Αναζητήστε με λέξεις-κλειδιά το blogΚυριακή, 13 Μαΐου 2012

Νερό και ΛεμόνιΛεμόνια είναι πολύ ευέλικτο, όταν πρόκειται για τις λειτουργίες τους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν τα ποτά, για τα προϊόντα καθαρισμού, γαρνίρισμα, και το μαγείρεμα. Εκτός από το ότι έχει πολλές θεραπευτικές και ιατρικές οφέλη.

Αυτό το μείγμα είναι πολύ νόστιμο και δροσιστικό.
Λεμόνια μπορεί να είναι πολύ όξινο, αλλά είναι μια μεγάλη βοήθεια όταν πρόκειται για αλκαλοποιητών στο σώμα σας. Ο χυμός λεμονιού θα αυξήσει την αλκαλικότητα του νερού που καθιστά ουδέτερο pH, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και στην πραγματικότητα το νερό της βρύσης. Τα αποτελέσματα της αλκαλοποιητών ποτό είναι ζωτικής σημασίας για το αίμα σας και τα επίπεδα ενέργειας. Λεμόνι και το νερό και οι δύο δράσεις καθαρισμού που μπορούν να βοηθήσουν το σώμα σας να ξεπλύνετε τις τοξίνες.

Λεμόνι νερό είναι καλύτερο να ληφθεί το πρωί μόλις ξυπνήσετε, προκειμένου να βοηθήσει τη διαδικασία αποτοξίνωσης του σώματός σας.
Θα βοηθήσει επίσης να καθαρίσει τα νεφρά και το συκώτι σας έτσι ώστε να μπορεί επίσης να βοηθήσει στην απομάκρυνση των τοξινών. Λεμόνι νερό είναι επίσης γνωστό για να κάνουν τα μαλλιά και το δέρμα σας να φανεί και να αισθάνονται υγιείς. Αν πίνετε νερό λεμόνι καθημερινά, είναι σίγουρο ότι θα πάρει απαλλαγή από αλλεργίες και άλλες ασθένειες.

Για να πάρετε τα οφέλη για την υγεία αποτελεσματικά, χρησιμοποιούν βιολογικά λεμόνια, δεδομένου ότι είναι απαλλαγμένα από φυτοφάρμακα και χημικά, και ανακατέψτε τα με χλιαρό νερό φιλτράρεται.


Αν θέλετε να μείνετε υγιείς και αν θέλετε να διατηρήσετε την ομορφιά σας, είναι σημαντικό ότι παίρνετε τόσο λεμόνι και το νερό στη διατροφή σας.
Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα δροσιστικό και ενεργοποιημένο τρόπο. Αντί να ξεκινήσετε την ημέρα σας με καφεΐνη, πιέστε ένα λεμόνι στο νερό σας. Ο συνδυασμός είναι μια μεγάλη και υγιή εναλλακτική λύση για τα ζαχαρούχα ποτά, τα οποία έχουν πολλές θερμίδες σε αυτές. Πηγαίνετε να παρακολουθήσετε και φυσικά λάμψη στο δέρμα σας με την υγεία. Αυτό είναι ένα πολύ απλό σχήμα και δεν έχετε να δαπανήσει χρήματα αφού μπορείτε να τα βρείτε φυσικά στην κουζίνα σας. Είναι επίσης πολύ αποτελεσματικά και να μην έχει παρενέργειες. Όλοι θα έχετε τα οφέλη και ΥΓΙΩΝ σώματος καθώς και τα όμορφα μαλλιά και λαμπερό δέρμα. Είναι ωραία γεύση, καθώς και πολύ αναζωογονητικό.
 
 μεταφραση με το google
 
medicalboox3.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...