Αναζητήστε με λέξεις-κλειδιά το blogΔευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Καψ'το!


Ο τρόπος για να το κάνεις είναι να μην ξεκουράζεσαι μετά από ασκήσεις, που γυμνάζουν απομονωμένα σημεία του σώματός σου. Αυτή είναι η συμβουλή που μας έδωσε ο Gunnar Peterson, προσωπικός γυμναστής των Ben Affleck, Sylvester Stallone και Pete Sampras.
Οι παρακάτω παραλλαγές των pushups, καθισμάτων και κοιλιακών, θα δουλέψουν τόσο τις προβληματικές περιοχές που θέλεις όσο και τους τριγύρω μυς. Μεταξύ των ασκήσεων κάνε σκοινάκι. Τήρησε πιστά το πρόγραμμα του Peterson, τρεις φορές την εβδομάδα και κάνοντας από δύο φορές την κάθε άσκηση, αφήνοντας μία μέρα ξεκούρασης ενδιάμεσα. Μετά από κάθε άσκηση κάνε 30 αναπηδήσεις με το σκοινάκι, ενώ κάθε εβδομάδα πρόσθεσε πέντε αναπηδήσεις και μερικά κιλά στα βάρη.
T Pushups Με εξαγωνικά βαράκια τοποθέτησε τους ώμους σου παράλληλα με το έδαφος και κάνε pushups.  Σήκωσε το δεξί σου χέρι και κάνε περιστροφή προς τα δεξιά, ώστε όταν ανεβάσεις το χέρι σου και το βαράκι ευθυγραμμιστεί με τον ώμο σου, το σώμα σου θα σχηματίζει ένα Τ.  Κατέβασε το βαράκι στο έδαφος. Κάνε ένα ακόμα pushup γυμνάζοντας την αριστερή σου πλευρά. Επανάλαβε 5 φορές για κάθε πλευρά.
Προβολές με πιέσεις ώμων Κράτησε τα βαράκια στο ύψος των ώμων σου και φέρε τις παλάμες προς τα μέσα. Λύγισε τα γόνατά σου. Χαμήλωσε τον αριστερό σου μηρό παράλληλα με το έδαφος και βάλε όλο σου το βάρος στην αριστερή σου φτέρνα. Καθώς θα χαμηλώνεις, η δεξιά σου φτέρνα θα σηκώνεται.  Παύση, πήγαινε πάλι στην αρχική στάση, με τις φτέρνες να πατάνε στο έδαφος, σήκω όρθιος και σήκωσε τα χέρια σου πάνω από το κεφάλι.  Κάνε 10 επαναλήψεις και άλλαξε πόδι.
Κοιλιακοί με αλτήρα Ξάπλωσε στο πάτωμα και κράτα το βαράκι με τα δύο σου χέρια στο στήθος σου. Λύγισε τα γόνατά σου και σήκωσε τον κορμό σου μέχρι τη μέση.  Τώρα απομάκρυνε το βαράκι από το στήθος σου διατηρώντας τους αγκώνες ελαφρώς λυγισμένους. Κάνε περιστροφή προς τα αριστερά.  Παύση. Κάνε περιστροφή προς τα δεξιά. Επίστρεψε στο κέντρο με τους αγκώνες τελείως λυγισμένους. Επανάλαβε 10-12 φορές. 

http://www.menshealth.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...