κεραίες του; Για ποιό λόγο έγινε από αστροναύτες η επαναρρύθμιση του διαστημικού τηλεσκοπίου Χάμπλ που βρίσκεται σε τροχιά; Τί προσπαθούν να δούν που δεν το είχαν συμπεριλάβει στην ρύθμιση του τηλεσκοπίου και έκαναν αυτήν την επιχείρηση για να το στρέψουν πρός τα εκεί, λέγοντας την δικαιολογία ότι "οι φακοί του ήταν στραβοί" και πήγαν να τους διορθώσουν; Μήπως όλα αυτά και άλλα τόσα είναι ένα συνδυασμένο πρόγραμμα; Και πού στοχεύει;
    Μήπως - λέω μήπως - θέλουν να εντοπίσουν και να επιβραδύνουν την έλευση των θεών; Μήπως όλα αυτά σχετίζονται με την "αποστολή" ενός ουρανίου σώματος που πλησιάζει την Γη, που έρχεται για να αλλάξει τον γεννετικό κώδικα πολλών ειδικών ανθρώπων στον πλανήτη και να επιφέρει αλλαγές στον πολιτισμό; Γιατί η μεγάλη "αλλαγή που φέρνει είναι κυρίως "βιολογικής" φύσης. (Αυτά ο κ. Φουράκης τα είχε πει έξι μήνες πριν γίνει γνωστό το θέμα για τον κομήτη "ΗΒ" - βλ ΤΜ τ. 60!)
    Γνωρίζετε ότι ο Έλληνας καθηγητής Τσίπης (πρόεδρος του Τεχνολογικού Ινστιτούτου Ελλάδος και καθηγητής του Μ.Ι.Τ.), είχε τεθεί από τον πρόεδρο Μπούς επικεφαλής του προγράμματος "Πόλεμος των Άστρων"; Ώσπου άλλαξαν τα πράγματα στην κυβέρνηση των Η.Π.Α. Τα σχετικά κονδύλια κόπηκαν διακόπτοντας το πρόγραμμα, το οποίο τελικά χρησιμοποιήθηκε ως "δούρειος ίππος" για το στήσιμο των δορυφόρων, μέσω των οποίων θα υποστηριχθεί το νέο ενιαίο σύστημα τηλεπικοινωνίας για την ένωση των τεχνολογικών μέσων (τηλέφωνο, κομπιούτερ, τηλεόραση, κ.λπ.).
    Όσον αφορά την επιρροή του Σείριου, πρόσφατα κάποιοι φίλοι ανακάλυψαν σε ένα συνέδριο ένα σύγγραμμα του Αμερικανού Φυσικού Σ. Νίντλ, ο οποίος υποστηρίζει ακριβώς τα ίδια πράγματα. Το ζήτημα σχετίζεται με την αλλαγή των αστρονομικών/αστρολογικών δεδομένων. Αυτή την εποχή, μειώνεται η επιρροή των Πλειάδων και αυξάνεται η επιρροή του Σείριου. Και οι ακτινοβολίες αυτές εστιάζονται εδώ, δίχως να περνούν από την επιρροή της Σελήνης. Εστιάζονται απ' ευθείας στον ελληνικό χώρο και κυρίως στις Κυκλάδες. Εκεί παίζεται λοιπόν το παιχνίδι. Αυτό το ξέρουν τα ιερατεία και οι Αρχιραββίνοι, αλλά και οι επιστήμονες. Να θυμάστε τη Μήλο... Αυτό μόνο μπορώ να πω τώρα...
    Γράψατε για τον συνοδό του κομήτη και την αποστολή του. Μην ψάχνετε για εξωγήινους κλπ. Αυτή ήδη συνετελέσθη... Σύντομα στον ελλαδικό χώρο θα επέλθει μια αναγέννηση, μια επάνοδος αρχαίων καταστάσεων, θα συμβούν τόσες μεταλλαγές και ανακατατάξεις, ώστε στις επόμενες δεκαετίες, οι άνθρωποι δεν θα προλαβαίνουν να τις καταγράφουν...
    Η αφύπνιση των γεννετικών κωδικών των Ελλήνων ήταν το βασικό "έργο" του μυστηριώδους κομήτη που η ΝΑΣΑ θέλησε να αποκρύψει ακόμη και τις φωτογραφίες του.
Εδώ όμως πρέπει να τονίσω, ότι δεν είναι όλοι οι πολίτες του κράτους "Ελλάδα", Έλληνες, αλλά αυτοί που τους χαρακτηρίζει μια γεννετική ιδιαιτερότητα.
________________________________________
Πίσω από την παραπλανητική επιφάνεια, όποιος ξέρει μπορεί να Βρει πολλά σημάδια της αόρατης σχέσης Ελλήνων - Χριστιανών - Μουσουλμάνων και Σούφι... Ο Γιάννης Φουράκης εδώ αναφέρεται και σε έναν άλλο χώρο δραστηριοποίησης της περίφημης ομάδας "Ε", αυτόν της μέσης Ανατολής. Ο άλλος χώρος που παραδοσιακά κινούνται οι "Ε" είναι η νότιος Αμερική και ειδικότερα η Αργεντινή (μάλιστα υποστηρίζεται ότι μέρος από το αρχείο τους υπήρχε στα νησιά Φώλκλαντ...). Στην εικόνα μυστικιστική αραβική ταπισερί. Απεικονίζεται "θυρεός" της περιοχής Ιράκ - Συρίας, που χρησιμοποιείται από τους Γιεζίντι, τους "Έλληνες" Σούφι και τους Εμεβήδες δερβίσηδες.
Παριστάνει το Γκράαλ ανάμεσα "ανθούς" και σε δυο βαθέως συμβολισμού παγώνια, που στα φτερά τους φέρουν το ελληνικό γράμμα Ε!
Δεξιά ο Γιάννης Φουράκης. Ας θυμίσουμε πως οι γνώσεις του για την περιοχή του Αιγαίου και ειδικά την β' π.Χ. χιλιετία, θεωρούνται ακόμη και από τους πανεπιστημιακούς ειδικούς μοναδικές...
________________________________________
    Αυτήν την ιδιαιτερότητα την είχαν ανακαλύψει οι Δυτικοί - και δημιούργησαν το κρατίδιο Ελλάδα. Αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα εις βάρος του Ελληνισμού. Ο Ελληνισμός και ο Έλληνας δεν έχουν ανάγκη κράτους. Το κράτος είναι παγίδευση. Πήγανε να φτιάξουν το κρατίδιο της Πελοποννήσου με την επανάσταση του '21 και είχανε σκοπό να "μαντρώσουν" εκεί πέρα τους Έλληνες και να τους βάλουν να σκοτωθούν μεταξύ τους, όπως και έγινε, με τις συνεχείς επαναστάσεις των καπεταναίων. Αλλά το πράγμα ξέφυγε και το μεγαλείο της φυλής ξεπέρασε απρόβλεπτα αυτά τα όρια.
    Τώρα θέλουν να μας μαντρώσουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να μας γλιτώσουν υποτίθεται από τον... λύκο, αλλά κανείς δεν βλέπει ότι ο λύκος έχει φορέσει την προβιά του βοσκού. Κοιτάξτε την κατάσταση στη συμπεριφορά των πολιτών του κρατιδίου Ελλάς. Πρόκειται για μια ζωοποίηση. Αλλά, σ' αυτό που λέμε βόρειο ημισφαίριο ή δυτικό κόσμο, οι μόνοι απεσταλμένοι που έχουν ένα εξελιγμένο γεννετικό κώδικα είναι οι Έλληνες. Πολλοί υποστηρίζουν ότι έχουν άλλη, διαστημική πατρίδα...
    Αυτά, λοιπόν, τα ξέρουν οι Δυτικοί. Και σ' αυτούς ασκούν ακατανίκητη επιρροή τα υποχθόνια όντα, οι "Γκρίζοι", οι οποίοι εξέρχονται από τα έγκατα της Γης, στην έρημο Γκόμπι και σε πολλά άλλα σημεία του πλανήτη. Τέτοια όντα βρίσκονται φυλακισμένα στον πλανήτη μας - και δεν επιθυμούν την επάνοδο των θεών, την οποία προσπαθούν να αποτρέψουν πάση θυσία. Η ΝΑSΑ και ο αντίστοιχος ευρωπαϊκός διαστημικός οργανισμός, έχουν σαν στόχο τους να "αποκρούσουν" τους θεούς που έρχονται! Ψάξτε να βρείτε τί είναι το πρόγραμμα "Επιχείρηση Γέννεσις" και ποιοί είναι οι σκοποί του;

ΤΜ: Λέτε απίστευτα πράγματα, με μια σιγουριά και μια απλότητα που θα έβαζε τον μέσο άνθρωπο οε σκέψεις... Μπορείτε να γίνετε λίγο πιο σαφής;

Ι.Φ: Ίσως έχετε δίκιο, γιατί ο "μέσος άνθρωπος" δεν έχει τον τρόπο να ενημερωθεί γι' αυτά. Κανείς δεν θα χάσει τίποτε αν μελετήσει λίγο με καλή διάθεση τις συνδέσεις που υπάρχουν πίσω από τέτοια ζητήματα.
Λοιπόν, γιατί ο Ροκφέλλερ χρηματοδοτεί τα προγράμματα έρευνας περί εξωγήινων, όπως είχες γράψει κι εσύ στο ΤΜ; Ας ξέρουμε ότι ο Ροκφέλλερ, έχοντας υπό τον έλεγχο του το Federal Reserve Bank, την κεντρική τράπεζα των Η.Π.Α., η οποία είναι ιδιωτική - μιλάμε για ένα ιδιωτικό νομισματοκοπείο - χειρίζεται όλον αυτό τον πακτωλό των χρημάτων. Πρόκειται για εννιά οικογένειες που βρίσκονται πίσω από τον Ροκφέλλερ, ο οποίος φυσικά είναι Εβραίος. Χρηματοδοτεί λοιπόν έρευνες αποπροσανατολισμού, για τον ερχομό οντοτήτων από το διάστημα, για αντιπερισπασμό ώστε να προωθήσει την επικράτηση των υποχθονίων οντοτήτων.
    Όλα αυτά τα είχαν προβλέψει οι Χριστιανοί και είχαν μεριμνήσει γι' αυτά τα θέματα από πολύ παλιά. Και ειδικά η οργάνωση "OPUS DEI", μιά Καθολική οργάνωση η οποία είναι ανεξάρτητη από το Βατικανό και είναι πανίσχυρη στην Ισπανία και στην Πορτογαλία. Για να καταλάβετε, αυτοί είναι που είχαν χρηματοδοτήσει πρίν από δεκαπέντε περίπου χρόνια, την κινηματογραφική τριλογία με τον Γκρέκορυ Πέκ, την "Προφητεία", η οποία είναι γεμάτη από κώδικες πληροφορίες και είναι πολύ σημαντική γι' αυτούς που μπορούν να καταλάβουν...
