Αναζητήστε με λέξεις-κλειδιά το blogΤρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Η ασκήσεις της ημέραςΚΑΝΕ ΑΥΤΟ. Εκτέλεσε εναλλάξ τις δύο παρακάτω ασκήσεις χωρίς ξεκούραση. Κάνε όσες επαναλήψεις και σετ μπορείς για 15 λεπτά.

1. Κωπηλατική με ανάποδη προβολή και ισορροπία στο ένα πόδι
MH-CableReverseLunge.jpg
Στάσου όρθιος μπροστά σε ένα μηχάνημα τροχαλίας και βάλε μία μονή λαβή στη μέση του μηχανήματος. Πιάσε τη λαβή με το δεξί χέρι και κάνε λίγο πίσω, ώστε να νιώσεις την ένταση. Από εκείνη τη θέση, κάνε μία προβολή προς τα πίσω με το αριστερό πόδι, μέχρι τα γόνατα να είναι λυγισμένα 90 μοίρες. Μετά τράβα τη λαβή προς το σώμα, μέχρι ο αγκώνας να έρθει πίσω από την πλάτη. Συγχρόνως, σήκωσε το δεξί γόνατο ψηλά και ισορρόπησε στο αριστερό πόδι. Γύρνα στην αρχική θέση και κάνε το ίδιο με το άλλο πόδι.

ΜΥΪΚΟ ΚΟΛΠΟ
Αύξησε τη δύναμή σου σε κάθε κάμψη, μένοντας απλώς στο χαμηλότερο μέρος της κίνησης για 4 δευτερόλεπτα. Η ισομετρική κίνηση αναγκάζει τους μυς να δουλέψουν πιο σκληρά.

2. Κάμψεις και πόδι στο στήθος πάνω σε ελβετική μπάλα
MH-Pushup-jacknife.jpg

Λάβε την κλασική θέση για κάμψεις τοποθετώντας όμως τα πόδια σου πάνω σε ελβετική μπάλα - πρόσεχε το κορμί σου να είναι σε ευθεία γραμμή από το κεφάλι μέχρι τα πόδια. Κάνε μία κάμψη και όταν τεντώσεις τα χέρια σου, φέρε το ένα γόνατο κοντά στο στήθος. Επανάφερε το πόδι στην αρχική θέση. Κάνε άλλη μία κάμψη και φέρε το άλλο γόνατο κοντά στο στήθος. Μη ρίχνεις τη λεκάνη σου κατά τη διάρκεια της κίνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...