Αναζητήστε με λέξεις-κλειδιά το blogΔευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ: ΞΥΠΝΗΣΤΕ!H πρωτεΐνη ορού γάλακτος  ή "whey protein" χρησιμοποιείται από  πολλούς αθλητές σαν προ-προπονητική ή μεταπροπονητική διατροφή για να αυξήσει τα επίπεδα ενέργειάς τους στη προπόνηση και για να βοηθήσει στη γρηγορότερη αποκατάσταση και επούλωση των μικροτραυμάτων των μυών  και στην πρωτεϊνική σύνθεση.

Πολλοί χρησιμοποιούν έτοιμα πρωτεϊνούχα σέικ αλλά αυτοί που γνωρίζουν πραγματικά και είναι ψαγμένοι τα φτιάχνουν από μόνοι τους.

H πρωτεΐνη ορού γάλακτος "whey protein" είναι ένα παραπροϊόν της βιομηχανίας του τυριού.
Είναι το υδαρές υγρό που ξεχωρίζει από το τηρόπηγμα.
Φαντασθείτε ότι παλιότερα πετιόταν σαν απόβλητο!

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος μετατρέπεται σε σκόνη είτε με επίδραση υψηλών θερμοκρασιών - να την αποφεύγετε λόγω βασικών αλλοιώσεων - είτε με διάφορες μορφές μικροδιήθησης που αφήνουν αναλλοίωτα τα βασικά χαρακτηριστικά της.

Να προτιμάτε την απομονωμένη μορφή (whey isolate). Αποφεύγετε τα προϊόντα με χρωστικές και συνθετικά γλυκαντικά.

Τον τελευταίο καιρό γίνεται μεγάλος ντόρος με τα προϊόντα πρωτεΐνης ορού γάλακτος γιατί πολλά από αυτά βρέθηκαν με απαράδεκτα υψηλές συγκεντρώσεις τοξικών μετάλλων όπως κάδμιο,μόλυβδος,αρσενικό,υδράργυρος κλπ.

Ξυπνήστε και ψάξτε το καλύτερα!

Το κυνήγι της χαμηλής τιμής αλλά και του κέρδους έχει κάνει το χώρο πολύ βρώμικο με αποτέλεσμα πολλά βδελυρά παιχνίδια να παίζονται πάνω στις γυμνασμένες πλάτες σας!

Προστατέψτε την υγεία σας και επιβραβεύστε τους τίμιους επαγγελματίες.

http://totalfitness-christos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...