Ο ελληνικός γεννετικός κώδικας
    Ας εξηγήσουμε όμως εκτενέστερα τα περί "Γκρίζων": θα μπορούσαν να υπάρχουν σήμερα "ανθρώπινα" όντα με υποχθόνια/εσωγήινη καταγωγή; Όντα που να προωθούν τα συμφέροντα αυτών των "Γκρίζων";
Ας θυμηθούμε την "ξαφνική" εμφάνιση του Ναχώρ και όλων των προγόνων του Αβραάμ, μέχρι τον Θάρα: "Ανεφύησαν" εις τα όρη της Μήδειας (κι όταν λέμε Μήδεια ή Καύκασο, εννοούμε την ίδια οροσειρά), όπου και εχάθησαν μετά!" Εκεί είναι το μεγάλο μυστικό, το οποίο δεν μας το λένε: Οι "χαμένες φυλές του Ισραήλ". Οι Εβραίοι ξεκινούν από την Χαλδαία και στην αρχή του ταξιδιού "ορκίζει ο Αβραάμ τον δούλο του Ελεάζαρ εις τον μηρό του" (θα εξηγήσω σε λίγο γιατί τον ορκίζει στον μηρό του) και του λέει "σε ορκίζω στον μηρό μου να μην επιτρέψεις στον Ισαάκ να παντρευτεί γυναίκα ανθρώπων". Του λέει να μην παντρευτεί γυναίκα ανθρώπων (βέβαια πέρασε σε κάποιες μεταφράσεις ως "γυναίκα χαναναίων"...)! Έπειτα οι Εβραίοι περάσανε στην Παλαιστίνη και ενοποιηθήκανε υπό τον Σαούλ σε ενιαίο βασίλειο με τους Ιουδαίους. Ιουδαίοι όμως είναι εκείνοι οι Εταιοκρήτες - οι Φιλισταίοι -που δεν είχαν δεχθεί το Δωδεκάθεο και είχαν την λατρεία των χθονίων θεών, της Γαίας.
    Προπολεμικά, όταν διαπραγματευόταν ο Χέρτζ και ο Βάισμαν την δημιουργία κράτους των Εβραίων, μια ομάδα Εβραίων είχε προτείνει την Μογγολία και μετά την Ουγκάντα - και όχι την Παλαιστίνη. Και αργότερα, οι Ναζί, είχαν πρόγραμμα να τους φτιάξουν ελεγχόμενο κράτος στη Μαδαγασκάρη.
    Σε όσους ερευνούν το θέμα, είναι γνωστό ότι σ' αυτές οι περιοχές υπάρχουν σημαντικά ανοίγματα προς τους υπόγειους κόσμους. Εδώ αρχίζει το παιχνίδι - που έχει σχέση με τους "Γκρίζους"...
    Υπάρχουν πολλά στοιχεία που είτε κρατούνται μυστικά, είτε τα ερμηνεύουν ως θρύλους... Αλλά το 1200 λχ, βρίσκουμε διάλογους σε γραπτά στην Κωνσταντινούπολη που λένε για ανθρωποειδή με ουρά - και στο Λεξικό των Χαζάρων αναφέρεται ότι οι Ιουδαίοι είχαν ακόμη μεγάλη ουρά, σαράντα πόντους!
    Σήμερα, γνωστός γιατρός στην οδό Σκουφά (το όνομα του είναι στη διάθεση του περιοδικού), μπορεί να σας διαβεβαιώσει ότι έχει κάνει πολλές εγχειρήσεις για αφαίρεση... ουράς σε αλλοδαπούς πάντα...
    Αν τώρα σκεφθούμε το ότι οι Εβραίοι αυτήν την στιγμή προβαίνουν σε έναν σαφέστατο φυλετικό διαχωρισμό μεταξύ Εβραίων, Ιουδαίων και Ισραηλιτών (που όντως είναι όλοι τους διαφορετικοί), μπορούμε να καταλήξουμε σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα...
    Εξάλλου, τέτοιες τεχνητές μεταλλάξεις έγιναν πολλές την αρχαιότητα και μάλιστα και στην Αθήνα. Οι άθλοι του Θησέα, είναι επτά στάδια βιολογικών μεταλλάξεων...
Τ.Μ: Με λίγα λόγια μιλάμε για τη "ρατσιστική" θέση ότι οι Έλληνες είναι ανώτεροι βιολογικά... Εξηγείστε μας λοιπόν τι είναι αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους ανθρώπους; Επίσης, τί είναι αυτή η ιστορία με τον όρκο προς τον μηρό...
Ι.Φ: Χιλιάδες στοιχεία υπάρχουν για όλα αυτά στην μυθολογία μας - που είναι κωδική - και σε πολλές από τις τραγωδίες και τα κείμενα των αρχαίων σοφών. Να πούμε με την ευκαιρία ότι τα αρχαία κείμενα που δήθεν βρέθηκαν πρόσφατα στην κοιλιά του ερπετού που έσπασε, είναι γνωστά από το '36! Δεν μπορούσαν όμως να τα αποκρύβουν άλλο... Ας επανέλθουμε όμως στις αρχαίες μεταλλάξεις με ένα παράδειγμα: Η Αθηνά και ο Ήφαιστος έρχονται στην Αθήνα από την Κηφισσίδα λίμνη, μετά τον κατακλυσμό. Ο Ήφαιστος θέλει να συνουσιαστεί με την Αθηνά. Και "εκσπερματώνει στον μηρό της", θυμάστε τον Αβραάμ που όρκισε τον Ελεάζαρ στον μηρό του να μην παντρευτεί ο Ισαάκ γυναίκα ανθρώπων; Τί σημασία έχει ο μηρός; Αν ανοίξετε μια ιατρική εγκυκλοπαίδεια, θα δείτε ότι στον μηρό εστιάζεται το "αρχέγονο κύτταρο" όλων των ανθρώπων. Το "ίχνος του πρωτόπλαστου". Η Αθηνά, λοιπόν, σκουπίζει το σπέρμα του Ηφαίστου από τον μηρό της με μια τούφα μαλλιά. Και δεν μας λένε τα κείμενα: "σκουπίζει το σπέρμα", αλλά "εναποθέτει το γόνος", δηλαδή κάνει διαχωρισμό. Έπειτα "τοποθετεί το γόνος είς κύστην" (σαν να λέμε σε σωλήνα) και "εναποθέτει την κύστην εις πάνδροσον" (σαν να λέμε δηλαδή στο ψυγείο), "ίνα ποιήσει αθάνατον τον Εριχθόνιο κρυφά των άλλων θεών". Εδώ μιλάμε για τεχνητή γονιμοποίηση!
    Το ζήτημα είναι τεράστιο και δεν μπορεί να αναλυθεί έτσι εύκολα. Η ουσία είναι ότι ο Έλληνας είναι διαφορετικός από τον κοινό άνθρωπο. Ας τολμήσουν οι βιολόγοι του πανεπιστημίου Κρήτης, να κάνουν αυτήν την έρευνα για την διαφοροποίηση του Έλληνα και θα βρουν απίστευτα πράγματα.
    Έχουμε κάποια κωδικά αναγνωριστικά σημάδια πάνω στο σώμα, από τα οποία μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιός έχει το "σπέρμα" του Έλληνα... Ας δούμε ένα μικρό παράδειγμα. Όποιο εγχειρίδιο ανατομίας και να ανοίξουμε, θα δούμε ότι ο κόκκυγας του ανθρώπου αποτελείται από 4 ή 5 σπονδύλους. Ο τέταρτος ή ο πέμπτος είναι δισχιδής και οξύς ή μονοσχιδής και οξύς. Δηλώνω ότι ο κόκκυγας του αληθινού Έλληνα αποτελείται από 5 σπονδύλους, αλλά ο πέμπτος είναι λείος και στρογγυλός, ποτέ οξύς και μονοσχιδής ή δισχιδής.
    Μεταξύ άλλων, ένα τέτοιο σημάδι είναι και ο λοβός του αυτιού. Οι επιστήμονες μας λένε ότι το αυτί είναι μια μικρογραφία του εμβρύου. Όμως, το αυτί είναι ένα από τα βασικά κέντρα του γεννετικού κώδικα. Από την αρχαιότητα! σε όλες τις παραδόσεις, ο μεγάλος λοβός στο αυτί είναι σημάδι ιδιαιτερότητας και σοφίας, όλοι δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στο αυτί. Οι αναπαραστάσεις του Βούδα μας δείχνουν μεγάλους λοβούς το ίδιο και όλων των κινέζων σοφών, πολλοί Αφρικανοί και Ινδιάνοι προσπαθούν να επιμηκύνουν με τεχνητό τρόπο τ' αυτιά τους κρεμώντας βάριά αντικείμένα, ο Κουμπλάι Χάν δέχεται να μιλήσει στον Μάρκο Πόλο όταν επισημαίνει ότι έχει "καλό λοβό στο αυτί", ο Ιούλιος Καίσαρας όταν ήθελε να δείξει την εύνοια του σε κάποιον του τραβούσε το αυτί, το ίδιο και ο Χίτλερ. Και αυτά δεν είναι παρά ελάχιστα παραδείγματα για την μεγάλη σημασία που δινόταν πάντα στον λοβό του αυτιού. Οι μεγάλοι λοβοί των αυτιών λοιπόν, είναι κι αυτό ένα από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του Έλληνα. Έχουν ήδη γίνει μελέτες με το DNA των αρχαίων Ελλήνων με δείγματα από ίχνη αίματος και οστών σε τάφους, με εκπληκτικά όντως αποτελέσματα... Όλα αυτά μας διαφοροποιούν από τους άλλους ανθρώπους και βέβαια από αυτούς που κατευθύνονται από τους "υπογήινους".
Τ.Μ: Σε πολλές παραδόσεις διασώζονται πράγματι πολλά στοιχεία περί τέτοιων όντων. Αλλά, αν όπως λέτε ισχύει αυτή η ιστορία με τους υπογήινους που δεν είναι "άνθρωποι", δεν θα έπρεπε να υπάρχουν μαρτυρίες και καταγραφές από την αρχαιότητα για ανθρωποειδή; Και τι σχέση έχουν οι αρχαίες βιολογικές μεταλλάξεις, με τα γνωστά πειράματα κλωνισμού; Έχουμε και σ' αυτά επεμβάσεις στον γεννετικό κώδικα....
Ι.Φ: Είναι τόσα πολλά αυτά που δεν γνωρίζει ο κόσμος. Τα πάντα συνδέονται. Πρώτα πρώτα, ξέρετε ότι ο μεγιστάνας των κομπιούτερς, η κεφαλή της Microsoft και ο σημερινός πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ο Μπίλ Γκέητς, είναι αυτός που παραδόξως χρηματοδοτεί τις έρευνες για το "σπάσιμο" της Έλικας του DNA, αλλά και τις έρευνες για τον Κλωνισμό; Αλλά θυμάστε που λέγαμε για τους δορυφόρους του "Πολέμου των Άστρων" (που προσπαθούν να εντοπίσουν στοιχεία για την έλευση των θεών) και για το τηλεπικοινωνιακό σύστημα της εννιαίας τεχνολογίας που ετοιμάζεται; Ποιος νομίζεται τώρα ότι το χρηματοδοτεί κι αυτό; Ο Μπίλ Γκέητς! Και όλοι αυτοί θέλουν τα μοναδικά ρουμπίνια της Μακεδονίας για τα νέα μικροτσίπ των κομπιούτερ.
    Με ρωτάτε αν υπάρχουν μαρτυρίες για παράξενα ανθρωποειδή και αναφορές για τους υποχθόνιους σε αρχαία κείμενα. Υπάρχουν άπειρες! Ο Σκύλαξ, ο μεγαλύτερος γεωγράφος του 4ου π.Χ. αιώνα, περιόδευσε στην Ινδία κατ' εντολή του βασιλιά των Περσών Δαρείου, για να καταγράψει τα έθνη και τις φυλές της (για ποιόν λόγο άραγε;). Αναφέρει την ύπαρξη στην Ινδία φανταστικών όντων: Σκιαποδών, Ωτολικνών, Μονοφθάλμων, Μακρυκεφάλων και Πυγμαίων.

