Αναζητήστε με λέξεις-κλειδιά το blogΠέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Το wazzub σκοπεύει να μοιραστεί τα κέρδη του με τους χρήστες. Εγγραφείτε σήμερα κιόλαΤο WAZZUB ξεκίνησε να δημιουργείται το 2007 και μέχρι σήμερα έχουν δαπανηθεί πάνω από 2.000.000 δολάρια για το σκοπό αυτό.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε pre-launch και θα βγει στον αέρα στις 9 Απριλίου 2012. Με λίγα λόγια θα είναι η "Τέλεια Αρχική Σελίδα". Θα περιλαμβάνει μηχανή αναζήτησης, προσωποποιημένες ειδήσεις, προσφορές για αγορές, παιχνίδια, επαφή με φίλους κοινωνική δικτύωση και ότι άλλο θα μπορούσε να σας ενδιαφέρει.
Έχεις τη δυνατότητα να αποκατασταθείς οικονομικά, αποκτώντας ένα μεγάλο εισόδημα, σταθερά κάθε μήνα, για μια ζωή και μάλιστα εντελώς Δ Ω Ρ Ε Α Ν!
Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να εγγραφείς και μετά να προσκαλέσεις και άλλους να κάνουν το ίδιο. Όσα περισσότερα νέα μέλη προσκαλέσεις, τόσα περισσότερα χρήματα θα κερδίζεις!
Θα μπορούσες να κερδίζεις περίπου 1 δολάριο ( ή και πολλά περισσότερα ) για κάθε άτομο μέσα από το ΣΥΣΤΗΜΑ 5 ΓΕΝΕΩΝ ΒΑΘΟΥΣ, του WAZZUB Family (εξαρτάται από την ανάπτυξη της εταιρείας).Αν δεν φαίνονται πολλά με μια πρώτη ματιά, δείτε ένα παράδειγμα...

Απλά προσκαλείς 5 φίλους σου, οι οποίοι γράφονται ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, όπως και εσύ και το ίδιο επαναλαμβάνεται για 5 γενεές βάθος:

1η Γενιά 5 x $1.00 = $5.00


2η Γενιά 25 x $1.00 = $25.00


3η Γενιά 125 x $1.00 = $125.00


4η Γενιά 625 x $1.00 = $625.00


5η Γενιά 3125 x $1.00 = $3,125.00Αυτό αθροιστικά σου δίνει $3,905.00 το μήνα, για πάντα, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα διαφορετικό απ' ότι κάνεις στην καθημερινότητά σου σήμερα. Φυσικά οι πιο πολλοί από εμάς θα προσκαλέσουν πάνω από 5 άτομα.

Τι θα γινόταν αν όλοι προσκαλούσαμε από 10 άτομα;
Το ποσό αμέσως θα εκτινασσόταν στα $111,110.00 το μήνα, παθητικό εισόδημα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Και το καλύτερο απ' όλα: Δεν σταματάει εδώ. Ο αριθμός των ατόμων που μπορείς να προσκαλέσεις είναι ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΣ
Για φαντάσου να είναι 20, 30 και να κάνουν και εκείνοι το ίδιο;

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  cropped-wazzub-logo5.jpg
Εμφανίσεις:  1
Μέγεθος:  27,3 KB


Οι εγγραφές αυξάνονται συνεχώς γιατί είναι ΔΩΡΕΑΝ είναι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και δεν έχουν τίποτα να χάσει παρά μόνο πέντε λεπτά από το χρόνο τους!

Το WAZZUB είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ έως τώρα στο διαδίκτυο. Είναι το νέο Διαδικτυακό Φαινόμενο και είναι εδώ για να μείνει!


Όσοι ενδιαφέρονται δεν έχουν παρά να κάνουν το εξής:


Βήμα 1ο - Κάντε εδώ την εγγραφή:


 
Βήμα 2ο – Διαβάστε όλα τα σημαντικά γεγονότα που αφορούν την εφαρμογή και την εταιρία στο : www.wazzub.info/facts.htm
Βήμα 3ο – Διαβάστε το «How is WAZZUB Different?» στο : http://www.wazzub.info/difference.htm
Βήμα 4ο – Προσκαλέστε συγγενείς, φίλους και γνωστούς να γίνουν μέρος της επιτυχημένης πορείας του WAZZUB! Κερδίζετε εσείς, κερδίζουν και εκείνοι!*

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Μόνο όσοι εγγραφούν έως 8 Απριλίου 2012 θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα κέρδη.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Μετά την εγγραφή, το σύστημα στέλνει ένα verification email το οποίο αρκετοί το έχουν βρει στο φάκελο Ανεπιθύμητα/Spam, οπότε αν δε το δεις στα Εισερχόμενα/Inbox κοίταξε και εκεί. Πρέπει να γίνει οπωσδήποτε η επιβεβαίωση/verification αλλιώς η εγγραφή δεν είναι έγκυρη και δεν θα μπορείς να προσκαλέσεις άτομα με το δικό σου link.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...