Αναζητήστε με λέξεις-κλειδιά το blogΠέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Ντροπή για τη λεγόμενη ελληνική στρατιωτική και τα λεγόμενα του πατριώτη, που κάθονται άπραγοι και παρακολουθούνε το έθνος τους να πεθαίνει


 Το τελευταίο κείμενο του S. Misin, του γνωστού συγγραφέα με τις γεωπολιτικές προβλέψεις του στην "Pravda" εκφράζει ερωτήματα και κρίσιμες απορίες...

εδω το blog:
 http://mat-rodina.blogspot.com/2012/02/greeces-forbidden-cure.html

 μετάφραση Εγινε  στη google :
Απαγορευμένη θεραπεία στην Ελλάδα
Η Ελλάδα πεθαίνει, αυτό είναι προφανές σε όποιον κοιτάζει ρεαλιστικά την κατάσταση. Το κοινωνικό σώμα βρίσκεται σε κατάρρευση, με το κοινωνικό συμβόλαιο σε ερείπια, η οικονομία σε ένα φαύλο κύκλο θανάτου και το πολιτικό σώμα μια δέσμη των αγόρασε και πλήρωσε για αγρίους αδιάφοροι σε πραγματικό θεραπείες. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα άρρωστο άνθρωπο, τον στο κρεβάτι του, κοιτάζοντας τη θεραπεία, σε ένα παράθυρο του καταστήματος απέναντι από το θάνατο του επίπεδη και υπάρχουν ένοπλοι φρουροί, από τη δική του οικογένεια, για να βεβαιωθείτε ότι δεν παίρνει ποτέ τη θεραπεία.
Ιούδα, λέγεται από μερικούς, πρόδωσε τον Χριστό, γιατί ήθελε να αναγκάσει το χέρι του Μεσσία να καλέσει τις λεγεώνες των αγγέλων και να συντρίψει τους Ρωμαίους και την εβραϊκή μαριονέτες τους. Σίγουρα, ο Χριστός, αντιμέτωποι με το θάνατο, θα το κάνετε αυτό. Όταν αυτό δεν συνέβη, όπως πιστεύουν ορισμένοι, σε αλλόφρων τρόπο του, έριξε το καταραμένο ασημένιο στα pharoses και πήρε τη δική του ζωή. Εκείνοι τρέξιμο Ελλάδα, ωστόσο, δεν έχουν τέτοιον ενδοιασμό ή pings της συνειδητής. Είναι η αμαρτία της σάρκας στην απληστία, που εργάζονται για το κακό τους αφέντες τους, ανεξάρτητα από τους οποίους σκοτώνουν ή να συνθλίψει ή να καταστρέψουν. Δεν διαφέρουν από τους μαύρους καρδιά πλάσματα που κάθονται στο Βελιγράδι, στο Ζάγκρεμπ, στην Τιφλίδα, στη Ρώμη. Είναι οι αδελφοί των θηρίων που κάθισε στο Κίεβο και σε ένα χρόνο στη Μόσχα, υπό τον Γιέλτσιν. Σίγουρα, σύντομα, οι κλώνοι τους θα καθίσει επίσης στη Μαδρίτη και τη Λισαβώνα.
Αλλά πίσω στη θεραπεία. Η θεραπεία είναι απλή: η δραχμή. Η μόνη επιλογή είναι η Ελλάδα να αποχωρήσει από την Ευρωζώνη και ίσως ακόμη και την ΕΕ. Μόνο με τη δυνατότητα να υποτιμήσουν το νόμισμα, μπορεί η Ελλάδα ποτέ βγείτε από αυτό τον εφιάλτη. Οι επικριτές αυτής της κραυγής ότι η οικονομία θα χειροτερέψει! Χειρότερα; Πώς; Είναι σε όλους από ελεύθερη πτώση, όπως είναι, αλλά μέσα σε αυτά τα πακέτα διάσωσης, οι τιμές δεν μειώνονται, αν μη τι άλλο αυτοί αυξάνονται. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την κατάρρευση της απασχόλησης και των μισθών για τους απασχολούμενους, ένα στα ύψη σύστημα των φόρων και των τιμολογίων όλων των ταυτόχρονα ως βασικών αγαθών στα ύψη στην τιμή.