    Ακόμη και Σκυλοκέφαλων. Αναφέρει: "...Υπήρχαν στα βουνά του Ινδού ποταμού και της Κεντρικής Ινδίας, όπου ζούσαν σε σπηλιές και υπόγειες στοές... Και όλοι τους, άντρες και γυναίκες, είχαν μεγάλη ουρά!...." Αυτά τα όντα έχουν ονομαστεί Τρογκαλίτες. Υπάρχουν παράξενες "φυλές όντων, που από πολλούς ονομάζονται Γκορό (κατά άλλους Λλοϊγκόρ, Γκρίζοι ή Δέρος) οι οποίοι κατοικούν στο υπόγειο βασίλειο, που το μεγαλύτερο κέντρο του βρίσκεται στην στέπα της ερήμου Γκόμπι στην Μογγολία, κάτω από τα Ιμαλάια, καθώς και σε άλλα σημεία.
    Την ύπαρξη των "Γκρίζων" την δέχονται πολλοί ανθρωπολόγοι και βιολόγοι, καθώς και άλλοι επιστήμονες και αξιόλογοι ερευνητές και συγγραφείς και βέβαια πολλοί χριστιανοί μυστικιστές.
Τέτοιες μαρτυρίες έχουμε ακόμη και στον Φιλόστρατο, ο οποίος κάνει λόγο ακόμη και για παράξενους πυγμαίους με μαύρους βολβούς οφθαλμών, που κατοικούν σε υπόγεια μέρη. Επίσης, για Σκιαπόδες και Μακρυκεφάλους, όπως ακριβώς και ο Σκύλακας στο Περί Ινδών.
    Ο γνωστός μεγάλος γεωγράφος και φυσικός, ο Στράβων, αναφέρει παρόμοια πράγματα επίσης... Ο Μεγασθένης αναφέρει τρισπίθαμους χλωμούς ανθρώπους, με μεγάλο κεφάλι και χωρίς μύτη, οι οποίοι αντί για ρουθούνια είχαν δύο τρύπες πάνω από το στόμα για να αναπνέουν.
    Προσέξτε, αυτή είναι η εικόνα που δίνουν όλοι για τους υποτιθέμενους εξωγήινους, ενώ στην πραγματικότητα είναι υπογήινοι. Το ανθρωποειδές του Ρόσγουελ που μας έδειξαν στην τηλεόραση είναι αληθινό, όμως δεν είναι εξωγήινος, αλλά ανήκει σε μία από τις φυλές των υπογήινων. Το ανθρωποειδές του Ρόσγουελ μας το περιγράφουν σαφέστατα τα αρχαία κείμενα! Μην ξεχνάτε ότι μάς το έδειξαν στην τηλεόραση κατά την διάρκεια του πολέμου της Βοσνίας. Και αργότερα, ξέρετε σε ποιό μέρος έγινε η συνδιάσκεψη για την ειρήνη της Βοσνίας; Στην ίδια βάση, στο Ρόσγουελ! Εκεί τους μάζεψαν όλους για να "συζητήσουν". Εκεί, στο Ντόλτσε, υπάρχει μεγάλο άνοιγμα απ' όπου ανεβοκατεβαίνουν αυτοί με τα σκάφη τους. Μπορεί κανείς να ανακαλύψει φοβερά πράγματα, αν ερευνήσει σε ποιόν γεωγραφικό παράλληλο και σε ποιόν μεσημβρινό βρίσκεται το Ρόσγουελ...
    Οι ίδιοι θέλουν να παρέμβουν στην βιολογική μας αλυσίδα και να μας μεταμορφώσουν βιολογικά για να επικρατήσουν στον πλανήτη και να εδραιώσουν μία υπερκυβέρνηση, ολοκληρώνοντας τα σχέδια τους εναντίον των εξωγήινων. Ίσως εμφανιστούν και ως εξωγήινοι για να το πετύχουν αυτό.
    Αν θέλετε κι άλλα παράξενα από τα αρχαία κείμενα - είναι αληθινά άπειρα -ο Μεγασθένης επίσης αναφέρει ότι προσκόμισαν μπροστά του ήμερους ανθρώπους χωρίς στόμα, "ασωμάτους", οι οποίοι ζούσαν στις σπηλιές και σε στοές και τρεφόντουσαν από τους ατμούς των ψητών και με τα αρώματα των λουλουδιών! Αντί για στόμα είχαν μόνο δυο τρύπες για να αναπνέουν. Υπέφεραν από τις δυσοσμίες και για τον λόγο αυτόν επιβίωναν δύσκολα στα στρατόπεδα...
Τ.Μ: Αναφερθήκατε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Ακούμε για πολλές καινοτομίες, τεχνολογίες, μεγάλες ανακαλύψεις και αξιόλογα ερευνητικά προγράμματα εκεί...
Ι.Φ: Δεν είναι καθόλου τυχαίο που το πανεπιστήμιο Κρήτης - το βιολογικό του τμήμα - είναι από τα σημαντικότερα του κόσμου. Το ίδρυμα έχει στην κατοχή του τον τελειότερο Επιταχυντή Μορίων, για να παρέμβει στο DNA! Μιλάμε δηλαδή για τον κλωνισμό. Δεν είναι παράξενο για την Ελλάδα;
    Η επιχείρηση αυτή είχε ξεκινήσει από την Ιταλία, στα μέσα της περασμένης δεκαετίας. Οι Ιταλοί ξεσηκώθηκαν, έγινε πολύ μεγάλη φασαρία από τις εφημερίδες και τα περιοδικά εναντίον αυτών των πειραμάτων. Μέχρι που αναγκάστηκε ο πρόεδρος Περτίνι να πάει στο Μιλάνο ο ίδιος και να διαλύσει τα εργαστήρια με τα χέρια του! Κάνανε παρέμβαση στο DNA, προσπαθώντας να απομονώσουνε το "θυμικό κύτταρο" σε συνδυασμό με τον θύμο αδένα. Τί γίνεται με τον θύμο αδένα; Αυτός είναι υπεύθυνος για το συγκινησιακό του ανθρώπου, για τις αντιδράσεις του, για την αντίσταση του απέναντι στα πράγματα. Επεμβαίνοντας στον θύμο, μπορείς να κάνεις τους ανθρώπους υπάκουα σκυλάκια. Διαβάστε το βιβλίο του ιατρού Χαριτάκη "Η Σιωπή των Γιατρών", για να δείτε τί πειράματα έχουν γίνει σχετικά με τον θύμο αδένα.
Όσον αφορά τον Κλωνισμό, τέτοια πολύ σημαντικά πειράματα είχαν γίνει από τους Ναζί, όπως ξέρουμε, από τον περιβόητο Δρ. Γιόζεφ Μένγκελε. Αυτός είχε πετύχει απίστευτα πράγματα. Είναι ο πιο καταζητούμενος άνθρωπος στον κόσμο, οι φήμες λένε ότι δραπέτευσε κάπου στην Βραζιλία και ίσως να ζεί ακόμη. Οι πράκτορες των Εβραίων, οι γνωστοί "κυνηγοί εγκληματιών πολέμου", τον ψάχνουν σε όλον τον κόσμο εδώ και πολλές δεκαετίες.
    Κάτι πολύ ενδιαφέρον πάνω στο ζήτημα, που περιέχει πολλά κώδικα πράγματα, είναι το περιβόητο βιβλίο του Ίρα Λεβίν "Τα Παιδιά από την Βραζιλία", το οποίο έχει μεταφερθεί και στον κινηματογράφο, πάλι με τον Γκρέκορυ Πεκ. Ο Μένγκελε παραμένει εξαφανισμένος, ενώ κανείς δεν ξέρει ποιος έχει στα χέρια του τα αποτελέσματα των φοβερών πειραμάτων του.
    Η πρώην πρύτανης της Παντείου, η καθηγήτρια Γιώτα Μαραγκοπούλου, είχε καταγγείλει πως στην Ιταλία είχαν σκοπό να φτιάξουν τον νέο "βιομηχανικό εργάτη". Τον εργάτη ο οποίος δεν θα έχει αντιστάσεις: ένα ζωντανό βιολογικό ρομπότ. Λέγεται ότι το πρόγραμμα το είχε χρηματοδοτήσει η FΙΑΤ, αλλά ήταν σχέδιο της ΕΟΚ. Τώρα λοιπόν, αυτό το πρόγραμμα - αφ' ότου ματαιώθηκε στην Ιταλία - το μετέφεραν στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.
    Αυτό βέβαια δεν σημαίνει καθόλου ότι οι κορυφαίοι όντως Έλληνες καθηγητές που εργάζονται εκεί πέρα, ξέρουν τί ακριβώς είναι αυτό που κάνουν. Είναι σίγουρο ότι θα αντιδρούσαν, αλλά επειδή το πρόγραμμα έχει σπάσει σε τομείς ειδικοτήτων, άλλες έρευνες γίνονται αλλού και μόνον όταν συνεργάζονται μαζί όλοι οι τομείς, διαφαίνεται το αποτέλεσμα... Έτσι δεν μπορούμε να τους καταλογίσουμε τίποτε.
    Το επίπεδο των Ελλήνων επιστημόνων του πανεπιστημίου Κρήτης φαίνεται από το ότι ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας - ο καθηγητής Καφάτος - είναι τώρα, καθηγητής στο Ινστιτούτο Βιοφυσικής-Χημείας "Μαξ Πλάνκ" του πανεπιστημίου Γκέντιγκεν της Γερμανίας. Και συνεργάζεται με τον Εβραιογερμανό καθηγητή Μιχαέλ Κεσέλ. θέλουν να εξελίξουν την ανακάλυψη του Χοκς, δηλαδή των εντοπισθέντων γονιδίων στο γεννετικό υλικό του ανθρώπου, που παίζουν καθοριστικό ρόλο στον μοριακό σχεδιασμό του οργανισμού. Πρόκειται για 38 συνολικά γονίδια που είναι σε 4 χρωμοσώματα.
    Επειδή το πανεπιστήμιο Κρήτης επεξεργάζεται ακριβώς αυτό το πρώην σχέδιο της Ιταλίας, γι' αυτό του έδωσαν -και ειδικά στο βιολογικό τμήμα - τεράστια ποσά από την ΕΟΚ και από άλλες περίεργες πηγές που δεν ξέρουμε. Φυσικά πήραμε κάποια ανταλλάγματα. Αυτή τη στιγμή γίνονται έργα υποδομής πολλών δισεκατομμυρίων δραχμών. Οι τεχνικές εταιρίες τρίβουν τα χέρια τους...
    Αυτό που κάνουν έχει πολλούς παράλληλους στόχους. Οι γερμανοί θέλουν οργανικά ρομπότ, βιομηχανικούς εργάτες για λογαριασμό της ΕΟΚ. Παράλληλα όμως υπάρχει και ο μυστικός στόχος - που κρατιέται άγνωστος στους Έλληνες ερευνητές - να βρούνε και να παρέμβουν στον γεννετικό κώδικα του Έλληνα. Συγκεκριμένα αυτόν. Αυτόν θέλουν να καταστρέψουν για να έχουν την δυνατότητα να επικρατήσουν οι Γκρίζοι.
    Λοιπόν, τώρα κοιτάξτε ένα δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας (2-7-'94): "...Μιά πρωτοποριακή έρευνα που πραγματοποιείται στο πανεπιστήμιο Κρήτης, δημιουργεί βάσιμες ελπίδες ότι σε ένα χρόνο το οξύ πρόβλημα της αποβολής του εμβρύου θα έχει αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Η έρευνα άρχισε το '88 σε πειραματόζωα και ήδη το πρώτο στάδιο ολοκληρώθηκε. Ήδη έχουν εξεταστεί 20 περιπτώσεις γυναικών και μέσα σ' ένα χρόνο θα ολοκληρωθεί ο κύκλος και πιστεύεται ότι θα παρουσιαστούν απίστευτα αποτελέσματα..."
