Αναζητήστε με λέξεις-κλειδιά το blogΣάββατο, 30 Μαΐου 2015

Το πιο cool Android Μ χαρακτηριστικά που το Google δεν ανακοίνωσε


Το πιο cool Android Μ χαρακτηριστικά που το Google δεν ανακοίνωσε
Χθες, στο Google I / O , η εταιρεία ανακοίνωσε το Android Μ και μας πείραζαν με μια δέσμη των δροσερά χαρακτηριστικά γνωρίσματα . Ωστόσο, η εταιρεία δεν θα μπορούσε να αναφέρουμε τα πάντα σε μία ομιλία. Ωστόσο, το Android M είναι διαθέσιμο για download σε ορισμένες συσκευές . Εδώ είναι μερικά μόνο από τα γλυκά χαρακτηριστικά στην προεπισκόπηση που η Google δεν ανακοίνωσε.
Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα χαρακτηριστικά είναι όλα μέρος της προεπισκόπησης του έργου του Android Μ, οπότε κάποιες λειτουργίες ενδέχεται να αλλάξουν ή να εξαφανιστούν εντελώς. Μερικοί είναι ακόμα παρατίθενται στην ενότητα Επιλογές για προγραμματιστές του ήδη-developer-centric προεπισκόπηση κατασκευής, γι 'αυτό μην το εκλάβετε ως μια υπόσχεση από το Google ότι θα εμφανιστούν αυτά τα χαρακτηριστικά. Ωστόσο, προεπισκόπηση του περασμένου έτους ήταν αρκετά ακριβή , γι 'αυτό αξίζει να ρίξουμε μια ματιά.

Το Google αυτόματα θα δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας App Δεδομένων

Το πιο cool Android Μ χαρακτηριστικά που το Google δεν ανακοίνωσε
Η Google επικαλέστηκε το σύννεφο να κάνετε backup τα περισσότερα από τα δεδομένα σας για πάντα. Η μία βασική εξαίρεση, όμως, υπήρξε πάντα app δεδομένων. Εάν καταργήσετε την εγκατάσταση μιας εφαρμογής ή να μετακινηθούν σε μια νέα συσκευή, θα πρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ξανά από την αρχή. Ενώ η εταιρεία έχει τη δυνατότητα στους προγραμματιστές να προαιρετικά δεδομένα αντιγράφων ασφαλείας στο Google Drive για μια στιγμή, η εταιρεία τελικά ενεργοποίηση της διαδικασίας αυτής από προεπιλογή .
Τι σημαίνει αυτό για σας είναι ότι δεν θα χρειαστεί εφαρμογές όπως το τιτάνιο αντιγράφων ασφαλείας μόνο για να πάρει την αρχική οθόνη σας πίσω σε κανονικό. Φυσικά, έρχεται με ορισμένους περιορισμούς. Για ορεκτικά, μόνο 25MB δεδομένων θα πρέπει να υποστηρίζεται. Αυτό θα πρέπει να καλύπτει τα πράγματα όπως τις ρυθμίσεις σας, αλλά δεν μπορεί να περιλαμβάνει την 5GB της μουσικής που λάβατε. Οι προγραμματιστές μπορούν επίσης να επιλέξουν να αποχωρήσουν από συμπεριλαμβανομένων ορισμένων αρχείων, ή να απενεργοποιήσετε το αντίγραφο ασφαλείας εντελώς. Αυτό είναι ένα καλό πράγμα, καθώς υπάρχουν ορισμένα είδη των εφαρμογών και των δεδομένων που δεν θέλετε να αντιγράψετε από προεπιλογή. Ωστόσο, αυτό σημαίνει μπορεί να υπάρχουν ακόμα μερικά πράγματα που πρέπει να μεταφέρετε με μη αυτόματο τρόπο.

Μπορείτε χειροκίνητα να προσθέσετε ή να ρυθμίσετε εκ νέου Γρήγορες ρυθμίσεις Πλακάκια

Το πιο cool Android Μ χαρακτηριστικά που το Google δεν ανακοίνωσε
Στο Android Lollipop, η Google ανανέωσε το γρήγορο ρυθμίσεις σκιά έτσι ώστε τώρα, αντί να συμπεριλάβει μια δέσμη των επιλογών που δεν χρειάζεστε, η σκιά θα σας δείξω έξυπνα τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Αυτό είναι ένα καλό χαρακτηριστικό γνώρισμα, αλλά αφήνει επίσης προσπαθούν να βρουν πράγματα που κάθε λίγο και λιγάκι. Στο Android M, μπορείτε τελικά να προσαρμόσετε το οποίο πλακάκια εμφανίζονται σε γρήγορο ρυθμίσεις .
Η επιλογή αυτή, που αναφέρεται ως το Σύστημα UI Tuner, αυτή τη στιγμή αναφέρονται στην ενότητα Ρυθμίσεις για προγραμματιστές αυτή τη στιγμή, έτσι είναι ασαφές αν είναι γραφτό να γίνει χρήστη προσανατολισμό. Ωστόσο, η λειτουργία σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε εκ νέου γρήγορο ρυθμίσεις κεραμίδια, να προσθέσετε ή να διαγράψετε αυτά που θέλετε, ή να επαναφέρετε στις προεπιλεγμένες. Η λειτουργία αυτή ενδέχεται να επιτρέπει στους προγραμματιστές να προσθέσετε προσαρμοσμένες κεραμίδια, καθώς, αλλά κανένας δεν υποστηρίζονται ακόμα.

