Αναζητήστε με λέξεις-κλειδιά το blogΔευτέρα, 7 Μαΐου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ---- '' ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ...!!!! '' ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ‏
Γερμανοί : «Ψήφισαν χάος, οι αχάριστοι Έλληνες»! Έλληνες: «Δεν σας κάνουμε το χατήρι να πεθάνουμε σαν λαός!»!
«Αχάριστοι οι Έλληνες, ψήφισαν το Χάος!», είναι το πρώτο σχόλιο των γερμανικών Μέσων για την πρώτη «ανάγνωση» των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα μετά τη δημοσίευση των exit polls.

Ως μάθημα για τα μεγάλα κόμματα χαρακτηρίζουν τα γερμανικά Media τα αποτελέσματα των exit poll των βουλευτικών Εκλογών στην Ελλάδα!

Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι με την ψήφο τους οι Έλληνες τιμώρησαν τα μεγάλα κόμματα για τα μέτρα λιτότητας, παράλληλα όμως τιμώρησαν το Ευρώ και την Ευρωζώνη!

Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα των exit poll τα γερμανικά Μέσα:

SpiegelΟι Έλληνες τιμώρησαν τα μεγάλα κόμματα για τα μέτρα λιτότητας!
Η ψηφοφορία στην Ελλάδα: μάθημα για τα μεγάλα κόμματα
Οι Έλληνες έδωσαν ένα μάθημα στα μεγάλα κόμματα στις εκλογές. Οι Σοσιαλιστές έχασαν ψήφους σε σύγκριση με το 2009, ακόμη και το 25 τοις εκατό των ψήφων. Ο νικητής μένει να είναι το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να ελπίζει για την 2η θέση στην κατάταξη.

Bild: Οι Έλληνες ψήφισαν το Χάος!
Οι Έλληνες τιμωρούν τα μέτρα και το Ευρώ
Πανωλεθρία για τους Σοσιαλιστές. Πιο δύσκολη νίκη για τους συντηρητικούς

Μοιραία για τα κυβερνητικά κόμματα στην Ελλάδα τα αποτελέσματα των Εκλογών, λόγω των σκληρών μέτρων λιτότητας - και το αποτέλεσμα δεν διευκολύνει καθόλου την κατάσταση, το αντίθετο μάλιστα ...

Μετά τις πρώτες προβλέψεις η φρίκη στην Ευρώπη είναι μεγάλη: τα κόμματα της λιτότητας, η συντηρητική Νέα Δημοκρατία (ΝΔ) και το ΠΑΣΟΚ, τιμωρήθηκαν βαριά.

FocusΟι αχάριστοι Έλληνες χαστούκισαν στις Εκλογές τη σωτηρία του Ευρώ!

Στις ελληνικές κοινοβουλευτικές εκλογές, τα κυβερνώντα κόμματα, έχουν υποστεί δραματικές απώλειες. Έτσι, οι ψηφοφόροι αποφάσισαν να τιμωρήσουν για τα δραστικά μέτρα λιτότητας της χώρας. Για πρώτη φορά στη Βουλή η ακροδεξιά.


Καλά Γερμανοί τι νομίζατε??????
Οτι θα σκύβαμε το κεφάλι στο καινούργιο ραιχ που ετοιμάζετε????????

Καταλάβατε οικονομικά την Ιταλία, την Ισπανία, την Ιρλανδία, την Πορτογαλία και εμάς μαζί και νομίζατε οτι δεν θα αντιδράσουμε???

Διαβάστε λίγο ελληνική ιστορία να μάθετε κάποια πράματα.

Αχάριστοι είστε εσείς οι Γερμανοί που έχοντας ξεκινήσει 2 παγκόσμιους πολέμους θα έπρεπε να σας είχαν αφανίσει. Παρόλα αυτά συνεχίζετε να υπάρχετε και να είστε πρωταγωνιστές σε ένα 3ο παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο... Θα ντρέπεστε να ξεστομίσετε την καταγωγή σας σε λιγο.

Άχρηστο έθνος. Που βγάζετε εκατομμύρια στις πλάτες του Έλληνα πολίτη και καλά με τα μέτρα λιτότητας. Να δώ που μας εκβιάζεται κιόλας. Βγάλτε μας απο το ευρώ σας να δούμε για ποιόν θα είναι μεγαλύτερο το κόστος. Για μάς θα είναι το άμεσο αλλά για σας το έμμεσο και η αρχή του τέλους του κωλο-κράτους σας. Να δώ που θα πουλάτε τα προιόντα σας. Σε μάς,στους Ιταλούς, στους Ισπανούς ή στους Πορτογάλους; Για να δούμε μερκελ.....!!!!! Ποιός θα είναι ο χαμένος;

Συγγνώμη δηλαδή που δεν θελουμε να σας κανουμε το χατηρι και να "πεθανουμε" σα λαος!

Το μπουλο τώρα, λαμόγια.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...