Αναζητήστε με λέξεις-κλειδιά το blogΤρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

Συμπτώματα και αντιμετώπιση κατάθλιψης


Αν αρπάζεστε - εκνευρίζεστε με το παραμικρό
Αν δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε σε κάτι που κάνετε
Αν υποφέρετε από αϋπνίες
Αν η όρεξη για φαγητό έχει αλλάξει
Αν χάσατε το ενδιαφέρον σας για πράγματα που κάποτε σας άρεσαν...αν όλα αυτά ή μερικά απ' αυτά σας συμβαίνουν, θα μπορούσαν να είναι συμπτώματα κατάθλιψης.... κλείστε την τηλεόραση, βγείτε στον καθαρό αέρα, ακούστε μουσική, σκεφτείτε θετικά... και με λίγη προσπάθεια θα ξαναβρείτε το κέφι σας.... όσο δύσκολη κι αν είναι για σας η κατάσταση τώρα... οι μπόρες πάντα περνάνε ...
Η κατάθλιψη είναι η πιο διαδεδομένη
διαταραχή της υγείας αυτές τις μέρες. 
 Το συναίσθημα της κατάθλιψης ποικίλλει από τη θλίψη, δυστυχία σε απόλυτη κατήφεια. Έχει βρεθεί ότι είναι η πιο δύσκολη να θεραπεύσει ασθένεια από τη φυσική ένα
. Η πολυάσχολη και ταραχώδη τρόπο ζωής έχει κάνει τους ανθρώπους με λίγος χρόνος για να ξεκουραστούν και να απολαύσουν. 
Ως εκ τούτου είναι γεμάτη από ψυχολογικό στρες και την ένταση. Τα κύρια συμπτώματα που παρατηρείται κατά το χρόνο της εν λόγω ασθένεια είναι ακραία θλίψη, κόπωση, έλλειψη ενδιαφέροντος, διαταραχές του ύπνου, απώλεια της όρεξης, κνησμός, ζάλη, ανησυχία, ναυτία, αδυναμία, πόνους και πόνους σε όλο το σώμα. 
Οι σοβαρές περιπτώσεις της κατάθλιψης θα μπορούσε να γίνει αντιληπτό ως χαμηλή θερμοκρασία του σώματος, εξάψεις, χαμηλή αρτηριακή πίεση και ρίγος.
 Πώς να θεραπεύσει την κατάθλιψη χωρίς φάρμακα χρησιμοποιώντας ένδικα μέσα στο σπίτι:
  μήλο 
 είναι το πιο πολύτιμο και θρεπτικο φρούτο για να θεραπεύσει τα προβλήματα που σχετίζονται με την κατάθλιψη. Συνιστάται ένα μήλο θα πρέπει να λαμβάνονται με μέλι και γάλα καθημερινά για τα ευεργετικά αποτελέσματα.
 Αυτό αποδεικνύει ότι είναι ένας αποτελεσματικός τονωτικό νεύρων για το σώμα. 
Κάσιους
κάσιους καρύδι αποδεικνύεται ότι είναι ένα πολύτιμο φάρμακο για τη γενική αδυναμία και κατάθλιψη. Βοηθά στη διατήρηση του σώματος χαρούμενο, ενεργητικό και δραστήριο. Είναι συνιστάται να τρώνε λίγα πυρήνες κάσιους καθημερινά για τα ευεργετικά αποτελέσματα.
 Σπαράγγια:
 Για να θεραπεύσει αποτελεσματικά την κατάθλιψη, είναι ότι δύο γραμμάρια σκόνης σπαράγγια πρέπει να καταναλώνεται μία φορά την ημέρα για τα ευεργετικά αποτελέσματα. Αυτό αποδεικνύει ότι είναι καλό τονωτικό για το σύστημα του εγκεφάλου και του νευρικού του σώματος.
 Κάρδαμο:
 Cardamom τσάι αποδεικνύεται ότι είναι μεγάλη πιπίλα σε κατάθλιψη. Καλό είναι ότι το τσάι που παρασκευάζεται με ανάμιξη σκόνης κάρδαμο με τσάι και νερό πρέπει να καταναλώνεται δύο φορές την ημέρα για ευεργετικά αποτελέσματα.
 Lemon Balm:
 Για να θεραπεύσει την κατάθλιψη, είναι ενημέρωσε ότι η έγχυση παρασκευάζεται τοποθετώντας αυτό το χορτάρι στο νερό θα πρέπει να λαμβάνονται σε μικρές dozes τακτικά μέσα στην ημέρα για τα ευεργετικά αποτελέσματα. Έχει την κατευναστική επίδραση στα νεύρα και ανακουφίζει την κούραση. 
Rose: Για τη θεραπεία της κατάθλιψης, συνιστάται ότι η έγχυση παρασκευάζεται με ροδοπέταλα σε βραστό νερό θα πρέπει να καταναλώνονται περιστασιακά για τα ευεργετικά αποτελέσματα.
 Βιταμίνη Β: 
Για να θεραπεύσει την κατάθλιψη, είναι ενημέρωσε ότι η τακτική κατανάλωση της βιταμίνης Β εμπλουτισμένη διατροφή μπορεί να βοηθά στην ανακούφιση από τα προβλήματα που σχετίζονται με την κατάθλιψη. Έτσι, η καθημερινή κατανάλωση τροφίμων ολικής αλέσεως, όπως, πράσινα λαχανικά, τα ψάρια και τα αυγά βοηθά στην αποκατάσταση της ζωτικότητας και κέφι στο σώμα. 

Για να έχετε την τέλεια ανακούφιση από αυτό το πρόβλημα, ο ασθενής συνιστάται να περιορίσει την πρόσληψη τροφίμων όπως ο καφές, το αλκοόλ, τσάι, σοκολάτα, αναψυκτικά τύπου κόλα, ζάχαρη, χρωστικές τροφίμων, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, λευκό ρύζι και ισχυρά καρυκεύματα. Εκτός από αυτές τις θεραπείες, ο ασθενής μπορεί να υποβληθεί επίσης ψυχοθεραπεία, όπως η γνωσιακή-συμπεριφορική θεραπεία (CBT) και διαπροσωπική θεραπεία (IPT). Αυτές οι θεραπείες βοηθούν στην αλλαγή της ψυχικής στάση του ασθενή κάνοντας τον να σκεφτόμαστε θετικά και αισιόδοξα. 

ΜΕΤΆΦΡΑΣΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΓΟΥΓΛΕ..

http://www.medicalboox.com

σχόλιο λύκου :και ενα από τα καλύτερα αντικαταθλιπτικά είναι το τρέξιμο η δραστηριότητα η κοινωνικότητα και κάθε λογής γιονκα,
  αν τα καταφέρετε θα απαλλαγείτε από τον ιο που λέγετε κατάθλιψη   και επίσης ο ψυχολόγος δεν είναι ντροπή είναι μια πόρτα που θα σας οδηγήσει στον σωστό δρόμο

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...