    Ακούσατε πρίν από μερικούς μήνες, για τη γυναίκα 62 χρονών που γέννησε με τεχνητή γονιμοποίηση στην Θράκη; Αυτό έγινε στο πανεπιστήμιο της Θράκης. Ας ερευνηθεί τί σχέση έχει ο γυναικολόγος αυτής της γυναίκας, με το βιολογικό τμήμα του πανεπιστημίου Κρήτης... Μπορεί κανείς να καταλήξει σε πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα.
    Μιλάμε για τρομερή γεννετική επέμβαση που με μια αλυσιδωτή αντίδραση διαταράσσει την βιολογική ισορροπία. Και να μην ξεχνάμε εκείνη την νεκρή κοπέλλα στην Γερμανία, που είχε έμβρυο μέσα της όταν πέθανε που το διατήρησαν με πειράματα και το γέννησε νεκρή, αλλά τελικά μας το απέκρυψαν!
    Τί είναι αυτά που κάνουν στο γερμανικό πανεπιστήμιο Γκέντιγκεν όπου θέλουν να αναπτύξουν τις εργασίες του Χοκς; Αυτός ανακάλυψε γονίδια στο γεννετικό υλικό ανθρώπων και ζώων τα οποία θεωρούνται υπεύθυνα για την μορφοποίηση των ειδικών χαρακτηριστικών του εμβρύου (μια ανακάλυψη που χαρακτηρίζεται ως η σημαντικότερη στον χώρο της εξελικτικής μοριακής βιολογίας). Το φοβερό είναι ότι Ελβετοί ερευνητές εντόπισαν αυτά τα γονίδια και στο γεννετικό υλικό άλλων ζωικών μορφών, διαφορετικής και μή-συγγενούς μεταξύ τους κατηγορίας.
Στον άνθρωπο, τα γονίδια αυτά εμφανίζονται λίγο μετά από την είσοδο του γονιμοποιημένου ωαρίου στην μήτρα.
    Αυτά καθορίζουν την μορφή του καθενός μας!
Μπορούν λοιπόν να φτιάξουν ανθρώπους όμοιους -και αυτές ακριβώς ήταν οι εργασίες του Μένγκελε. θα επιλέγουν το γονίδιο που θέλουν και θα φτιάχνουν μια ομάδα σούπερ-στρατιώτες, υπάκουους εργάτες, γυναίκες σεξουαλικά αντικείμενα, κ.λ.π. Καταλαβαίνετε τί σημαίνει αυτό και τί τρομερές προεκτάσεις έχει; Το πανεπιστήμιο Κρήτης σήμερα κάνει χαρτογράφηση των γονιδίων. Έχουν εντοπίσει το γονίδιο της προσωπικότητας.
    Πρόσφατα έγινε στο πανεπιστήμιο Κρήτης ένα διεθνές συνέδριο για την χαρτογράφηση του χρωμοσώματος-10. Φτιάχνουν τον χάρτη των γονιδίων και το πρόγραμμα θεωρείται από τους ειδικούς ως ισάξια σημαντικό με το νέο πρόγραμμα του Διαστήματος! Και είναι η πρώτη φορά που γίνεται μια τέτοια επιστημονική συνάντηση εκτός των ορίων των ανεπτυγμένων δυτικών χωρών. Όλα δικαιολογούνται λέγοντας ότι θέλουν να αντιμετωπίσουν τις γεννετικές ασθένειες... Γίνονται πειράματα και επί ενός γονιδίου με την κωδική ονομασία "D4DP", το οποίο καθορίζει στην προσωπικότητα την ικανότητα για αναζήτηση καινοτομιών. Αυτό ρυθμίζει την Ντοπαμίνη, μια ουσία-αγγελιαφόρο (που της έχει δοθεί το κωδικό όνομα "Ερμής Τρισμέγιστος"!) μεταξύ των νευρικών κυττάρων του εγκεφάλου, η οποία δίνει τα μηνύματα απόλαυσης και συγκίνησης, αλλά χαρακτηρίζει και το ριψοκίνδυνο της προσωπικότητας. Προσδιορίζοντας όμως τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και μέσα από ένα φακέλωμα, οι εργοδότες ή οι ασφαλιστικές εταιρίες θα μπορούν να αρνούνται εργασία ή ασφάλιση π.χ. σε άτομα αναξιόπιστα ή ριψοκίνδυνα. Οι γονείς θα μπορούν να ζητούν προγεννητικό έλεγχο για γονίδια ανεπιθύμητης προσωπικότητας στα υπό κύηση τέκνα τους και να τα απορρίπτουν.
    Στον Τομέα Δομικής Βιολογίας του πανεπιστημίου Κρήτης και του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας, έχουν εντοπίσει έναν τύπο περιοριστικών ενζύμων μοναδικών στον κόσμο, τα οποία θα ανιχνεύουν και θα αποκρυπτογραφούν ιδιότητες του DNΑ. θα κάνουν πλήρη ανάλυση του ανθρώπινου γονιδιώματος. Ξέρετε τί σημαίνει αυτό για τα σχέδια που ετοιμάζει η ΕΟΚ; Δεν υπάρχει πιο πολύτιμη επιστημονική πληροφορία απ' αυτήν. Στο Ινστιτούτο Βιοτεχνολογίας του πανεπιστημίου Κρήτης, πειραματίζονται με τη "Μύγα της Μεσογείου", μια φρουτόμυγα που προσβάλλει τις καλλιέργειες. Βρήκαν ένα τρόπο για να επέμβουν στο γεννετικό υλικό του εντόμου, θέλουν να το αλλοιώσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να σταματήσει η αναπαραγωγή του είδους. Αυτό το κάνουν με το να δώσουν κάποια χαρακτηριστικά στα θηλυκά, που να τα καθιστούν ανίκανα για ζωή μόλις γεννηθούν, όπως π.χ. να μην μπορούν να πετάξουν. Αλλά αφού μπορούν να παρέμβουν στο γεννετικό υλικό μιας μύγας, μπορούν να το κάνουν και στους ανθρώπους, γιατί ο "κωδικός", το γεννετικό υλικό, το DΝΑ, είναι κοινό. Καταλαβαίνετε; Κάνετε τις απαραίτητες συνδέσεις; Όλα αυτά είναι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας πληροφοριών...

ΤΜ Ζητήσαμε από τον κύριο Φουράκη να μας σχολιάσει και τις νέες εξελίξεις περί των πειραμάτων κλωνισμού που βγήκαν πρόσφατα στην δημοσιότητα και προκάλεσαν αναταραχή σε πολλούς κύκλους, γεγονός το οποίο είχε αναγγείλει σχεδόν..."προφητικά"!

Ι.Φ.: Τα πειράματα κλωνισμού που κάνουν με τα πρόβατα στην Σκωτία, δεν είναι παρά ένα παράρτημα του προγράμματος, το οποίο το βοηθά η τοπική νομοθεσία. Το σπάζουν σε διάφορα μέρη και ινστιτούτα για να μην είναι δυνατόν να διαρρεύσουν συγκεντρωμένες οι πληροφορίες για το συνολικό πρόγραμμα και να μην αντιδρούν οι ενσυνείδητοι επιστήμονες. Η βασική επιστημονική δουλειά, όμως, ή έρευνα, γίνεται στο πανεπιστήμιο Κρήτης σε συνεργασία με το ινστιτούτο Γκέντιγκεν. Τα διάφορα πειράματα γίνονται σε Σκωτία, Αγγλία, Βέλγιο, Γερμανία - αλλά και αλλού σε μυστικά εργαστήρια.
    Αυτή η ιστορία με τους κλώνους των προβάτων δεν είναι καθόλου καινούργια. Είχε ξεκινήσει πριν από πολλά χρόνια στην Αμερική, με κύριο χρηματοδότη γνωστή φίρμα "φαστ-φούντς", για να παραχθούν ζώα με τις προδιαγραφές που επιθυμούσαν και να γλιτώσουν έτσι πολλά χρήματα από τα έξοδα τους. Φανταστείτε τετράπαχα πρόβατα, αγελάδες δίχως πόδια, παραγωγή μοσχαριών δίχως ζευγαρώματα και άλλα παρόμοια, ι Μάλιστα, ίσως η νόσος των τρελών αγελάδων να συνδέεται με όλα αυτά, αφού τώρα την εντόπισαν και στον εγκέφαλο σολομών - ένα ψάρι με το οποίο επίσης γίνονται πειράματα για την αναπαραγωγή του στις ιχθυοκαλλιέργειες...
    Αυτήν την στιγμή, όμως, έχουν παράγει και ανθρώπινους κλώνους και έχουν αρχίσει να το ανακοινώνουν έμμεσα. Σημειώστε την πρόσφατη περίπτωση στο Βέλγιο, όπου μια γυναίκα υπέστη τεχνητή γονιμοποίηση, αλλά επενέβησαν πάνω στο ωάριο και έβγαλαν δίδυμα. Αυτή η επέμβαση στο ωάριο είναι κι αυτή κανονικός κλωνισμός - κι έτσι τώρα ανακοινώνουν πως έχουν στα χέρια τους παιδί-κλώνο στο Βέλγιο.
    Με τις νέες τεχνικές του κλωνισμού, μπορούν να εξασφαλίσουν τεράστια ποσά χρηματοδότησης, αφού αναλογιστείτε μονάχα τί αλλαγές μπορεί να φέρει στην μεταμόσχευση των οργάνων, θα φτιάξουν ανθρωπάρια, τα οποία θα "καλλιεργούν" για να τους παίρνουν μετά τα όργανα τους για μεταμοσχεύσεις. Ο κάθε πλούσιος θα μπορεί να παραγγείλει τον κλώνο του, για να του αφαιρέσει αργότερα κάποια βασικά όργανον που θα είναι ολόιδια με τα δικά του, χωρίς πρόβλημα - και να τα μεταμοσχεύσει στο σώμα του, κερδίζοντας μεγάλη παράταση χρόνου ζωής! Οι νεκροί θα μπορούν να "αναστηθούν" από τους αγαπημένους τους, παίρνοντας έναν κλώνο από το νεκρό σώμα. Θα μπορούν να "ζωντανέψουν" το πανομοιότυπο ενός Φαραώ, από την μούμια του και να το μελετήσουν, βγάζοντας τρομερά συμπεράσματα για τις γεννετικές επεμβάσεις πάνω στο ανθρώπινο είδος, που έγιναν κατά την αρχαιότητα. Καταλαβαίνετε τί σημαίνουν όλα αυτά και τί τρομερές προεκτάσεις έχουν;

    Επιμένω, όσο κι αν ακούγεται τρελό, ο κλωνισμός και η παρέμβαση στον γεννετικό κώδικα έχουν στόχο να εξαφανίσουν σταδιακά το ανθρώπινο γένος όπως το ξέρουμε και μάλιστα εκείνους τους ανθρώπους που έχουν τις "ανθρώπινες" ικανότητες.

ΤΜ: Λένε ότι υπάρχουν, σύμφωνα με αυτά που λέτε, κάποια ειδικά γεωγραφικά σημεία στα οποία παίζεται αυτό το παιχνίδι κυριαρχίας. Εξάλλου, αν "παίζει" στ' αλήθεια μια τέτοια συνομωσία - και είναι με κάποιον τρόπο γνωστή -θα πρέπει να υπάρχουν και αυτοί που προσπαθούν να την ανατρέψουν και να υποδεχτούν τους "θεούς που έρχονται από τα άστρα". Δεν μας είπατε τίποτε για την "άλλη παράταξη"...