Σύρετε αριστερά στην οθόνη κλειδώματος για να ανοίξετε τη Φωνητική αναζήτηση Αντί του Dialer

Το πιο cool Android Μ χαρακτηριστικά που το Google δεν ανακοίνωσε
Στο Android Lollipop , η Google πρόσθεσε τη δυνατότητα να σύρετε αριστερά στην αρχική οθόνη για να αποκτήσετε πρόσβαση στο dialer, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι υπάρχουν τηλέφωνα. Προφανώς κανείς δεν νοιαζόταν πραγματικά για κινητά τηλέφωνα, όμως, όπως η Google έχει αλλάξει αυτή τη συμπεριφορά. Τώρα, όταν Σύρετε αριστερά, μπορείτε να εκτελέσετε μια αναζήτηση φωνή . Αυτό είναι πιθανώς πολύ πιο εύχρηστος από το να ανοίγεις το τηλέφωνο app, και θα οδηγήσει σε λιγότερες κλήσεις πισινό. Αναζητήσεις Butt, όμως, θα δούμε μια σημαντική αύξηση.

SD κάρτα σας Will (Επιτέλους!) Να αντιμετωπίζονται ως εσωτερικός χώρος αποθήκευσης

Το πιο cool Android Μ χαρακτηριστικά που το Google δεν ανακοίνωσε
Το Google προσπαθεί να αγνοήσει την ύπαρξη των καρτών SD για χρόνια , χωρίς συσκευή Nexus ακόμη συμπεριλαμβανομένης της επιλογή, δεδομένου ότι το Nexus S. Μέρος του λόγου για αυτό, οι ισχυρισμοί της εταιρείας, είναι επειδή καθιστά τη διαχείριση αρχείων πιο δύσκολο όταν έχετε πολλαπλές αποθήκευσης όγκους . Με το Android Μ, η Google είναι για τον καθορισμό αυτό, επιτρέποντας στους χρήστες να αντιμετωπίζουν τις κάρτες SD σαν να είσαι απλά πιο εσωτερικό χώρο αποθήκευσης .
Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, δεδομένου ότι η Google έχει κάνει αυτό λίγο πιο δύσκολο για τους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν SD κάρτα αποθήκευσης πρόσφατα. Τώρα, μπορείτε να αφήσετε το Android "υιοθετήσει" SD κάρτα σας και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με τους ίδιους κανόνες που ισχύουν στην εσωτερική μνήμη σας, η οποία θα πρέπει να δώσει τις εφαρμογές σας πολύ μεγαλύτερη ευελιξία στο πώς χρησιμοποιούν επιπλέον χώρο σας. Με άλλα λόγια, έχοντας μια κάρτα SD δεν θα πρέπει να έρθει με οποιοδήποτε παράξενο ποινές πια.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα σκοτεινό θέμα επιλογής για τη διασύνδεση του συστήματος

Το πιο cool Android Μ χαρακτηριστικά που το Google δεν ανακοίνωσε1
Σχεδιασμός interface της Google έχει σταθερά πάρει φωτεινότερο και φωτεινότερο όλα αυτά τα χρόνια. Ενώ το Android έφτασε στο αποκορύφωμά σκούρο κάπου γύρω από την εποχή Holo , αλλά από τότε που η εταιρεία εισήγαγε του προτύπου σχεδίασης του υλικού , φωτεινά χρώματα-ιδιαίτερα λευκό-έχουν αποκλείσει την ημέρα. Αυτό έχει καεί πολλές αμφιβληστροειδείς. Με το Android Μ, θα υπάρχει μια επιλογή για να αλλάξετε διεπαφή του συστήματος Android σε ένα σκοτεινό λειτουργία .
Φυσικά, αυτό ισχύει μόνο για το ίδιο το περιβάλλον σύστημα Android. Apps θα εξακολουθούν να έχουν το δικό τους σχεδιασμό, έτσι αυτό δεν θα διορθώσει τα προβλήματα φωτεινό οθόνης σας είναι απαραίτητα. Ωστόσο, αυτό δεν αποδεικνύει Google δίνοντας σκοτεινά θέματα μια δεύτερη σκέψη. Τυπικά η Google κάνει διαφορετικές επιλογές θέμα διαθέσιμες για τους προγραμματιστές και τους επιτρέπει να επιλέξουν το είδος της διασύνδεσης θα πάει με. Σκούρο επιλογές ήταν πάντα διαθέσιμα, αλλά είναι δυνατόν η Google μπορεί να σταματήσει να ωθεί τον καθένα απέναντι σούπερ φωτεινό χρώμα σχέδια τόσο πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...