Σε μια κανονική οικονομική κατάρρευση, αυτού του είδους, οι τιμές θα καταρρεύσουν επίσης, καθώς η ζήτηση πέφτει και η αξία του νομίσματος πέφτει με αυτό. Επιπλέον, όπου, όπως σε ένα νόμισμα καταρρέει, η αξία του έναντι άλλων νομισμάτων θα μειωθεί, καθιστώντας έτσι την εργασία και την τιμή των εμπορευμάτων αυτού του έθνους φθηνά και να εξαχθεί σε άλλες χώρες, η Ελλάδα δεν μπορεί να αποκτήσει αυτό το πλεονέκτημα, ως το νόμισμά της, το ευρώ, είναι ξεχωρίζει με την αξία της Γερμανοί και οι Γάλλοι.
Και τα πακέτα «διάσωσης», η Ελλάδα, με το κόστος της για το μέλλον της, κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει όσους Γερμανοί και οι Γάλλοι ξεχωρίζει. Σε αυτά τα πακέτα διάσωσης, οι Έλληνες, ενάντια στις επιθυμίες τους ή θα πρέπει να αγοράσει, με την πίστωση που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά, 8 γερμανικά υποβρύχια ντίζελ, 6 γαλλικά πολεμικά πλοία επιφανείας των διαφόρων διαμετρήματος και 125 δεξαμενές και από τις δύο έθνη! Αυτό σε μια εποχή πλήρους οικονομικής κατάρρευσης.
Πρόκειται για το 1,2 μέτρο ψηλό παίκτη μπάσκετ, αναγκάστηκε να παίξει στο πρωτάθλημα των 2,5 μέτρων ύψους επαγγελματίες. Πατηθεί, νικημένο, αμηχανία και τη διασκέδαση του, δεν επιτρέπεται να πάει στο πρωτάθλημα στο οποίο ανήκει και μόνο σε περίπτωση που μπορεί να είναι πολύ γρήγορη και τρέχουν ανάμεσα στα πόδια των γιγάντων, οι βάρη τούβλο στα πόδια του .
Εάν η Ελλάδα είχε τη δική του, του πλέον υποτιμημένο νόμισμα, θα είναι σε θέση να εκτυπώσετε την έξοδό του χρέους της, να αρχίσει με, ενώ η οικονομία του τουρισμού της, το ήμισυ του ΑΕΠ της, θα ήταν μια ευπρόσδεκτη θέαμα για τα εκατομμύρια των Ρώσων με τα μετρητά που θα κατακλύσουν το. Η γεωργία, η οποία είναι κατά ένα τέταρτο της οικονομίας της, θα ήταν ευπρόσδεκτη σε όλα της Ρωσίας, εκδιώκοντας τους ανταγωνιστές Τούρκος που πλημμύρισε, όταν οι Έλληνες πήγαν στο Ευρώ και η τιμή τους διπλασιάστηκε.
Φυσικά, όπως έχω αναφέρει σε Ο άλλος λόγος γιατί η Ελλάδα δεν Σύμπτυξη Πρέπει, πόνο και τον θάνατο στην Ελλάδα, για πραγματικά θα πεθάνει και αποικίστηκε από Islamics, πρέπει να συμβεί για να αρνηθεί τη Ρωσία, τα Βαλκάνια. Οι Satanics κάθεται σε DC, στις Βρυξέλλες και το Βατικανό κατανοήσει αυτό και δεν είναι το λιγότερο διαταραχθεί από την τελική εξόντωση των Ελλήνων έρχονται.
Έτσι μπορώ να πω μόνο αυτό: η ντροπή, ντροπή για τη λεγόμενη ελληνική στρατιωτική και τα λεγόμενα του πατριώτη, που κάθονται άπραγοι και να παρακολουθούμε από το έθνος τους πεθαίνουν. Ποιοι είναι άβουλη δειλοί να σηκωθούν και να αναλάβει τα ηνία της κυβέρνησης από τους προδότες και τους πωλούν άουτ, από τις demonics και να το επιστρέψουν στην Ελλάδα. Ποταπή και ακόμα περισσότερο από τα άθλια Satanics που κάθονται στην Αθήνα και τα ξαδέρφια τους στις Βρυξέλλες, γιατί αυτοί είναι οι άνθρωποι που ορκίστηκε να υπερασπιστεί η Ελλάδα δεν συμμετέχουν στο βιασμό της στο θάνατο.
Είθε ο Θεός να ελεήσει δειλή ψυχές σας, OH στρατηγοί και συνταγματάρχες, για το τι θα έχει απομείνει από τον ελληνικό λαό και η ίδια η ιστορία θα έχει καμία.http://www.katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...