Ι.Φ: Πράγματι υπάρχουν τέτοια σημεία και από την αρχαιότητα είχαν γίνει αντικείμενο της βλέψης πολλών. Μια τέτοια νύξη για κατάκτηση ειδικής περιοχής έχουμε προς τον Αλέξανδρο. Πήρε την ειδική εντολή από τον Άμμωνα-Ρα στο μαντείο της ερήμου στην Σίουα και γράφει στην μητέρα του την Ολυμπιάδα, την ιέρεια των Καβείρων - και λέει "δεν μπορώ να σου πω τί μου είπαν, είναι κάτι πολύ σημαντικό που θα σου το πω από κοντά όταν θα έρθω".
    Η ίδια η Σίουα είναι πολύ σημαντική: Ο Μανίας μας έχει πεί ότι η Σίουα και η Σαμοθράκη βρίσκονται ακριβώς στον 25ο ανατολικό μεσημβρινό παράλληλο, χωρίς απόκλιση ούτε χιλιοστού. Και μην ξεχνάμε ότι όλες οι εκστρατείες των Ελλήνων έγιναν σε συγκεκριμένους παράλληλους, στον 36ο με 42ο και ποτέ πιό πέρα.     Ο δίαυλος Σίουα-Σαμοθράκη είναι μια τέλεια ευθεία που περνά λίγο πιό έξω από το Ηράκλειο, εκεί που ήθελε να πάει ο Νταίνικεν, αλλά δεν μπορεί να πάει γιατί όλη την ευρύτερη περιοχή την έχουν αγοράσει οι Γερμανοί, οι Ολλανδοί και οι Αμερικανοί, που είναι μόνιμοι εκεί και αγρυπνούν. Έχουν προετοιμάσει πολλά χρόνια τώρα το έδαφος για να βρουν αυτά που θέλει να βρεί και ο Νταίνικεν. Έχω μιλήσει με ανθρώπους που έχουν δει με τα μάτια τους τί κρύβεται εκεί - αλλά θα τα πούμε εν καιρώ. Επίσης, υπάρχει και το σημαντικότατο σημείο, που σχετίζεται με όλα αυτά, το οροπέδιο της Αρύδαινας. Όποιος θέλει ας πάει στα Σφακιά, προς την Αράδαινα όπου βρίσκεται η Ανώπολις. Να κάτσει στο καφενείο, που είναι και πανδοχείο και να ρωτήσει τον ξενοδόχο επί πόσα χρόνια κάθε άνοιξη και καλοκαίρι, πόσοι Εβραίοι επιστήμονες πηγαίνουν εκεί και τί κάνουν στο οροπέδιο της Αράδαινας. Μαζεύουν κομματάκια-κομματάκια κάτι περίεργα κρυσταλλάκια από την περιοχή. Έχουν πάει διάφορες ομάδες εκεί και έχουν εγκατασταθεί μόνιμα. Τί κάνουν όλοι αυτοί εκεί; Κι από το οροπέδιο είναι ακριβώς απέναντι η Γαύδος...
"Ε": η "άλλη παράταξη" και οι ενεργειακοί Ομφαλοί!
    Μου ζητάτε να σας πω για την "άλλη παράταξη"... Έχω μιλήσει ήδη πολύ στα βιβλία μου και στις προηγούμενες συνεντεύξεις γι' αυτήν και για τους "Ε". Αυτή ήταν μια λάθος κίνηση από μέρους μου για την οποία αντιμετώπισα και τις... συνέπειες. Χρειάζονται πολύ προσοχή αυτά, για πολλούς λόγους.
    Εν πάσει περιπτώσει θα αναφερθώ σε μερικά πράγματα που λένε πολλά για όποιον ξέρει... Οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι, προσπαθούν πάση θυσία να ελέγξουν τον ενεργειακό δίαυλο Αραράτ-Σίουα. Γι' αυτό έγινε και ο πόλεμος στον Κόλπο. Οι Σούφι, όμως, που είναι ένας δυνατός πυρήνας που βρίσκεται πέρα από κάθε έλεγχο (και μην ξεχνάτε ότι οι Σούφι έχουν ελληνική προέλευση) ενεργοποίησαν τους "Ομφαλούς"/ενεργειακούς κόμβους του διαύλου και αρρώστησαν όλοι οι Αμερικανοί στρατιώτες. Έχουν στα χέρια τους, τους απαραίτητους "Κενταυρικούς Κρυστάλλους". Οι Δυτικοί αναγκάστηκαν να επιτεθούν στο Ιράκ, εξαιτίας της προειδοποιητικής πρόκλησης του Ιράκ και των "Ελλήνων" και Σούφι της Ελ-Λα ή Ελ-Αάρ (που σημαίνει "Ελλάς")! Αυτοί, μαζί με το "Τάγμα-888" (που είναι ο κωδικός αριθμός του Χριστού), είναι τα δύο πιο επίλεκτα σώματα των Ιρακινών. Αυτήν την στιγμή που μιλάμε, επτά "Έλληνες" Σούφι, επτά άνθρωποι-κλειδιά, ελέγχουν τους επτά Ομφαλούς του πιο σημαντικού Διαύλου. Και όμως, αυτοί οι επτά Έλληνες-Σούφι δεν είναι παρά η "βιτρίνα" των επτά απόκρυφων Σούφι που έχουν ενεργοποιήσει τους Ομφαλούς...
    Μην ξεχνάτε ότι το κίνημα "Μπάαθ" ("Αναγέννησις") που κυβερνά το Ιράκ και την Συρία, έχει ιδρυθεί από Έλληνες και ότι όλο το επιτελείο του είναι Χριστιανοί ορθόδοξοι, που όλοι τους κατάγονται από την Νέα Ερέτρεια, το σημερινό χωριό Τακρίτ του Ιράκ, όπου βρίσκεται ένας εκ των Ομφαλών. Από εκεί κατάγονται πάντα τα επτά μέλη του απόκρυφου ιερατείου του κινήματος. Οι εμφανείς ιδρυτές του ήταν: ο Έλληνας Μιχαήλ Αλφαίος (κατά το αραβικό: Μισέλ Αλφάκ) καθηγητής της Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Δαμασκού και ο καθηγητής της Φυσικής στο ίδιο πανεπιστήμιο ο Σαλάχ Αλ Ντιν Μπιτάρ. Το εμφανές ανώτατο συμβούλιο αποτελείται από τους επτά πρώτους Ιμάμηδες: Αυτοί είναι οι δύο ιδρυτές και οι Ακράν Ελ Χουανί, Φαούντ Ελ Ρουκαμπί, Αμπντουλά Ελ Αμπντουλά, Αμπντουλά Ελ Ραμαούι, και Αλ Ζαμπέρ. Θα φανεί απίστευτο αλλά όταν είχε πάει ο Τρίτσης στην Βαγδάτη, οι Μπάαθ, ο Τρίτσης και οι "Ε", θυσίασαν στον ναό του Δία και έκαναν τα μικρά Ελευσίνια στην Βαγδάτη!

    Τέλος θα αναφερθώ και σε μια άλλη ομάδα της "άλλης παράταξης". Ακόμη ψάχνουν οι Δυτικοί να εντοπίσουν τα "στρατόπεδα εκπαίδευσης" στην κεντρική Αφρική - ένα πολύ σημαντικό κέντρο "Ε" - που βρίσκονται υπό την εποπτεία της Φυλής Ντόγκον, που είναι ισχυροί σύμμαχοι. Οι Ντόγκον έχουν ειδικούς ανιχνευτές-φρουρούς, που έχουν πολλές ικανότητες και αντιλαμβάνονται αν πλησιάζει κανείς στα μέρη τους από πολλά χιλιόμετρα μακριά. Και τον αφήνουν να προσεγγίσει μόνο αν είναι "Έλληνας" (μπορούν και το καταλαβαίνουν αυτό με "κάποιον" τρόπο) - κι αν δεν είναι Έλληνας τον επηρεάζουν από μακριά και τον κάνουν και χάνεται και δεν βρίσκει τίποτε!...
 Το κείμενο που ακολουθεί είναι σημείωση εντός πλαισίου του περιοδικού, στην σελίδα 17
ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
Το ΤΜ οφείλει να δηλώσει ότι δεν συμμερίζεται αναγκαστικά τον αντισημιτισμό του κ. Φουράκη. Όμως παράλληλα πρέπει να αναφερθούν τα σημεία στα οποία ο ερευνητής επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά, στο διάστημα που μεσολάβησε από την παραχώρηση μέρους της συνέντευξης (Ιούνιος 94) μέχρι τη δημοσίευση της. Δεν δημοσιεύονται τώρα όλα τα σχετικά κομμάτια, αλλά συγκεκριμένα ο γνωστός ερευνητής πρόβλεψε με ακρίβεια: Τη δεύτερη επίθεση του ΟΗΕ στο Ιράκ • Την έλευση του κομήτη Ηale-Bopp όταν τίποτε δεν ήταν γνωστό περί αυτού και της ιδιαιτερότητας του • την παραίτηση από το Υπ. Εξωτερικών του κ. Ροζάκη • Τις επίσημες κινήσεις για την ενοποίηση των "μέσων" • Τις ανακοινώσεις για τα πειράματα κλωνισμού • Το αυξανόμενο ενδιαφέρον της ΝΑΣΑ για τους δορυφόρους του Δια • Τα πρόσφατα αποτελέσματα ερευνών για την τεχνητή γονιμοποίηση. Έχει εξάλλου ενδιαφέρον να αναφέρουμε μια - απίστευτη όντως -τοποθέτηση του κ. Φουράκη για το θέμα των κλωνισμών. Προηγουμένως πρέπει να πούμε όμως. πως τελείως ανεξήγητα - και ενώ ελάχιστοι ήξεραν για την ύπαρξη της συνέντευξης - αυτή κυκλοφόρησε και "αξιολογήθηκε"• αυστηρά εντός "σχετικών αμερικανικών κύκλων"! Η σκέψη του κ. Φουράκη μας άφησε κυριολεκτικά άφωνους: "Μήπως - λέω μήπως - οι αμερικάνικες υπηρεσίες, βλέποντας ότι κάποιοι ήδη ξέρουν για τα βιολογικά πειράματα και τα αποτελέσματα τους. αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν μια "ανώδυνη" σχετικά πλευρά τους και έτσι ήρθαν στο φως τα περί κλωνίσμών;"
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ
Ἀπό τόν Παναγιώτη Λιάκο - nexusliakos@yahoo.com
Ἡ συνέντευξη δημοσιεύθηκε στό περιοδικό "Νew Times NEXUS" σέ τέσσερα μέρη, ἀπό τόν Νοέμβριο τοῦ 2000 ἕως καί τόν Μάιο τοῦ 2001, τεύχη 9, 10, 11 καί 12.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
Ἔχει περάσει περισσότερος ἀπό 1,5 χρόνος ἀπό τότε πού κυκλοφόρησέ το NEW TIMES NEXUS. Κρίνουμε ὅτι ἦταν ἱκανό χρονικό διάστημα γιά νά ἀπευθυνθοῦμε γιά μία συνέντευξη σ' ἕνα ἀπό τά κεντρικά πρόσωπα τῆς ἐναλλακτικῆς, συνωμοσιολογικῆς, ἤ συγκαλυμμένης ἐκδοχῆς (πεῖτε τήν ὅπως θέλετε) τῆς Ἑλληνικῆς ἱστορίας. Τόν Ἰωάννη Φουράκη.
Ἕναν ἄνθρωπο μέ ὁμολογουμένως ἐντυπωσιακή προσωπική διαδρομή καί ρηξικέλευθες (ἕως ἀκραῖες καί ἄκρως παρεξηγήσιμες) ἀπόψεις καί θέσεις.
Στόν Ἰωάννη Φουράκη ὀφείλει ἡ σύγχρονη Ἑλληνική βιβλιογραφία τόν νεολογισμό (ἤ μήπως δέν εἶναι νεολογισμός;) τῆς "Ὁμάδας Ε". Μιά θεωρία πού "πουλάει" πολύ στά χρόνια τῆς Ἑλλαδικῆς παρακμῆς. Μιά θεωρία ἐσχατολογική, σωτηριολογική πού πολύ δύσκολα μπορεῖ νά γίνει πιστευτή ἀπό κάποιον ὀπαδό τοῦ ἀριστοτελικοῦ ὀρθολογισμοῦ.
Τό NEW TIMES NEXUS δέν ἔχει μέχρι σήμερα (καί οὔτε πρόκειται στό μέλλον) νά πάρει θέση γιά τήν ὕπαρξη ἤ μή τῆς περιβόητης ὁμάδας. Ἄν καί δέν παίρνουμε θέση, μερικές φορές γίνεται ὁρατή διάθεσή μας ὁποία εἶναι μονίμως καί ἀδιαλείπτως, σκεπτικιστική ἕως ἀγνωστικιστική. Δέν πιστεύουμε καί δέν ἀπορρίπτουμε τίποτα μέχρι ν' ἀποδειχθεῖ.
Ὁ καθένας ἀπό ἐμᾶς μπορεῖ νά ἔχει τίς ἀντιλήψεις του, τά πιστεύω του καί τόν δικό του τρόπο ἑρμηνείας τῆς Ἱστορίας καί διακρίβωσης τοῦ ὀρθοῦ ἀπό τό λάθος. Ὅλοι μας ἔχουμε ὅμως τό ἀναφαίρετο δικαίωμα νά ἐκφέρουμε τήν ἄποψή μας πάνω στά πράγματα - τρέχοντα καί παρελθόντα. Μέ αὐτή τήν λογική, καί χωρίς καμιά διάθεση "κεφαλαιοποίησης" τοῦ Ἑλλαδικοῦ blue-chip (δηλαδή τῆς κορυφαίας μετοχῆς) τοῦ "Ἑλληνοκεντρικοῦ Χρηματιστηρίου Ἀξιῶν" πού ὀνομάζεται "Ὁμάδα Ε" καί Ἰωάννης Φουράκης δημοσιεύουμε τό Πρῶτο Μέρος της ἄκρως ἐνδιαφέρουσας συνέντευξης πού μας παραχώρησε. Ὀφείλουμε ἐπίσης νά ὁμολογήσουμε ὅτι δέν εἶναι "φρέσκος" στήν Ἑλληνική συγγραφική σκηνή. Πόρρω ἀπέχει ἀπό τούς ἀστείους καιροσκόπους πού ἀσμένως παραδέχονται καί προπαγανδίζουν τις πιό ἠλίθιες καί τρελές θεωρίες πού κυκλοφοροῦν ἤ διαστρεβλώνουν καί γελοιοποιοῦν τις ἤδη ὑπάρχουσες. Εἶναι σοβαρός καί ἀφοσιωμένος μελετητής - ἐρευνητής καί θέλει νά ἀπευθυνθεῖ στούς ἀναγνῶστες. Ζητάει βῆμα γιά νά μιλήσει, καί μέ χαρά του τό παραχωροῦμε. Σέ καμιά ὅμως περίπτωση δέν πρόκειται νά ταυτιστοῦμε μέ τίς ἀπόψεις του ἤ μέ ὁποιουδήποτε ἄλλου. Ἐπίσης δηλώνουμε μετά λόγου γνώσεως ὅτι οἱ θέσεις πού ἐκφράζονται ἀπό τούς συνεντευξιαζομένους καί θίγουν φυλετικές, θρησκευτικές, ἐθνολογικές ἤ ἰδεολογικό-πολιτικές ὁμάδες, οὐδόλως ἐκφράζουν τόν Ἐκδότη καί τήν Διεύθυνση τοῦ περιοδικοῦ.
Ἄν θέλαμε νά θίξουμε κάποιον θά τό κάναμε εὐχαρίστως καί μέ τήν δική μας ὑπογραφή, κι αὐτό γιατί τό ἐλάχιστο θάρρος πού ἀπαιτεῖ το νά ὑπογράφεις μέ τ' ὄνομά σου τίς ἀπόψεις σου, τό ἔχουμε!

Πεῖτε μας δυό λόγια γιά τήν προσωπική σας διαδρομή, τό βιογραφικό σας "σημείωμα", ἄν θέλετε.
Ὅπως εἶναι γνωστό καί γράφω καί στά πρῶτα μου βιβλία, γεννήθηκα τό 1937 στό χωριό Δραπανιά, τῆς ἐπαρχίας Κισσάμου Χανίων ἀπό πάμπτωχους γονεῖς. Μετά βίας κατόρθωσα νά τελειώσω τό Δημοτικό. Τό 1951 διαβάζω μιά ἀγγελία τῆς ἐφημερίδας "Τά Νέα" ὁποία ἔγραφε ὅτι ζητεῖται γκαρσόνι σέ καφενεῖο τῆς Πλάκας. Ἔγραψα καί ἦρθα καί δούλεψα γκαρσόνι στήν πλατεία τῆς Ἁγίας Αἰκατερίνης, σ' ἕνα ὑπόγειο καφενεῖο γιά 1,5 χρόνο. Ἔκτοτε, μέ τήν παρέμβαση τοῦ Σοφοκλῆ Βενιζέλου, μέσω κάποιων φίλων τοῦ πατέρα μου, διορίστηκα ὁδηγός ἀνελκυστήρα στόν ΟΤΕ. Ἐκεῖ δούλεψα ἀρκετά χρόνια.
Πότε ἀνακαλύψατε τόν κόσμο τοῦ βιβλίου;
Τότε. Στόν ΟΤΕ ἀνακάλυψα τούς ἀπέραντους ὁρίζοντες πού ἀνοίγουν στόν ἄνθρωπο μέ τό βιβλίο. Ἀντί λοιπόν ν' ἀνοίγω καί νά κλείνω τίς πόρτες τοῦ ἀνελκυστήρα καί νά πατάω τά κουμπιά, ἐγώ βρισκόμουν συνεχῶς σέ μιά γωνιά, μέ ἕνα βιβλίο στό χέρι καί διάβαζα, διάβαζα, διάβαζα...
Ἀπό ποίους συγγραφεῖς ξεκινήσατε;
Ξεκίνησα ἀπό τούς Ρώσους κλασσικούς: Συγκεκριμένα, ἀπό τόν Ντοστογιέφσκι καί τόν Τολστόι. Ἔπειτα ἐντρύφησα στήν Γαλλική λογοτεχνία καί - φυσικά - μέ ὁποιοδήποτε βιβλίο ἔπεφτε στά χέρια μου.
Ἡ "βιβλιομανία" σᾶς δέν εἶχε ἐπιπτώσεις στήν δουλειά σας;
Φυσικά καί εἶχε! Δέν πρόσεχα καί πάρα πολύ, ἤμουν διαρκῶς ἀφηρημένος καί ἀπορροφημένος ἀπό τήν ἀνάγνωση, καί τό ἀποτέλεσμα ἦταν ἀναμενόμενο. Μέ ἔδιωξαν ἀπό τόν ΟΤΕ.
Μετά ἀπό τήν ἀπόλυσή σας τί κάνατε;
Γύρισα πίσω στήν Κρήτη καί ἄρχισα νά δουλεύω στό καφενεδάκι τοῦ πατέρα μου. Ταυτόχρονα ἠσχολούμην μέ τό μικρεμπόριο. Ἡ ἀδιάκοπη ἀνάγνωση βιβλίων συνεχιζόταν ἀδιαλείπτως. Ὅσα λεφτά ἔβγαζα, ἤ ἔκλεβα ἀπό τόν "μπεζαχτά" τοῦ πατέρα μου - ὅπως λέμε ἐμεῖς στήν Κρήτη - τά ἀγόραζα βιβλία. Τό 1955 ἄρχισα τήν πρώτη μου μελέτη, καί ἔδωσα τά πρῶτα κείμενα στήν ἐφημερίδα "Παρατηρητής" τῶν Χανίων.
Σέ τί ἀφοροῦσαν αὐτά τά κείμενα καί ἡ μελέτη;
Ἦταν μιά μεγάλη σειρά ἄρθρων, μελετῶν καί βιογραφιῶν προσωπικοτήτων ὅπως τοῦ Γκάντι, καί τό τί σημαίνει πυρηνική ἐνέργεια, καί οἱ ἐπιπτώσεις ἀπό τήν χρήση της καί τούς πειραματισμούς περί αὐτήν γιά τήν ἀνθρωπότητα. Τό 1959 κατατάχθηκα στόν στρατό. Ἀπολύθηκα στά τέλη τοῦ 1960.
Τί κάνατε μόλις πήρατε τό ἀπολυτήριο;
Γύρισα στήν Ἀθήνα. Ἔκανα διάφορες δουλειές τοῦ ποδαριοῦ. Δούλεψα στοῦ ΦΙΞ σάν ἐργάτης καί μετά ἔγινα ταξιτζής.
Πῶς ἦταν καθημερινότητά σας στό ταξί;
Ὀφείλω νά ὁμολογήσω ὅτι δέν μου ἄρεσε καθόλου σάν μόνιμη δουλειά. Ἀποφάσισα λοιπόν νά δουλεύω ρεπό. Δούλευα τρεῖς ἤ τέσσερις φορές τήν ἑβδομάδα. Ὅσα λεφτά ἔβγαζα τά ἀγόραζα βιβλία.
Πότε ἀρχίσατε τήν δημοσιογραφική σας καριέρα στήν Ἀθήνα;
Τό 1960. Τότε ξεκίνησα νά συνεργάζομαι μέ τήν ἐφημερίδα "Ἀθηναϊκή" σάν ἐλεύθερος ρεπόρτερ.
Ἡ ἔντονη πολιτική σας δράση ξεκινά κι αὐτή ἐκείνη τήν περίοδο;
Ναί. Ὀργανώθηκα στήν Νεολαία τοῦ Κόμματος τῶν Φιλελευθέρων. Παράλληλα συνεχίζω νά διαβάζω ὅτι πέφτει στά χέρια μου. Μαζί μέ τά βιβλία, στά ἐνδιαφέροντά μου ἔχουν προστεθεῖ οἱ ἐφημερίδες καί τά περιοδικά. Γενικῶς, ὅ,τι κυκλοφοροῦσε ἐκείνη τήν περίοδο.
Ἔχοντας τόσο περιορισμένους οἰκονομικούς πόρους πῶς κατορθώνατε νά ἀγοράζετε τό σύνολο τοῦ Τύπου;
Ἁπλούστατα, ἔκλεβα τό σῶμα τῶν ἐφημερίδων καί τά περιοδικά, ἀπό... τίς ἐφημερίδες! Ἔτσι κατόρθωσα νά δημιουργήσω ἕνα προσωπικό ἀρχεῖο γιά τό ὁποῖο ἔχω ὑποστεῖ πολλές διώξεις - ἰδιαίτερα ἐπί Χούντας. Ἐκεῖνοι πίστευαν ὅτι εἶχα στήν κατοχή μου κάποιον θησαυρό καί ἔψαχναν ἀπεγνωσμένα νά τόν βροῦν. Ἐγώ ὅμως δέν εἶχα τίποτα περισσότερο ἀπό ἀποκόμματα ἐφημερίδων καί περιοδικῶν. Στήν συνέχεια συνεργάστηκα μέ τό "Βῆμα" καί τήν "Ἐλευθερία". Στήν "Ἐλευθερία", τρεῖς μέρες πρίν πέσει ὁ Καραμανλής εἶχα ξεκινήσει μιά σειρά ἄρθρων - ἀποκαλύψεων γιά τό παρακρατικό δίκτυο τοῦ Καραμανλῆ.
Τί ἀντίκτυπο εἶχαν αὐτές οἱ ἀποκαλύψεις;
Ἔγινε χαμός. Τήν ἐπιμέλεια τῶν κειμένων τήν εἶχε ὁ Μιχάλης Στυλιανού. Αὐτός ζεῖ σήμερα καί μπορεῖ νά σᾶς μιλήσει γιά τόν ἀντίκτυπο τῶν ἄρθρων. Διευθυντής ἦταν ὁ Ἀνδρουλιδάκης, ὁ ὁποῖος μᾶλλον ἦταν ὁ πατέρας τοῦ σημερινοῦ μεγαλοεκδότη. Ἡ ἔρευνά μου δημοσιεύτηκε πρωτοσέλιδη στήν "Ἐλευθερία" ἐκείνης τῆς Κυριακῆς, ἀλλά τήν Τρίτη (9 Δεκεμβρίου 1963) ὁ Καραμανλής παραιτήθηκε καί ἔφυγε στό ἐξωτερικό.
Μέ ἀποτέλεσμα;
Ἡ "Ἐλευθερία" διέκοψε τήν συνέχιση τῆς ἔρευνας, ἀφοῦ θεωρήθηκε ὅτι δέν ὑπῆρχε πλέον ἐνδιαφέρον, μιά καί εἶχε φύγει ὁ Καραμανλής. Μετά ἀπ' ὅλα αὐτά εἶδα κι ἔπαθα νά πληρωθῶ τά χρήματα πού εἶχα συμφωνήσει μέ τόν μακαρίτη τόν Κόκκα. Ἔφυγα λοιπόν ἀπό τήν "Ἐλευθερία" κι ἔβγαλα μιά ἐφημεριδούλα, τήν "Καμπάνα".
Ποιός ἦταν ὁ χρηματοδότης τῆς "Καμπάνας";
Ἐγώ καί μόνο ἐγώ. Πλήρωνα τήν ἔκδοσή της μέ τά χρήματα πού εἶχα πάρει ἀπό τήν "Ἐλευθερία" καί μέ τά μεροκάματα πού ἔκανα στό ταξί.
Κάθε πότε κυκλοφοροῦσε;
Ἦταν μηνιαῖο ἔντυπο. Τά χρήματα ἦταν λίγα καί οἱ δυσκολίες πολλές. Κάποια στιγμή, πρέπει νά σᾶς πῶ ὅτι μέ βοήθησε καί ὁ Καπετᾶν Παῦλος Γύπαρης. Τό γράφω μάλιστα τότε καί στήν ἐφημερίδα. Τό πρῶτο τῆς φύλλο κυκλοφόρησε τόν Ἰούνιο τοῦ 1963.
Ποῖο ἦταν τό σημαντικότερο ἄρθρο της;
Τό σημαντικότερο ἦταν καί τό προφητικότερο. Ἐκεῖ ἀποκαλύπτω πώς θά ἀποστατοῦσε ὁ Μητσοτάκης καί ὁμάδα του ἀπό τήν Ἔνωση Κέντρου. Δυό ὁλόκληρα χρόνια πρίν τό κάνει!
Πῶς τό εἴχατε καταλάβει αὐτό;
Μελετῶντας τίς κινήσεις τῶν ἀποστατῶν καί ἔχοντας ἀντιληφθεῖ ὁρισμένες ἄλλες ἐνέργειες καί συζητήσεις πού ἔκανε αὐτή ὁμάδα.
Μπορεῖτε νά μᾶς πεῖτε κάτι πιό συγκεκριμένο;
Λοιπόν, θά σᾶς ἀποκαλύψω γιά πρώτη φορά πώς ἔγινε. Πώς κατάλαβα τόν συνωμοτικό σχεδιασμό τῆς ὁμάδας τῶν ἀποστατῶν. Δουλεύω ταξί. Περνάω ἀπό τήν Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου, ἐκεῖ πού εἶναι σήμερα τό σπίτι τοῦ Μητσοτάκη. Ἦταν περίπου 3 τά ξημερώματα. Κάποιοι πού μόλις εἶχαν βγεῖ ἀπό τό σπίτι τοῦ Μητσοτάκη, μοῦ κάνουν σήμα νά σταματήσω. Σταματῶ καί ἐπιβιβάζονται. Στό ταξί μπῆκε ὁ Κόκκας, ὁ καθηγητής τοῦ Πολυτεχνείου Παπασπύρου, καί ἕνα τρίτο πρόσωπο. Ἀφήνω τόν Κόκκα στήν Πανεπιστημίου στά γραφεία τῆς "Ἐλευθερίας". Καθ' ὅλην τήν διάρκεια τῆς διαδρομῆς ἄκουγα τίς συζητήσεις τους. Τότε, ἐπαναλαμβάνω, ἦταν περίοδος τῆς ἔντονης πολιτικοποίησής μου. Εἶχα γνώσεις γιά τήν πολιτική ζωή τοῦ τόπου, καθώς καί γιά τά πρωταγωνιστικά πρόσωπα τῶν ἐξελίξεων. Ἀπό τήν συζήτησή τους ἦταν προφανές ὅτι ἐξυφαινόταν τό σχέδιο τῆς Ἀποστασίας.
Πῶς ἀντιδράσατε μετά ἀπ' αὐτό;
Βρῆκα ἀμέσως τόν Σοφοκλή Βενιζέλο. Τοῦ εἶπα ὅλα ὅσα εἶχα δεῖ καί ἀκούσει.
Ἐκεῖνος συμφώνησε μέ τήν ἄποψή σας;
Ὄχι. Συγκεκριμένα, μοῦ εἶπε: "Λές βλακεῖες". Στεναχωρήθηκα πολύ πού εἶχε αὐτή τήν ἀντίδραση.
Μιλήσατε καί σέ ἄλλους γι' αὐτό τό περιστατικό;
Βέβαια. Στόν Παῦλο Βαρδινογιάννη. Ὁ μακαρίτης ὁ Παῦλος δέν ἦταν ἁπλῶς φίλος μου. Γιά ἐμένα σήμαινε κάτι πολύ ὑψηλό καί σπουδαῖο καί ἱερό. Δάσκαλός μου καί ἀδερφός μου.
Ἐκεῖνος δέχτηκε τήν πληροφορία σας καί τήν ἄποψή σας;
Ὄχι. Συμπεριφέρθηκε κατά πανομοιότυπο τρόπο μέ τόν Σοφοκλή Βενιζέλο. Ὅμως δέν ἀπογοητεύτηκα. Μέ τόλμη καί μέ ἀρκετό θράσος βγάζω τήν "Καμπάνα" καί ἐκεῖ ἔγραψα τά σχέδια Μητσοτάκη γιά τήν Ἀποστασία. Δυστυχῶς, ἱστορία ἀπέδειξε ὅτι εἶχα δίκιο.
Ἡ ἀποκάλυψή σας, εἶχε προσωπικό κόστος;
Τεράστιο. Πέρασα πολλές δικαστικές περιπέτειες. Δεκάδες. Μοῦ ἔκανε μήνυση ὁ Κόκκας, μέ μήνυσε ὁ Μητσοτάκης, ὁ Ἀλαμανής καί γενικά ὅλοι ὅσοι ἀνέφερα στό ἄρθρο μου στήν "Καμπάνα". Εὐτυχῶς τά ξεπέρασα ὅλα. Αὐτές οἱ μηνύσεις, πρέπει νά προσθέσω, εἶχαν καί κάτι πού σήμερα φαντάζει - περίπου - ἀστεῖο. Ὅλοι μήνυσαν καί τόν ἀδελφό μου πού ἦταν χωροφύλακας στήν Ἀλεξανδρούπολη.
Γιατί τόν μήνυσαν;
Ὁ ἀδελφός μου λέγεται Γιῶργος. Ἐγώ στήν ἐφημερίδα ὑπέγραφα "Γ. ΦΟΥΡΑΚΗΣ". Γιά νά εἶναι σίγουροι λοιπόν, μήνυσαν καί τόν Γιῶργο. Τό ἴδιο συνέβη πρόσφατα καί σέ μιά ἄλλη δικαστική μου περιπέτεια ὅπου μήνυσαν τόν γιό μου. Στά βιβλία μου γράφω "Ἐκδόσεις Τάλως". Ἡ λέξη "Τάλως" σ' αὐτή τήν περίπτωση εἶναι τίτλος. Ὁ γιός μου λέγεται Τάλως, καί κάποιος ἀπό τούς γνωστούς διῶκτες μου ἔκανε μήνυση στόν γιό μου σάν ἐκδότη! Ὅταν ὑπεβλήθη μήνυση στόν γιό μου ἦταν ἀνήλικος... Γιά νά ἐπανέλθω στήν ὑπόθεση τῆς Ἀποστασίας, ἀναφέρω ὅτι ταλαιπωρήθηκε ἀρκετά καί ὁ ἀδελφός μου. Κάποιος εἰσαγγελέας ἀντελήφθη τήν ἀλήθεια καί ὁ ἀδελφός μου ἀπηλλάγη. Καί ἐγώ ἀθωώθηκα γιά ὅλες αὐτές τίς κατηγορίες.
Μέ τήν Ἀποστασία - ὅταν τελικά πραγματοποιήθηκε - ἐσεῖς τί κάνατε;
Ἀπό τό 1965 καί ἔπειτα ἦταν περίοδος τῆς ἐντονότατης πολιτικοποίησης - κομματικοποίησής μου. Στά πλαίσια τῆς Ἐνώσεως Κέντρου πάντοτε. Δυστυχῶς ἤμουν πρωτοστάτης ὅλων τῶν διαδηλώσεων καί ἐκδηλώσεων.
Γιατί λετε "δυστυχῶς";
Λέω αὐτή τήν λέξη ἐπειδή ἔχω ταλαιπωρηθεῖ ἀπερίγραπτα ἀπ' αὐτή τήν ἱστορία καί ἐπειδή ἔπεσα κι ἐγώ στήν παγίδα.
Γιά ποιά παγίδα μιλᾶτε;
Ἀγωνιζόμουν γιά ἐλευθερία καί δημοκρατία δίχως νά ἔχω ἀντιληφθεῖ ὅτι ἤμουν κι ἐγώ ἕνας ἀπό ἐκείνους πού προετοίμαζαν τό ἔδαφος γιά νά ἔλθει Χούντα. Παγιδευτήκαμε. Ὅλες αὐτές οἱ ἐνέργειες πού κάναμε στά πλαίσια τοῦ Ἀνενδότου Ἀγῶνα εἶχαν σάν συνέπεια νά προετοιμαστοῦν - καλλιεργηθοῦν οἱ πολιτικές, ψυχολογικές καί ἄλλες συνθῆκες γιά νά δημιουργηθοῦν τά προσχήματα καί οἱ ἀφορμές γιά νά ἐπέμβει Χούντα καί νά γίνει ὅ,τι ἔγινε.
Ἕνας ψύχραιμος ἀναλυτῆς θά μποροῦσε νά καταλάβει ὅτι στήνεται μιά παγίδα;
Ὄχι ἐγώ, ὁ νεαρός τῆς ἐποχῆς ἐκείνης. Οὔτε τά παιδιά τοῦ Πολυτεχνείου κατάλαβαν τό παιχνίδι πού παίξανε. Ὁμοίως καί ἐμεῖς ὡς νεολαία δέν καταλάβαμε πού τό πήγαιναν. Ἄλλοι, πιό ἔμπειροι ἀπό ἐμᾶς, τό κατάλαβαν. Ἕνας ἀπ' αὐτούς εἶναι ὁ Καραπαναγιώτης, ὁ πατέρας τοῦ σημερινοῦ Διευθυντῆ τῶν "Νέων". Ὅταν, ἐπί Γεωργίου Παπανδρέου, ἦταν Πρόεδρος τοῦ Διοικητικοῦ Συμβουλίου του ΟΤΕ, ἀπό μία συζήτηση πού εἴχαμε, μοῦ ἔδωσε νά καταλάβω ὅτι οὐσιαστικά ἐμεῖς δουλεύαμε γιά τούς ξένους. Δέν μετανιώνω γιά τήν δράση μου, ἀλλά νιώθω ὅτι - χωρίς νά τό θέλουμε - φέρναμε πιό κοντά τήν Χούντα. Προετοιμάζαμε τό ἔδαφος. Σ' ὅλες τίς διαδηλώσεις πού γίνονταν στήν Ἀθήνα, δυστυχῶς ἐπαναλαμβάνω, πρωτοστατοῦσα. Ἕνας πού ὑπηρετοῦσε τότε στήν Ἀστυνομία, καί ὁ ὁποῖος εἶναι ἀδελφός τοῦ δικηγόρου μου, ὁ Διονύσης Μιχόπουλος, ἦταν Διευθυντής τοῦ Σπουδαστικοῦ τῆς Ἀσφάλειας. Συναντηθήκαμε πρόσφατα καί μου εἶπε ὅτι δεχόταν καθημερινά τηλεφώνημα, αὐτός καί ὁ Καλονόμος πού ἦταν ὑπεύθυνοι γιά τό Σπουδαστικό τῆς Ἀσφάλειας, ἀπό τόν Ἀστυνομικό Διευθυντή. Ὅταν τούς ρωτοῦσε λοιπόν τί πληροφορίες εἶχαν γιά τίς κινητοποιήσεις τῆς ΔΕΣΠΑ καί τῆς ΕΦΕΕ, κατέληγε λέγοντας: "Καί ὁ Φουράκης τί θά κάνει; Μάθατε;".
Σπουδαστικό τῆς Ἀσφάλειας τί ἐννοοῦμε;
Ἦταν ἕνα τμῆμα τῆς Ἀσφάλειας πού ἦταν ὑπεύθυνο γιά τήν παρακολούθηση τῶν φοιτητικῶν κινήσεων. Ἀπό αὐτό τό τμῆμα βγῆκαν καί οἱ γνωστοί βασανιστές ὅπως ὁ Λάμπρου, ὁ Καραπαναγιώτης καί ἄλλοι.
Τώρα ὑπάρχει τέτοιο τμῆμα;
Καί βέβαια ὑπάρχει. Γι' αὐτό μποροῦμε νά ποῦμε πολλά πράγματα κάποτε. Τώρα πού σας μιλάω γι' αὐτό, μοῦ ἦρθε στό μυαλό ἕνα χαρακτηριστικό περιστατικό ἀπό τίς νεολαιΐστικες κινητοποιήσεις στίς ὁποῖες συμμετείχα. Ἀφορᾶ σ' ἕνα περιοδικό τῆς ΕΔΗΝ, ὅταν ἦταν Πρόεδρός της ὁ Νίκος Κωνσταντόπουλος.
Ὁ γνωστός σημερινός Πρόεδρος τοῦ Συνασπισμοῦ;
Ναί. Ἦταν πολύ καλός φίλος μου καί θαυμάσιος ἄνθρωπος ἐκείνη τήν ἐποχή. Ἀκοῦστε μιά ἱστορία γιά τό ἐπίσημο περιοδικό τῆς νεολαίας τῆς ΕΔΗΝ. Ὅταν ἔγινε πορεία τοῦ Γεωργίου Παπανδρέου στήν Θεσσαλονίκη, μετά τήν πτώση του ἀπό τούς Ἀποστάτες, ὅλες οἱ φωτογραφίες πού μοίρασαν τά πρακτορεία ἀπό τήν συγκέντρωση, ἔδειχναν ὅτι ἐγώ ἤμουν ὁ καθοδηγητής τῆς πορείας. Τό περιοδικό τῆς ΕΔΗΝ, στό ρεπορτάζ ἀπό τήν πορεία, ἦταν ὑποχρεωμένο νά βάλει καί κάποιες φωτογραφίες.
Καί δέν ἔβαλε;
Ἔβαλε τήν φωτογραφία ὅπου ἤμουν μπροστά ἀπό τόν Γεώργιο Παπανδρέου καί τοῦ ἄνοιγα δρόμο, ἀλλά Διεύθυνση τοῦ περιοδικοῦ ἔκανε φωτογραφικό "ρετούς" στό πρόσωπό μου. Παραποίησε τήν εἰκόνα μου, βάζοντάς μου φαβορίτες καί μουστάκι - πού δέν εἶχα ἐγώ τότε.
Ὑπῆρχαν τότε οἱ τεχνικές δυνατότητες νά γίνει ρετουσάρισμα σέ φωτογραφίες;
Αὐτές οἱ δυνατότητες ὑπάρχουν περίπου ἀπό τίς ἀρχές τοῦ αἰῶνα. Δέν θυμάστε τήν ἀποκάλυψη ὅτι οἱ μπολσεβίκοι στρατιῶτες πού σήκωσαν τήν σημαία στό Ράιχσταγκ ὅταν κατελήφθη τό Βερολίνο, φοροῦσαν ἀπό δυό καί τρῖα ρολόγια στά χέρια ἀπό τό πλιάτσικο καί ἡ KGB ἔκανε ρετούς στήν φωτογραφία καί ἔσβησε τά ρολόγια; Δέν θυμάστε τίς περίφημες φωτογραφίες τοῦ Στάλιν μέ τούς συνεργάτες του ὅπου κατά τακτά χρονικά διαστήματα ξανάβγαιναν οἱ ἴδιες φωτογραφίες ὅπου... ἔλειπαν κάποιοι συνεργάτες πού ὁ Στάλιν θεωροῦσε προδότες καί τούς ἔστελνε στό ἀπόσπασμα; Γιά νά ἐπανέλθω στό θέμα, καί στήν ἐποχή τοῦ '65 στήν Ἑλλάδα ὑπῆρχαν οἱ δυνατότητες παραποίησης μιά φωτογραφίας, μέ τό χέρι.
Γιατί σας ἔσβησαν;
Γιατί εἶχα πάρει, αὐθαίρετα φυσικά, καί ἀπολύτως παράτυπα, τήν ἠγεσία τῆς ΕΔΗΝ. Τά παιδιά ἀκολουθοῦσαν ἐμένα καί ὄχι τήν ἐπίσημη, τήν διορισμένη ἠγεσία. Πρίν τήν ΕΔΗΝ ὑπῆρχε ΟΝΕΚ. Πρόεδρός της ἦταν ὁ σημερινός Πρόεδρος τῆς Βουλῆς, Ἀπόστολος Κακλαμάνης. Αὐτός μέ εἶχε διαγράψει ἀπό τήν ΟΝΕΚ. Ἔχω μέχρι σήμερα τήν ἐπίσημη ἀπόφαση τῆς διαγραφῆς μου.
Γιατί σας διέγραψε;
Ἐπειδή εἶχα βγάλει τήν "Καμπάνα" καί κατηγοροῦσα τόν Μητσοτάκη ὅτι θά ἀποστατήσει. Κανένας δέν μποροῦσε νά πιστέψει αὐτό τό πράγμα τότε. Δίκιο εἶχε ὁ ἄνθρωπος καί τόν σέβομαι ἀπόλυτα. Εἶναι σπουδαῖος ἀγωνιστής καί ἀξιολογότατος ἄνθρωπος. Μετά τήν ΟΝΕΚ δημιουργήθηκε ΕΔΗΝ (Ἑλληνική Δημοκρατική Νεολαία) μέ Πρόεδρο τό Νίκο Κωνσταντόπουλο καί Διοικητικό Συμβούλιο τόν Τζαννετάκο, τόν Πάγκαλο τόν ἀρχιτέκτονα πού εἶναι σήμερα ὁ Ἀντιπρόεδρος τῆς Ἀρχῆς τοῦ Δαφέρμου, καί τόν Γιάννη Μάνο ὁ ὁποῖος εἶναι καταπληκτικός ἄνθρωπος μέ ἦθος καί τιμιότητα. Ὅλοι αὐτοί δέν εἶχαν δεῖ μέ καλό μάτι τήν ἄτυπη-παράτυπη ἠγεσία μου στήν ΕΔΗΝ, τήν ὁποία βέβαια εἶχα ἀποκτήσει μέ τήν βοήθειά των πρώην βουλευτῶν τοῦ ΠΑΣΟΚ Χατζηνάκη, τοῦ Σήφη Ἀναστασάκου καθώς καί τοῦ Κώστα Καναβάκη καί τοῦ σημερινοῦ καθηγητοῦ Ἰατρικῆς στό Πανεπιστήμιο, Μιχάλη Τσαγκαράκη. Γιά νά μέ μειώσουν λοιπόν ἔκαναν ρετούς στήν φωτογραφία μου. Εὐτυχῶς ἐγώ πήρα τήν αὐθεντική φωτογραφία ἀπό τούς ἀδελφούς Ἀναγνωστόπουλους ὁ ὁποῖος εἶχε ἕνα ἀπό τά μεγαλύτερα φωτογραφικά πρακτορεία στήν Ἑλλάδα.
Στήν περίοδο τῆς Χούντας κινηθήκατε πολιτικά;
Ὄχι. Δέν συμμετείχα σέ καμιά ὀργάνωση.
Γιά ποῖο λόγο ἀπείχατε ἀπό τά πολιτικά πράγματα;
Ἀπό διαίσθηση. Εἶχα νιώσει ὅτι εἶχε στηθεῖ κάποια παγίδα γιά τήν Ἑλλάδα. Δέν μποροῦσα νά τό τεκμηριώσω ἀλλά ἤμουν βέβαιος. Παρ' ὅλα αὐτά, ὅπως ἀποδεικνύεται ἀπό τήν ἀποδέσμευση τῶν ἀπορρήτων ἐγγράφων τήν ἐποχῆς, ἡ Χούντα εἶχε ἀναρωτηθεῖ γιατί δέν ἀνακατευόμουν μιά καί πρίν τήν 21η Ἀπριλίου τοῦ 1967 εἶχα ἀναπτύξει τόση δράση. Πάντως, ὅποτε ἔσκαγε βόμβα στήν Ἀθήνα ἤμουν ἀπό τούς πρώτους πού καλοῦσε Ἀσφάλεια... Ὅλα αὐτά μέχρι τό 1968.
Τί συνέβη τότε;
Τότε σκοτώθηκε ὁ φίλος μου ὁ Ρόμπερτ Κένεντι.
Εἴχατε φιλία μέ τόν Ρόμπερτ Κένεντι;
Βέβαια. Κάποτε εἶχε ἔλθει στήν Ἑλλάδα γιά νά δεῖ μόνο ἐμένα. Ἔχω καί ἀναμνηστικές φωτογραφίες ἀπό τήν ἐπίσκεψη.
Πῶς εἴχατε γνωριστεῖ;
Αὐτό δέν ἔχει σημασία... Τέλος πάντων, μόλις ἔμαθα τήν δολοφονία του τό 1968, ἔστειλα συλλυπητήριο τηλεγράφημα στήν οἰκογένειά του. Ἐκεῖ μέσα μιλοῦσα γιά τήν Δημοκρατία, τά ἰδανικά τῶν ἐλευθέρων ἀνθρώπων καί γιά τά ξερονήσια. Ἀμέσως μέ συνέλαβαν καί μέ παρέπεμψαν στό στρατοδικεῖο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...